bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, foarte frumoase pozele!! ce imi plac ale cu jucarii! Dar eu va stiu si pe viu :-))he, he...
si fetitza Simonei este tare dragalasa! transmite-i si din partea mea felicitari!
va pup!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

S-a razgandit: mey ce fac prichindeii astia din noi - niste robotei nu alta...

Leta, da stii ca ati luat avans cu Kg.? 7 Kg? Nu pot sa cred!? Nu mai putem tine pasul cu voi...

Oana, m-am prapadit de ras ce-a putut sa-ti faca Seb. Vezi pe cine cresti si cat de importanta esti pt el?
Ma bucur insa ca progreseaza puiul tau, maine-poimaine nu te mai poti tine dupa el...

Trebuia sa mai raspund cuiva parca ... am uitat! Amintiti-mi daca am uitat ca m-am ramolit.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

pe marsupiul meu scrie ca se poate folosi de la minim 53 cm lungime si 3.5 kg, pana la mahim 15 kg

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Patricia, ai avut dreptate: pozicile cu printesa ta stand pe burtica sunt tare dragute. Si cu bentita ii sta bine !

Pupici !

Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cornelia, ma bucur ca ti-au placut pozele. Avem in jur de 200. Toata ziua ii fac poze. In ritmul asta dau faliment, dar ce pot face, nu ma pot abtine.

Erica, pentru ce ii pui atela respectiva?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

aveti idee daca face kk de citeva zile bune mai mult spre verde decit spre galben si uneori verde verde, e pt ca am mincat eu ceva aiurea?? ca e de vre 2 sapt tot asa... si o mai ia spre galben dar in 2 zile iar spre verde? fetele care alaptati aveti vreo idee? stiu ca normal era sa fie ca jumarile de ou, insa nu prea e! in afara de tzitzi eu iimai dau cam odata/zi baby drink pt colici, ii place f muklt ceaiul asta!

in rest ieri ne-am cintaRIT SI AVem 5,800kg si cam 62cm cred la 2 luni fara 6 zile :).
la nastere a fost 3,350kg si 51.

am pus si noi poze si va invitam deasemenea sa le vedetzi; au si comentarii dragutze , or sa va placa cred! asteptam impresii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/album?.dir=/bf2b&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

pupici

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Shobo, Dragos al meu nu papa de la san dar face kaka verde cu galben. Mie doctorita mi-a spus ca e OK, ca ar fi de la modul diferit de asimilare a fierului. Nu stiu daca e valabil si la bebeii alaptati la san...

In ce parc iesiti ?

Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Crinuta, atela i-o punem pt ca labele picioruselor `joaca` spre exterior, este din gips si fixeaza atat laba piciorului cat si toata gamba. Mi-e cand mi-a zis ca o sa-i punem atela ma asteptam la niste stinghiute din lemn, dar iata ca ne-am inselat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Shobo super pozele! Si a luat foarte bine in greutate si lungime.
Nu am mai citit eu sau nu ne-ai mai spus ce ii face ochisorul? La mine in casa, daca l-as tine asa ca tine in balansoar l-as tine in curent, desi am balconul inchis, si geamul de la dormitor da in balcon.
Lali am vazut si eu flacaul tau; abia astept sa-l vad si in realitate, insa ssa se faca mai frumos afara si o sa ma aventurez pana in parcul de la Bucur.
Mai fetelor voi cum va descurcati singure si fara ajutorul nimanui, ma refer la parinti sau bone?, caci pe mine ma mai ajuta mama si mai imi face cate o oala doua de mancare acolo, si parca sunt tot capie, iar noptile ajung sa nu-l mai aud pe bebe cum plange de foame, caci nu a renuntat inca la masa de ora 2.
Mai ales voi cele din alte tari? caci i-am facut mamei capul calendar, povestindu-i de fiecare dintre voi (Oana, Alina, Saphir, Eliy,-Bellamia si Crinuta ca trebuie sa plecati-, Sara, Galaxy, Viktoria)?
Shobo bebe a mai facut verde, inainte de vaccin cand am mancat salata verde, si apoi am mancat vreo doua zile urzici, si de miercuri pana azi, urmatoarea zi dupa vaccin, tot verde a fost, ba chiar un verde spre negru; inainte de vaccin imi facea in fiecare scutec, insa zilele astea se tot chinuie ca si cum ar fi constipat, si a murdarit vreo doua scutece din 6 pe zi cate foloseste el.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Shobo, eu alaptez dar am observat ca Ruxi a facut kk galben-portocaliu cand i-am dat suc de morcovi, a mai facut o data (cand nu-i dadeam nici un suc) kk cu picatele verde inchis spre negru si cam atat. Oricum cred este influentat de ceea ce mananci, anumite alimente coloreaza mai intens scaunul lui BB dar nu stiu sa-ti spun care si poate conteaza si combinatia de alimente. Uite de ex. si eu am mancat intr-o zi urzici `la greu` (imi plac f. mult) si scaunul NU i si-a modificat culoarea in verde... Ti-am vazut pozele, si tu esti o mamica super, n-ai pus prea mult in sarcina cred...

Fetelor, uitati-va cum am pus eu in lista, poate ma luati drept model , am scris in paranteza cu litere mici cu ce gr./cm s-a nascut (n.) si dr., iar la sf. am scris cat are in prezent.
La dr. eu una n-as prea renunta, ma simt datoare sa-i fac reclama macar (pt ca merita), daca alta `contributie` n-a acceptat.

Fetelor care alaptati vi s-a intamplat sa mancati mai putin intr-o zi din diverse motive (n-ati avut timp/chef/pofta/ati vrut sa va testati vointa)? si daca DA, cum v-ati simtit seara? va spun eu dup-aia de ce intreb...

Mergi la inceput