bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
crinuta spune:
Cornelia, isi tine f bine capul, desi mai are cateva zile pana la 4 luni.
De la 3 luni isi tinea capul in proportie de 90%, acum e f bine, insa si acum isi tine pumnisorii stransi, si acum face " buzita' cand plange, adica fetisoara aia care vrea sa impresoneze, iar pe mine ma topeste cand face asa, am si o poza.
Iti voi trimite poze, dar ti-l pot arata si pe cam.
Nu stiu se intampla, ieri am incercat sa trimit invitatii pentru a fi vizionate pozele si respectivele persoane nu le-au primit.
Vad eu cum fac si iti spun.
Acum insa trebuie sa ies, dar intru mai tarziu.
pupici
Crinuta si Rayan
BDana spune:
Cornelia, multumesc ptr. lamurire. Nici prin cap nu-mi trecea; de, stam greu cu logica... Oricum, am reusit sa fac modificarea.
Eu ii fac masaj la piciorute, nu stiu daca e de stimulare ca nu e gadilat ci e mai viguros, ca asa mi-au aratat in spital.
Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/
Veve spune:
quote:
Originally posted by bbdeian-feb2005
Crinuta am incercat sa-ti trimit un PM insa mi s-a spus " scuze, Crinuta nu primeste mesaje private "
ciudat , nu ?
Nu e ciudat!Postand cu un nick nou,mesajele iti sunt moderate ,iar mesageria privata inactiva.Dupa 10 mesaje o sa functioneze normal.
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze
oana cretu spune:
Crinuta, da, il frec usurel cu degetul pe o parte a talpii. Eu am vazut listuta, de aia ti-am zis si nu prea imi place. Legat de buzita, Seb de pe la o luna face asa, lasa colturile buzei in jos si cu ochii lui nevinovati...murim toti de ras cand il vedem.:))) Si lui Seb ii sunt micute la talpi. Chiar ma gandeam, asa prost fac astia hainutele?:)) Legat de vaccin, aici se face pe comanda la farmacie, ca au termen scurt de expirare, si se tine in frigider pana atunci. Dar aici nu se cumpara decat primul (care e asa, cu termen scurt, restul il au mai lung), si din cauza asta ti-l dau ei.
Cornelia, sti ca nu ai pentru ce imi multumi, valabil si pentru bellamia, si restul fetelor, sunt alaturi de voi cu sufletul in orice clipa, si asta cred ca o stiti.
Am incercat la pranz, era somnoros, sa il pun in patut pe spate si mi-a urlat...mamaaaaa!!!!! si cand l-am intors pe burta, in 2 min a adormit. Avem un ursulet veioza care canta si cu ala adoarme si cand e treaz, instantaneu...:)))
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
alina_gabriela9 spune:
Crinuta, noi am luat vaccinul mai inainte si l-am tinut in frigider. Medicul ne-a recomandat sa-l scoatem chiar inainte de a i-l face si totul a fost OK. Asa vom proceda si cu vaccinul de 4 luni.
oana cretu spune:
Am uitat sa va zic ca ieri Seb a facut pipi pe fata mea, am vrut si eu sa-i pup prima oara putzica...:)))) M-a facut sa nu i-o mai pup! Si el era lesinat de ras:))))
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
crinuta spune:
Daca iau vaccinul cu 2 saptamani inainte e ok? Nu de alta dar nu prea se gaseste.
Crinuta si Rayan
gabi.i spune:
Fetelor sunt tare speriata i-am dat un pic (10ml) de ceai de musetel lui Iustin in ideea ca vom rezolva cu constipatia si acum se trezeste urland cum nu a mai facut-o niciodata pana acum.Sa fie oare de la ceai? Voi ce ziceti sa fac?
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
gabi.i spune:
Cornelia eu maine vorbesc cu niste pediatri de la Medicover si probabil ma voi programa la o consultatie asa ca maine seara sper sa am timp sa intru si sa-ti zic ce am facut.
Oana draguta patanie.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
alina_gabriela9 spune:
Crinuta, il poti lua cu doua saptamini inainte, cu conditia sa-l tii in frigider.