alaptez si am stari febrile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Adina trebuie neaparat sa vezi un medic ginecolog... S-ar putea ca temperatura mare si frisoanele pe care le ai sa fie de la vreo mastita... Si eu am prezentat aceleasi simptome ptr. trei zile in care mi-am exasperat medicul ginecolog.... Mi-a zis sa iau pandol patile cite doua la patru ore...de ajunsesem in a treia zi de temp. mare 39,9 sa iau 12 pastile de panadol pe zi... Cind m-am dus la dr., a patra zi, unul din sini incepuse sa se inroseasca si ma durea la atingere.... Deci aveam mastita care se trateaza cu antibiotic neaparat... Si in tot acest timpul, am alaptat normal doar ca printesa mea era un pic mai agitata ca inainte.

Adina eu zic ca ar fi bine sa vezi medicul ginecolog.

Florentina

"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

multumesc mult fetelor:))azi ma simt ca si noua....sper sa nu fie nimic grav (ca dupa orele 16 e doctorita la cabinet....medicul meu de familie e si pediatru)...si sper sa nu am probleme cu sinii,m-am gindit si eu la o mastita...deocamdata nu ma dor sinii,nu s-au inrosit...miercuri abia pot merge la ginecolog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Eu am luat Paracetamol Sinus cand am fost racita si am avut febra peste 38.5. Si in tot acest timp am continuat sa alaptez puiutzu cu o masca pe nas si gura. Dar, in privinta mastitei, pt. prevenirea ei, ginecoloaga mi-a zis ca laptele ramas trebuie stors neaparat, altfel faci febra si poate fi si mai grav.
Sanatate multa !

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

Mergi la inceput