Ati ierta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, voi vorbiti aici despre infidelitate, dar ati luat in considerare doar aspectul fizic, daca se poate spune asa. Nu v-ar durea mai tare decat o aventura de-o noapte daca partenerul ar tanji dupa cineva, fara insa sa faca nimic concret in sensul asta? Daca s-ar gandi continuu la altcineva?Si nu vorbesc de ganduri de genul : "Ce bine arata tipa asta!!!", ci la ganduri complexe, profunde, din care o alta (oricare ar fi ea) nu lipseste nicicand. Pentru mine ar fi mult mai greu sa stiu ca e indragostit de altcineva, chiar daca nu m-a inselat fizic cu respectiva...Ce incerc eu sa intreb este: unde incepe infidelitatea? In pat cu o alta persoana sau in gand?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

ok, in viatza mea, am fost inselata, pe moment fiind indragostita lulea de respectivul l-am iertat, dar n-am uitat si bine am facut caci la scurt timp mi-am dat seama ca nu pot trece peste asta...nu zic ca nu e frumos sa ierti, dar eu nu pot! asta e!

Numai bine,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Va spun sincer ca pe mine ma scoate din sarite sintagma "daca acasa ai ce-ti trebuie nu cauti in alta parte"! Am vazut multi care inseala doar de "fun" cum spunea cineva aici! Asta e inventata ori de barbatii care au vrut sa aiba cu ce sa se scoata, ori de vreo amanta care a vrut sa se justifice!
Fetelor, dragelor, am lucrat 5 ani si ceva intr-o discoteca si apoi intr-un club (cand eram tanara!!!) Credeti-ma pe cuvant, am vazut atatea, atat de multe cam ca si redactorii de la emisiunile gen "Tradati in dragoste". Oamnei despre care in alt context nici nu as fi crezut asa ceva! O multime de situatii! Barbati care de care mai la locul lor; cupluri model...Care veneau impreuna sau pe care ii stiam din alta parte si aparea doar el cu o prospatura! Si nevasta era plecata pe undeva... Ca barman-si deci un bun ascultator mi s-au enumerat n povesti!
Cred ca am reusit sa-mi dau seama de multe!
Si stiu ca iepurele sare de unde nici nu te astepti!!!
Si sunt convinsa ca oricine e supus ispitei!
Si mai stiu iar sigur ca daca l-as prinde nu l-as ierta!
Indiferent daca ar fi doar o nebuneala fizica sau o lacrimarosenie sufleteasca!

Dana si Daria
Dara si Darisor
http://photos.yahoo.com/dana_birtas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Un mare filozof al lumii, barbat, evident, spunea asa (sau recunostea, ma rog):Un barbat are nevoie de o singura femeie pentru inima, de mai multe pentru trup si de toate femeile din lume pentru orgoliu. Interesant, nu?

Da, si eu sper si cred ca in inima sotului meu este loc doar pentru familia noastra...Oricum el spune mereu ca pt el FAMILIA ESTE SFANTA.
Daca Bunul Dumnezeu il iarta...ar cam trebui sa-l iert si eu. Problema este ca nu stiu cum poti sa uiti acest lucru si sa mai am incredere in el dupa aia!?

Simina, Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca79 spune:

De atatea ori spunem eu nu as face asta niciodata...ce mult gresim pentru ca intr/un fel ne inchipuim ca nu vom ajunge niciodata in situatia respectiva...spun asta din experienta proprie...am fost inselata si am iertat, nu am uitat, dar cred ca daca iubesti incerci sa intelegi si sa ierti, sa/i mai dai o noua sansa. Ce cred cu desavarsire insa e ca cei care o fac doar asa ca sunt barbati sau femei, de fun, aceia nu merita nici o alta sansa. E greu sa treci peste o infidelitate si mai greu e sa uiti, dar incerci daca creyi ca merita si daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Cam greu sa treci peste asa ceva.Oricum relatia se schimba.
Socrul meu a fost mare crai si de fiecare data iertat.dar relatia aia e de suprafataza ,e teatru. si acum i se spune stiu eu pe unde mergi ..etc ,etc.Deci incredere..ioc!Dra in public...cuplu perfect.
eu nu as putea ,sincer.
Nu stiu de ce insala barbatzii,dar unii spun ca indiferent ce ai acasa te plictisesti.
adica tortul e bun,dar sa maninci zilnic ....tot te saturi la un moment dat.
sper sa nu aflu vreodata de nici o aventura si sa nu am motive ca s-ar strica tot.chiar daca ramii cu el ,nu uitzi ,iar mie nu-mi place sa traiesc in incertitudine.
din pacate unele ramin din motive financiare la noi ,nu-s de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Dragelor... eu chiar nu stiu ce sa zic!!!!!!!!

Daca se intampla (sper sa NU) va anuntz ce am facut...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by carmita_baby

Poate l-as ierta, dar nu as uita. Iar de despartit, ne-am desparti cu siguranta. Pai daca ar face asa ceva inseamna ca nu m-ar respecta si nici nu m-ar iubi. Cand sotul meu vede ca cineva isi inseala partenerul(a), zice : 'Asta n-a fost dragoste adevarata, ca daca ar fi fost nu ar fi facut asa ceva'.
Din fericire am un sot pentru care loialitatea este la mare cinste.

Nici eu nu puteam spune mai bine ..

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Am crezut orbeste in sotul meu si intr-o zi increderea s-a destramat.
Dupa 15 ani- consolidati pe incredere, iubire, respect, socul este extrem de mare. Asa ca am ajuns la o concluzie: nu bagati mina in foc pt. nimeni.
De iertat, il ierti daca-l iubesti si te simti iubita( asta am si facut) dar uitarea...nu cred ca voi uita vreodata.

Mergi la inceput