Ati ierta?

Fetelor,
titlul subiectului mi-a venit in minte urmarind emisiunea " Tradati in dragoste"...ei, mai au astia obiceiul sa mai dea din cind in cind cite o protagonista care a apelat la ei, i-au dovedit ca este incornorata, si cica sa vedem ce s-a mai intimplat. Ce credeti?
Cucoanele, dupa momente de reflectie serioasa, au decis de comun acord cu sotul(cel care le-a pus coarne, desigur) sa o ia de la capat...de dragul copiilor...cica.
Of Doamne, stiu ca este un subiect delicat si nu v-as dori-o niciodata sa fiti in pielea lor...dar am si in cercul de amici cunostiinte feminine care s-au confruntat cu infidelitati si, de dragul copiilor, i-au iertat.
Nu am fost pusa in atare situatie, sper sa nu fiu vreodata si nici voi, dar, eu nu stiu daca as putea ierta...umilinta?...inlocuirea cu alta?in pat si, uneori, in suflet?), minciuna?...fariseismul?...
Voi ce ati face...dragele mele?
Theiuta
http://community.webshots.com/user/theiuta
Raspunsuri

lena spune:
Mie mi se par atat de jenante genul asta de emisiuni, aici ma uit pe niste canale americane, banuiesc ca de-acolo "le-au imprumutat"si ai nostrii...deci si-au facut-o cu mana lor, ca sa zic asa, cine i-a pus sa se duca la asa emisiune...no commment!
Lena

otis41 spune:
Nu ma uit la astfel de emisiuni, dar nu as ierta de dragul copiilor pentru ca cine a gresit mai greseste si eu merg pe incredere in viata. Nu este cazul meu , am un sot in care am incredere totala si el la fel. Avem o relatie bazata pe incredere, iubire, respect.
Sanatate multa si iubire!
Otilia

adrienne12 spune:
nu nu as ierta dar unde gasiti dragelor astfel de emisiuni? nu ca as vrea sa ma uit, caci mi se par o mizerie, dar nici nu stiam ca exista.

viorela hoff spune:
Chiar ca sunt jenante aceste emisiuni, presupun ca oamenii acestia o fac din motive financiare disperate sau pur si simplu din prostie.
Nu se rezolva problemele de familie in felul acesta.
Vio
"Binecuvantati copii si animalele"

mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
nu nu as ierta dar unde gasiti dragelor astfel de emisiuni? nu ca as vrea sa ma uit, caci mi se par o mizerie, dar nici nu stiam ca exista.
in ro draga mea si la tine in usa.....la tine exista una , se numeste CHEATERS.

Theiuta spune:
Eu nu am comentat calitatea emisiunii, care de fapt, nu cauta decit audienta, ci am adresat o intrebare vis-a vis de o situatie pe care am intilnit-o si eu la amicele mele, si anume iertarea tradarii, cum va spusei.
Stiu ca fiecare situatie este specifica, are diverse contexte si poate nu doar barbatul este vinovat intotdeauna, de aceea v-am intrebat.
Si eu am cu sotul meu o relatie bazata pe incredere si daca m-ar insela...as simti ca ceva s-a rupt...da, tocmai increderea. Nu ar mai fi aceeasi niciodata si, deci, nu cred ca as putea continua...
Theiuta
http://community.webshots.com/user/theiuta

goanga23 spune:
Nu stiu daca l-as ierta sau nu, poate ca da , dar nu as mai putea continua impreuna cu el, nici macar de dragul copiilor. Din moment ce am pierdut increderea in el, pierd respectul, afectiunea, si , in final dragostea.
Numai bine,
Andreea

carmita_baby spune:
Poate l-as ierta, dar nu as uita. Iar de despartit, ne-am desparti cu siguranta. Pai daca ar face asa ceva inseamna ca nu m-ar respecta si nici nu m-ar iubi. Cand sotul meu vede ca cineva isi inseala partenerul(a), zice : 'Asta n-a fost dragoste adevarata, ca daca ar fi fost nu ar fi facut asa ceva'.
Din fericire am un sot pentru care loialitatea este la mare cinste.
Mello motanelul iubit
Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!

Kariris spune:
O sa ziceti ca-s nebuna! Dar asta e! Eu l-am iertat cand m-a inselat la numai 2 saptamani dupa ce ne-am mutat impreuna. Tampitelul a plecat din oras si a comis-o cu o "fetita de profesie". S-a mai dat si de gol cand a venit acasa. Bineinteles ca mai aveam putin si il omoram, dar apoi am stat si m-am gandit de sa-l pierd eu pentru o c... de-o noapte? M-am indepartat de el, nu-l mai puteam suferi dar intr-un tarziu am reusit sa trec peste asta. Daca ar fi fost vorba de o relatie cu alta femeie (gen amanta), in mod sigur nu-i mai faceam nici scandal ci il abandonam direct! Eram la inceputul relatiei, am considerat ca orice om merita o a doua sansa, ca greseala si pacatul sunt omenesti si s-a dovedit ca am fost inspirata, pentru ca acum suntem casatoriti, ma iubeste, ma respecta, este un sot foarte bun, un om de casa, traieste efectiv doar pentru familie, ii e frica de mine ca de dracu...si asta-i bine pentru ca ori nu m-a mai inselat ori a facut-o in asa fel incat nimeni nu si-a dat seama de nimic!
si sincer, nici nu ma intereseaza, atata timp cat eu sunt in inima lui, atata timp cat totul este absolut normal in relatia noastra, chiar nu ma intereseaza! Il iubesc cum nu am mai iubit pe nimeni si cred ca ce m-ar distruge efectiv ar fi daca s-ar indragosti de altcineva, asta ar fi grav pentru mine...
Si nu as ramane cu el "pentru copii" fiindca daca e un tata bun ramane un tata bun si casatorit cu mine si necasatorit. Daca l-am iertat am facut-o exclusiv pentru mine!
Partea mai neplacuta este ca eu mi-am pierdut increderea in fidelitatea lui sexuala, fapt pentru care oricat de mult mi-ar spune ca nu o mai face, eu tot ii strecor prezervative in haina, servieta, etc pentru ca tin la viata mea...si asta il pune in situatii stanjenitoare: odata s-a dus la un ministru pentru o negociere si cand a desfacut servieta pe biroul aceluia ca sa-i dea niste acte, au zburat prezervativele...si mi-a zis ca s-a facut de ras si ca-s nebuna! Acel om stia ca-i insurat....ghinion...nu stia probabil ca al meu s-ar putea uneori sa mai uite ca are o femeie acasa...culmea cu aproape 17 ani mai tanara!

SIMONABB spune:
da, eu as ierta fara prea multe discutii
nu mi se pare prea imprtant faptul ca a avut o aventura
mai grav mi s-ar parea de exemplu sa asculte orbeste de maica-sa.
http://community.webshots.com/user/simonabb