bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 2
corneliaa spune:
Adica bagi userul si parola de bbdeian-feb2005 si parola, exact cum le bagi cand vrei sa te conectezi cu userul tau...Bdana!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
Amaya spune:
Adita, Cornelia va multumesc mult pentru raspunsuri...m-am mai linistit fiindca deja ma ingrijora ca se sperie in somn atat de des...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Alina, eu pot primi mesaje private. Am primit nu stiu cate pana acum. Sigur trebuie sa fie iar o problema cu forumul.
Mai incearca, te rog, daca nu iti trimit eu adresa mea pe pm.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Amaya, Rayan are si acum reflexul acela de speriat, nu stiu cum se numeste, asa ca, don't worry.
Fetelor, voi ati tinut vaccinul in frigider pana in ziua cand i l-ati facut, sau l-ati cumparat in aceeasi zi?
Fetelor, mergeti cu bb-ii la ortoped cat mai curand. Orice problema, cat de mica ar fi trebuie rezolvata devreme. V-o spun deoarece sotul meu este chiar ortoped si l-am bombardat cu intrebari.
Nu va spun ca i-l aratam pe Rayan pe camera video ( sotul nu e in tara acum) pentru a-i vedea picioarele. Bietul copil cat l-am chinuit.
El mi-a spus ca totul e ok, dar nebuna de mine pana nu am facut 3 ecografii ca re sa-mi confirme ce mi-a spus sotul privind doar pe cam, nu m-am lasat.
La prima eco, dr respectiv spunea ca Rayan are tendinta sa tina laba dr a piciorului in exterior. Asta s-ar numi talus valgus, si mi-a spus sa ii fac masaj. Nu va spun ca i-am spus sotului de chestia asta, i l-am aratat iar pe Rayan sa ii vada clar picioarele si mi-a spus nu e nici un talus valgus.
Peste o saptamana ma duc iar la acelasi medic, sa repetam eco, uita ca am fost saptamana trecuta, ii spun ca a pomenit de talus valgus si spune " eu nu vad nici un talus valgus".......
Oricum, in caz ca ar exista asemenea probleme, e musai sa se faca masaj cat mai repede. Nu amanati, altfel se va rezolva mai greu.
Mergeti numai la ortopezi buni, nu la oricine, nu de alta, dar tot acolo la eco m-am intalnit cu mamica unei fetite de 4 luni careia un ortoped " bun" i-a spus ca are displazie de sold, si au chinuit parintii bietul copil cu ghips, cu nu stiu ce ham parca, pana au ajuns la alt medic care le-a spus in urma ecografiei ca nici vorba de displazie de sold. Culmea e ca i s-a spus si ceva de talus valgus, i-au pus ghips si dupa aceea tapla piciorului statea exact opus, adcia prea mult in interior, si totut pentru nimic.
Nu vreau sa sperii pe nimeni, vreau sa stiti ca exista medici care se greabesc sa dea verdicte, si de multe ori false.
Sunt convinsa Cornelia ca acesta e si cazul tau.
In locul tau eu as veni la Bucuresti la un medic bun si mn-as linisti.
Hehehehe, cu ocazia asta ne si vizitezi, ce zici?
pupici
pupici
Crinuta si Rayan
gabi.i spune:
Am reusit si eu sa fac modificarile in lista dar poate gasim un model dupa care sa modificam toate ca ar fi pacat de frumusetea ei sa ne apucam sa scriem fiecare in alt mod si apoi ar fi foarte greu sa mai intelegem ceva.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
adana spune:
Buna ziua mamici si bebici
Noi sintem bine..am avut un pic de diaree cred ca de la ceaiul baby drink..azi nu i-am mai dat si vad ca nici diaree nu a mai avut..ca m-am sperait rau..
Corneliaaeu zic sa stai cumintica sa nu te sperii.Nu stiu cum pot fi medicii din ro asa..sa faca afirmatii fara sa fie siguri..probabil le place sa sperie parintii ,sa ii puna pe drumuri si la keltuieli..
Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos
oana cretu spune:
S-o iau cu listuta mai intai...si mie mi-e teama ca o sa iasa o harababura, mai bine sa cadem toate de acord. Sunt de acord sa punem si greutatea, si lungimea de la nastere, dar, Crinuta, ca sa pui in fiecare luna, o sa fie prea incarcata si o sa arate ca o sorcova. Sper sa nu te superi, asa vad eu.
Amaya, Seb doarme de la o luna pe burta, deci de doua luni din acelasi motiv, si nu are probleme, chiar daca s-a foit de la inceput, l-am gasit o data dimineata la jumatea patului la 90 grade, cu pilota peste el...Daca e sa fie ceva, el plange. Dar acum ii pun paturuca doar pana la sub brat, atat. Dar am sa mai incerc sa-l pun si pe spate, sa vad daca si-a revenit, ca nu o sa doarma mereu numai pe burta...Mama zice ca eu numai asa dormeam. Si acum la fel, si George la fel.:)
Cornelia, ti-am scris pe ym, iti mai spun o data sa te linistesti.
Dana, si Seb avea "labutele" in interior si cu masajul meu, acum sunt drepte. Se numeste stimulare, care trebuie facuta la o mare parte dintre bebei.
Crinuta are o bomboana de printisor, e adorabil, cereti sa-i vedeti pozele. Sa fie sanatos!
Fetelor, am inceput sa-l imbrac pe Seb cu hainute de sase luni, si abia a facut trei. Mai este vreo fata in situatia mea? Daca va uitati in poze, nu e gras, dar este lung. De-abia astept sa vad cat are.
Sunt topita dupa el cum isi tine manutele pe biberon, a devenit un reflex, ca si apucatul lucrurilor si dus la gura.:))) Fetelor, cresc vazand cu ochii!!!!!!!!!!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
crinuta spune:
Oana, si eu ma gandeam ca va fi prea incarcat, insa am vazut cum au facut mamicile de iulie-aug parca si arata bine, zic eu, insa, scrisul e mult mai mic, ca sa incapa.
Nu stiu, uitati-va si decideti, era doar o propunere. E frumos sa vedem cu cresc ingerasii de la luna la luna.
Merci pentru complimente, dar si puiul tau e minunat, iar cand rade te cucereste. Stiu ce vorbesc ca l-am vazut live.
Sper sa primesti pachetul cat mai repede.
Cornelia, cum mai e la voi vaccinul anti tbc? La noi abia se vede ceva acolo, iar dr de familie imi tot spune sa stau linistita, insa eu nu pot, deoarece am citit ca se poate sa nu prinda, si atunci trebuie repetat.
pupici
Crinuta si Rayan
corneliaa spune:
Crinuta , asta se va intampla probabil, o sa venim la buc. dar inainte o sa mai cer parerea unor medici de-aici.Ia spune-mi Rayan isi tine capul bine la 4 luni? Vreau si eu poze cu el.Vaccinul e la fel de mic si fara nimic, doar o mica vanataie.doua doctorite au zis ca e bine. nu e obligatoriu sa coaca.
Multumesc Adana si Oana !!!!Si restul fetelor inca odata....e cumplit sa-ti arunce cineva si numai ipoteza asta.
Gabi ce-o sa faci cu Iustin pana la urma cu chestia asta?
Eu zic sa lasam datele de la nastere si in functie de luna cat are atunci, uitati-va cum am scris eu....poate renunt si la medic.
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
crinuta spune:
Asa e Oana, si eu stiam de masajul acela de stimulare, e un fel de gadilat, nu? Tu cum l-ai facut?
Si Rayan are unele hainute pe care scrie 6 luni, si ii vin bine. Sunt niste body-uri din Franta, insa, are si altele intre 3-6 luni care ii vin bine, cu exceptia talpii. Are fi-miu o talpa lunga de nu se poate. Barbatel, ce mai!
Azi a mancat 2 lingurite de morcov si se pare ca i-a placut. Maine continuam cu 3 si tot asa.
Intrebarea e, cand ii dau mar?
Crinuta si Rayan