bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Pentru ca a dus Andreea vorba de hamuri- cred ca de fapt despre marsupii zicea- se pot tine copii in ele (in cele verticale) de la cate luni si cate kg?. Eu inca nu l-am pus pe bebe in marsupiu, caci are numai doua luni si ma gandeam sa trag de timp si sa -l pun de pe la trei luni, insa daca imi spuneti ca e bine si mai devreme l-as mai lua cu mine prin casa...

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Eu am pus-o pe bebelina mea in marsupiu de la 1 luna si 3 saptamani. Numai asa am putut sa ma misc si prin casa si afara cu ea tinand cont ca stau la etajul 3 si nu pot cobori si caruciorul si copilul.
Si apoi daca mai stau un pic n-o mai pot pune ca deja are 6 kg si ceva si e pana la 9 doar. Tot de la chicco si tot cu intaritura am si eu.II place la nebunie ...doarme afara pe rupte, ce-i drept n-o tin lipita de piept, adica cu nasul in bluza mea ci putin lasata pe spate.

Adita spunea ca si-a pus bebeii in marsupiu foarte devreme si sunt ok.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenutza spune:

Buna ziua mamicilor!
As avea si eu o intrebare si anume:la cate luni ati inceput(daca) cu sucul de morcov?Bebelului meu simt ca nu-i este de ajuns numai laptele.El este hranit artificial de la 5 zile si mi-a spus dr.c-o sa incepem mai devreme cu alimentatia naturala si anume sucurile de legume si fructe.
Va pupic si va doresc o zi cat mai linistita

Elena si Mihnea (17.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, exista la Chicco un marsupiu care permite si pozitia orizontala, indicata de producator pe prospect pana la 3 sau 4 luni. Eu l-am tinut pe Dragos pana la 3 luni orizontal si acum deja il tin vertical.

Patricia, asteptam pozici !

Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Crinuta, am primit pozele. E un scup baietelul tau. Mersi pentru raspuns. Multa bafta!

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am scris un mesaj urias si acum l-am pierdut.
Turbez, nu alta!!!!!!!!!
Deci, sa o iau pe rand.
Leta, bine ca mai dai si tu un semn, ca te dadeam disparuta.
Referitor la vaccin, eu nu inteleg de ce il repeti.
E prima data cand aud asa ceva, si mai ales e prima data cand aud ca ar contine nu stiu ce impotriva nu stiu carui tip de hepatita.
Din ce stiu eu se face vaccin numai impotriva hepatiteiB, iar pentru asta ai Engerix.
Mai exista hepatita A ( pentru care nu se face vaccin) si C. O fi impotriva hep C?
Si chiar si asa, e bine sa faci vaccinul peste cel de la farmacie? Eu stiam clar ca ori unul, ori altul, in nici un caz amandoua, si cu care incepi, cu acela continui datile urmatoare.
De asemenea, la vaccinul de la stat se stie ca nu ii mai poti face injectii timp de o luna parca, si tu spuneai ca ii faci vit D injectabil.
Eu as mai cere o parere in locul tau.

Noi am cumparat azi Penta Hib... si urmeaza sa il facem cam pe 1. Nu e voie inainte de implinirea celor 2 luni de la vaccinul anterior, nu?

Vad ca intrebati de suc, noi am inceput acum 2 zile. Azi am ajuns la 3 lingurite. Deci, am inceput diversificarea cu suc cu vreo 9 zile inainte de implinirea celor 4 luni.
Nu stiu cat timp voi sta pe suc, dar nu cred sa incep cu supa mai devreme de 4 luni si jumatate, iar cu legumele pasate banuiesc ca la 5 luni, nu mai devreme.
Deja am cumparat Humana 2 si in curand ne pregatim pentru schimbare. Sper sa fie ok.

Mia, tare mi-a placut mesajul tau. Lasa ca trec si nenorocitii aia de colici.
Ai dreptate, Rayan este un orator innascut. Ieri de ex m-a trezit la 6 dimineata cu ganguritul lui. Nu stiu cu cine tinea conferinta, insa era atat de serios incat ma stapaneam sa nu rad. Dialogheaza baiatul meu cu cine apuca, bineinteles asta cand nu este ocupat cu mancatul manutelor.

Cornelia, sa stii ca acum Rayan accepta suzeta. Sunt cei mai buni prieteni.

Lali, tare dragute pozele. De unde ai cumparat acele jucarii mari si dragute? Vreau si eu pentru Rayan.
Felicitari pentru kg. Eu trebuie sa dau jos in urmatoarele 3 saptamani 4-5 kg. Am trecut deja pe salate si fructe ca nu se mai poate. Altfel numai dulciuri as manca.

Bellamia, am incercat de 2 ori sa iti trimit pozele pe yahoo, si nu a mers. Sper sa le fi primit pe hotmail.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumim pentru aprecieri, Crinuta !
Daca intrebi de ursuleti i-am primit, cel albastru cred ca a fost cumparat de la Shell, iar salteluta cu jucarii atarnate deasupra ei care se vede si ea in poze e de la Chicco, am luat-o de la Miniblu.

Vorbim, da ?

Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Super bebelicu Crinutaaaa!!!Ce misto sta in scaunelul de masina!!!
Sa-ti traiasca sa fie sanatos si fericit ca acum cu gura pana la urechi!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, e linkul pus la listutza de pe prima pagina, ca l-am scos de la semnatura.
Am vazut ca ai pus si tu. Voi intra sa le vad imediat :-))

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,

Hai ca greu ma mai ajung sa postez cu copchiii astia ai mei. Eric, cel putin, m-a capiat. Ieri m-am intalnit cu Adita si are baietelul cel mare (cam de varsta lui Eric) cuminteeeel mai mare dragul, bine i-a zis cineva lui Adita sa faca schimb sa-i dea unul nazdravan la schimb cu trei cumintei... Adita, cum ai reusit?

Leta cred ca doctora ta se referea la Engerix (vaccinul pt hep.B). Si lui Ruxi i-a facut tot PentActHib si Engerix pt. ca primul nu acopera si Hep.B...

Bestutza tu ma intrebai de ortoped? Asa cum recomanda si Crinuta, cu pb. ce tin de ortopedie nu-i de glumit! ne-a cam dojenit pediatra pt ca promisesem ca mergem cand avea Ruxi 1.5 luni si iata abia acum cand a implinit 3 luni am ajuns... Astfel de pb se rezolva cel mai usor acum cat oasele sunt inca fragede...
Am fost azi la dr. ortoped recomandat de pediatra noastra si i-a facut atele din gips lui Ruxi pe care mi-a spus sa i le pun cand e linistita, noaptea, iar ziua sa-i fac gimnastica, m-a invatat 3 exercitii.

Va las ca ma `striga` Ruxi...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput