Ati ierta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Simona, pentru tine! Cata dreptate ai.... esti un om intelept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

lachione, SIMONABB, pupa-v-as io de femei destepte
Sunt curioasa cati ani aveti restul....nu ma intereseaza in mod deosebit, ca simpla curiozitate.
In general cand aud formule din astea; "sotul ma iubeste, avem o relatie bazata pe incredere si respect reciproc, nu m-ar insela niciodata", nu pot pot gandi la faptul ca aceste femei vor suferi cumplit daca Doamne fereste se va intampla sa fie inselate, si nu sunt deloc pregatite sa faca fata socului, din pacate. Am mai scris la o alta rubrica un mesaj despre infidelitate, nu are sens sa ma repet.
Strict la cazul meu...cand eram tanara si naiva imi puneam o gramada de intrebari de acest gen si ma consumam total aiurea din nimic (sau poate nu era chiar nimic), acu' m-am schimbat, desi comunicam mult, fac si eu ca lachione, am grija sa fie omul pregatit ca nu cumva se se imbolnaveasca, insa acum chiar nu-l mai intereseaza pe el aspectul si isi baga unghia in gat ca pitigoiul ca-s total indiferenta in aceasta privinta
In schimb m-ar deranja sa aiba o relatie serioasa cu alta femeie sau sa fie implicat emotional....abia asta schimba lucrurile ....nicidecum a aventura accidentala.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Adusca, mama ,io am 35 de ani el 52 si evenimentul cu pricina s-a intamplat cand io aveam 30 de ani.....in "frageda pruncie" eram extrem de geloasa si posesiva, mama chiar spunea "apai daca te-oi marita tu vreodata, desi nu cred, cu firea asta tampita pe care o ai, am sa-l instruiesc pe viitorul ginere sa nu recunoasca nici in ruptul capului daca te-a inselat, ca tu-l parasesti si cu o droie de copii".
E... pe actualul sot nu a apucat sa-l instruiasca...noroc ca m-am mai schimbat io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Da' de ce sa nu am incredere in omul pe care il iubesc??? Am incredere in el si el are incredere in mine (pana la proba contrarie, evident). Sotul meu totdeauna a spus (si eu l-am crezut) ca daca acasa are tot ce si-ar putea dori atunci ce sa mai caute in alta parte??? Si cred ca asta e valabil pt majoritatea barbatilor.... Nu sunt naiva si stiu ca pot sa apara multe probleme intr-o casnicie dar sunt convinsa ca daca eu nu vreau, sotul meu nu ma va insela (ma gandesc ca poti ajunge la un moment dat, din cauza a diferite probleme, sa nu-ti mai iubesti sotul si atunci iti e perpendicular daca te inseala sau nu).
Concluzie: sotul meu nu ma va insela daca eu nu ii dau motive sa o faca! Puteti sa ma contraziceti (nu cred, ca nu-l cunoasteti)?

Ca sa nu fiu complet off topic: Daca s-ar intampla sa ma insele, sa fie un accident nefericit...hmmmm, cred ca l-as ierta dar i-as face viata un calvar, pana as uita...Daca s-ar repeta l-as parasi fara sa ma uit in urma...pentru mine sentimentul de siguranta este ff important.

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu i-as ierta aventuri .
nu l-as ierta daca ar inceta sa ma mai iubeasca.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Io personal, nu stiu ce-as face, ca n-am fost pusa in situatia sa-mi dau seama ca-s inselata intelegeti ideea.
Daca a facut-o sa-i fie de bine, atata vreme cat nu aflu; sincer n-as putea spune ca ma doare-n paispe, daca as afla ca a facut-o - cred ca m-as gandi atunci unde am gresit, de s-a dus la altele, desi, e stiut faptul ca barbatii o fac de cele mai multe ori, asa, de fun, nicidecum ca le lipseste ceva.
Altceva voiam sa va povestesc, desi stiu ca nu-i frumos sa zici din "casa".
Am o prietena, foarte buna, casatorita de multi ani, cu un copil. Barbat-su, a calcat pe bec, la modul ca nu numai ca a inselat-o, dar chiar a intentionat sa plece de acasa. Ea l-a iertat, dar n-as putea sa spun exact ce-a fost in capul ei... poate faptul ca fara el ar fi fost cam muritoare de foame (nu dati cu rosii)... sau poate chiar il iubea, naiba stie. Oricum, asta poate fi unul din motivele pentru care sunt iertati: pentru confortul financiar pe care il ofera (unii dintre ei).

Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Deci tatal meu a fost fustangiu de o noapte! Pe timpul ala adica acum 28 ani nu ierau divorturile ca acum "in floare"

Asa ca mama, la iertat de n-ori si chiar, a tinut cu dinti de el sa nu uite de familia lui! Tin minte o data eram in cls a 4-a iar maicamea plangea in hohote din cauza tatalui

Am tot intrebato, imi spunea decat nu vreau sa aveti alt tata!

Poate mama, avea probleme cu tata dar, fratele si eu nu! Ba chiar tatal meu, este un om minunat bun, frumos la care sa meritat efortul mamei.

Si uite ca adat Domnul sa-i vina mintea la cap . Acum este bunic ,fericit se gandeste la ziua cand o sa-mi atinga baiatul Si decate ori atinge fetita fratelui (6/luni)il buseste plansul de dorul baiatului meu.

Oare ce se intanpla daca mama, nu isi vedea de familia ei si facea la fel ca tata?

Dar mama, este o femeie trup si suflet pt familia ei.. Si ii multumesc si in ziua de astazi pt puterea ei!

Raspunsu-l meu nu. Chiar mi-ar sta pe creer o viata! Totusi, depinde "inselat" este de : o aventura si seriozitate!

Pt. bb o sansa ar mai fi daca, este vorba de aventura!

Oricum, nu este cazul la mine am un sot foarte fidel si am incredere in el! Pt noi conteaza enorm fidelitatea! Multumesc lui D-zeu avem 8
91 ani decand ne cunoastem si ne iubim ca in prima zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

noi ne iubim de 13 ani, eram doar liceeni pe atunci... si l-am iertat chiar de cateva ori, ca deh era frumushel si simpatic, si avea magnet la fete oricum, pe vremea aceea nu stiam nici macar cat de serioasa va deveni relatia noastra, maturizata odata cu noi. si pot sa zic si invers, m-a iertat si el pe mine odata, cred ca a fost foarte greu dar pana la urma m-a inteles ca am facut-o din curiozitate.
acum suntem casatoriti de 7 ani si ne iubim, e drept ca problemele apar si dispar, dar fara ele ne-am cam plictisi, nu??? cred ca daca as afla despre vreo alta, fie ea aventura sau mai 'cu vechime' l-as ierta din nou. pt ca il iubesc foarte mult! si pentru ca stiu ca intre serviciul solicitant si familia cu cei 2 nazdravani, nu prea ar mai avea el timp de alte alea-alea...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

nu as putea spune nimica pana nu m-as afla in fata faptului implinit...a ierta e omeneste..

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si eu i-as ierta aventurile, mai greu este cu implicarea sentimentala pentru cealalta femeie.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput