Bebelusi de iulie-august 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
BLUE ANGEL spune:
Buna dimineata frumoaselor!!
stiam ca o dau in bara cu patutul ... taceam , filosof ramaneam
Andreea , asta e ! mai lanseaza si tu odata intrebarea .. si mie mi s-a mai intamplat sa intreb de doua ori .. ai avzut se scrie mult aici si cateodata , neintentionat mai uiti sa raspunzi ..dar uite Roxi ti-a raspuns ..prompta ca-ntotdeauna
Olivia multam de raspuns ... si eu sper ca atunci cand se va misca mai mult sa -si mai rareaasca colaceii .. ca deja ma intreaba lumea din ce in ce mai des cate kg are ?
noi avem musafiri de azi pana Duminica ..
la Baby Expo o sa mergem in fiecare zi ...cu fiecare in parte ..o sa semnam condica acolo..poate primim si un cadou de fidelitate
pupam dulce
o zi buna
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
Simona R. spune:
Buna ziua!
Fetelooooooor!Eu zic ca am citit cu atentie,dar poate mi-a scapat.....la ce ora este "marea intalneala"de la baby expo?Eu plec in seara asta la Buc.,am tren la 16.45.Maine va intalniti?Sau sambata?Astept raspunsuri pana plec ca apoi nu mai am cum sa dau de voi
Roxanaaaaa!Tu mergi?Cand pleci?
http://community.webshots.com/user/simonarida
ina32 spune:
Buna dimineata,
La noi a venit toamna...
Ca vorbeati de hainute... sotul i-a cumaprat din Austria si intr-adevar, la preturi comparabile calitatea e net superioara.
Am pus catev apozici noi, in albumul Aprilie. Daca aveti timp si chef...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
szivarvany spune:
Mamici, in primul rand sanatate la bolnaviori !
La Multi Ani celor ce au serbat si serbeaza lunisoare !
Va rog frumos sa ma ajutati : daca treceti prin farmacii, va rog din suflet intrebati daca au ORAJEL - este pentru gingii, e o minuneee dar in Oradea ciuciu. Va rog din suflet sa-mi spuneti !!! Va rog muuult de tot !!!
Sunt la servici, asa ca va citesc doar !!! Pupici la voi toti !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
ANDREEABANICA spune:
Buna dimineata,mamici frumoase si bb-ei minunati!
Se zareste o raza de soare,poate se face frumos pana la urma;de ce sunt asa vesela?am avut un vis erotic si m-am trezit tare bine dispusa.
Noi in rest suntem bine,copilu-i fericit,sanatos si creste,in schimb mami se pare ca a inceput s-o ia pe aratura,o fi primavara de vina.....nu mai zic mai mult ca sigur zic vreo prostie si nu-i frumos.
Andrea(Mironeanu),felicitari pentru ,la mai multi si LA MULTI ANI,lui Stefi,sa creasca mare si frumoasa.
Andreea(Philip),din cate imi amintesc,tu ai intrebat cat de mici se fac paturile pliante?parca;daca asta ai intrebat,pot sa-ti "raspund" eu,se strange si se transforma intr-o geanta dreptunghiulara cam de 1m(maxim) lungime,cum sa-ti explic,un bagaj de mana foarte comod,nu ocupa mult loc.Uite dimensiunile:
-Dimensiuni deschis: 128 x 68 x 72,5 cm
-Dimensiuni inchis: 26,4 x 26,4 x 72,5 cm. Nu pot sa-ti atasez link-ul,asa ca te rog pe tine,da cautare pe Google pt - pat pliant Caddy.Sper ca te-am ajutat.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
mitzura spune:
Neata!
La noi ploua rau asa ca nu putem iesi azi din casa. De mult nu ne-am mai petrecut toata ziua in casa. Asa ca va fi o zi lunga....Ma intreb cum sa-l distrez...
Andrea, ai intrebat de ciorba. Eu ii dau cu tot ce e in ea, maruntit. Nu i-am dat nicioadata apa chioara ca nu i-a placut. dar daca Stefi o papa si ii place, poti sa-i dai.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
Simona R. spune:
He,he,he....Ina32,ce misto sunt pozele!!!!Prima data am crezut ca sunteti intr-un loc din asta cu jucarii pt bebelusi,apoi mi-am dat seama ca sunteti acasa!I-ai luat cort?Si cadita aia este cea in care ii faceti baie,sau este doar pt.joaca?Mi-au placut,dar alea mi-ar m-ai lipsi mie.....unde sa le mai pun ca am casa plina de chestii din astea de copii.....1
http://community.webshots.com/user/simonarida
ina32 spune:
Adevarul e ca nici eu n-am loc dar...taica-su a fost de alta parere si m-am trezit cu toate o data cumparate (din Austria). Asa ca nu mi-a ramas decat sa comentez. Iar aia cu bile e o piscina pe care o sa o luam cu noi la mare (pe langa multe altele daca ar fi dupa taica-su). Am inceput deja sa negociem in privinta hangaralelor cu care ne vom cara dupa noi...ca s-ar putea sa trebuiasca sa rezerv jumatate din plaja din Mamaia...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Adema spune:
amironeanu, pt. gingii ne-a dat Chamomilla CH9, cate o granula de 2 ori/saptamana.
Kimm, multumesc pt. link! Acum...nu stiu cat de bun etalon sunt americanii la ...nutritie...Tu ce fructe (fie fresh, fie la borcanel) i-ai mai dat puiului?De ficatul de vita ce parere ai ?
Va invidiez pt. Baby Expo!
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
rain spune:
pupici!
uite ca mami lenesa si-a facut "curaj" sa scrie, noi am fost prin zona si am citit tot, dar de la vremea asta n-am chef de nimic, ieri in schimb am facut curatenie si mi-am mai revenit din leneveala
fetele, am vazut pozele cu toti puiutii, si sint toti asa de apetisanti incat as vrea sa-i smotocesc pe toti, trebuie sa felicitam si iepurasii Alexia si Stefania, trebuie sa le uram sanatatate si la cei bolnaviori (Ilinca)!
moata ma zapaceste, se tine ca un catel dupa mine prin toata casa si cand ajunge langa mine se aseaza cu capul pe papucul meu ...exact ca un catel, iar eu o smotocesc si o pupacesc toata ziua, cred ca sint cam exagerata la capitolul asta ...dar nu rezist, e prea dulce!
de alaltaieri seara stie sa ceara si de mancare , cand se apropie ora de masa imi zice "mama, papa!", zice foarte clar si mie imi vine s-o mananc, asta inseamna ca am inceput sa comunicam prin cuvinte!
la baby expo nu stiu cum o sa facem cu intilnirea...eu propun asa, sper sa fie bine, cine poate si cine vrea sa vina maine ...ne vedem maine in jurul orei 12, cine nu poate sa vina maine ...ne vedem sambata dupa pranz, pe la 14.30, ce ziceti?????
pupici si astept sa-mi spuneti!
Simona, tu cum poti, maine sau sambata? sa-mi dai nr de tel pe PM sa ne sunam, ca in aglomeratia aia va fi mai greu sa ne recunoastem!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii