Bebelusi de iulie-august 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna seara!
Imi pare rau pt bebeii bolnaviori sa se faca bine repede repede!Si noi suntem mucosi inca dar sper sa ne treaca....il mai las vreo zi daca nu-i trece mergem iar la doctor...
Ce vreme urata afara...eu as tot dormita dar nu ma lasa Alex ca ziua doarme maxim cate o jumatate de ora(cam de 2 ori pe zi),in zilele bune doarme si o ora jumate dar nu a mai dormit atat de vreo 2 saptamani,asa ca nu doar Naomi doarme asa putin....dar seara pica frant cel tarziu la 8 jumate noua!
De mancat mai putintel asa,cred ca si-a dat si el seama ca e grasun si ar fi cazul sa se mentina(eu sunt sigura ca e de la dinti) dar eu tot ma stresez ca nu mananca suficient!O sa-i treaca lui,nu-l fortez ca daca i mai bag o lingurita in plus in gura si el nu mai vrea vomita tot ce a mancat!Am patit-o azi
In rest bantuim prin toata casa,vine dupa mine la bucatarie,azi chiar a reusit sa sparga doua farfurii(nu-mi inchipui cum o fi ajuns la ele) intr-o clipa de neatentie de-a mea(bucataream),dar banuiesc ca o sa mai sparga muuuulte asta e doar inceputul.
Am mai pus poze noi in albumul 8-9 luni...sper sa va placa!http://community.webshots.com/user/gongutza101
Ma retrag ca sunt obosita....
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Andreea, si Luca mai are cojite. am citit aici despre tratamentul minune cu ulei de masline uns pe cap si pieptanat cu e perie moale ff bine. eu nu l-am incercat. am obtinut rezultate bune schimbandu-i samponul si cand il clatesc o fac mai barbar...3 galetuse de 1 litru i le torn in cap. nu-i convine...dar nu mai are cojite dupa. dar asta o fac numai la sf sapt cand ajung acasa, ca in rest mama nu-l clateste asa bine...ca zice ea...chinui copilul.:)
spor!

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Maaria, auzisem ca membrul DC cu numele soarenistor are o cunostinta foarte gospodina care vrea sa fie bona in Buc pt 6 mil. lei. Scrie-i un PM sau sun-o la tel: 0723038759.

Fetelor v-am citit pe diagonala si va scriu mai incolo, deocamdata problema Maariei era un pic stringenta!

Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Andreea (philip), poti sa ma bati dar nu tin minte intrebarea cu paturile pliante. Stiu ca mai intreba cineva de paturi pliante (parca), dar nu mai tin minte cine si ce.

Maaria, merci, voi incerca si eu si sa schimb samponul (eu folososc Dalin) si sa o dau cu ulei de masline. Dr. spunea ca pot folosi si crema de galbenele.

Am vazut si poze frumoase, Maria Alexandra - iti cam place sa te strambi la mami , Alex - un dulce si jumatate, Matei - 2 ochi superbi.

Olivia, eu am primit lucruri cumparate in US. Diferenta la calitate este de la cer la pamant, iar mie nici scumpe nu mi s-au parut. In iunie mai vine cineva si mai vreau sa comand un rand de haine de la voi. Poate in Bucuresti as mai gasi ceva de calitate, dar aici in Iasi nici o sansa.

Noapte buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Cristalina, am vazut-o pe Maria cea frumoasa cum se stramba... ce misto ai prins-o
Si a mea face niste fete cateodata de ma cracanez de ras... da nu am fost pe faza s-o pozez niciodata...

Noi nu am gasit bona inca... dar nu mai incercam deocamdata sa aducem pe cineva din Ro, poate gasesc pe aici.. ofofof..

Olivia, ce misto ca nu ai probleme cu Luca... o sa se acomodeze repede cu bona in cazul asta... numai voi sa va intelegeti cu ea..

Multa sanatate la bebeii bolnaviori!!

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hai ca l-am bagat la nani pe pufulescu !!!
mai ce mi-au placut pozeele cu Maria!!! ce ochi superbi are !!!..si Matei e dulce foc ... De Alex ce sa mai vorbim !!!!pe toti !!
Andreea , daca nu ma insel eu ,, cat ma mai tine neuronul ..parca ai primit ceva raspunsuri ..chiar Nicole (rain )parca se oferea sa-ti imprumute unul..sper sa nu incurc borcanele .. ai zis ca vrei sa vii in tara , nu ?

Carmen , muulta sanatata la puiuta !!! tinem pumnii sa fie bine la noapte !!!

Maria , de bona ... si eu ma interesez si inca vreo cateva prietene .. chiar am o prietena care in 1 luna aschimbat 3 ..mi-e groaza !!!

astazi i-am dat si eu lui Luca mancarica neblenduita , pasata cu furculizta ... hmmm , nu stiu ce sa zic .. cred ca nici el ..pana la urma a papat dar in mod cert nu mai aveam aceeasi frecventa la linguritza .. sunt curioasa la scaun !!!
eu am o curiozitate .. nu-mi dau seama daca Luca mananca mult sau putin ...ma intreb asta pentru ca el are deja 9600
deci dimineata papa 200 ml lapte
la 13:200g piure legume (carnita , galbenus )
50 ml suc de fructe
la 16-piure dintr-un mar si o para (de cele mai multe ori )
la 19-1 iaurt cu fructe (mic ) sau branzica
la 22-200ml lapte

el ar manca si mai mult , rar s-a intamplat sa refuze ..

gata . ma duc si eu la nani
pupici mii

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

.. si pe Luca cel frumos , destept si sanatos si mai ales pe mamica lui care are atata grija de el ...
ce raport frumos .. asa sa fie toate !!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi...Simona...am primit pupaturile pt Luca ...frumos este (ce sa zic si eu!), sanatos este!...de destept....ramine de vazut...:)
Luca al tau mainica la fel cu al meu...Doar la ca 10 al meu maninca fruct/iaurt/borcanas (cu piuree de fructe) iat la 5 pm inca 240 ml lapte...deci la meu pina la urma bea mai mult laptic....Eu zic ca -i bine ...mai ales ca are 9,6 kg....este destul pentru virsta lui...de la noi pentru voi
Anca cu siguranta veti gasi pe cineva pe acolo...la voi sint si multi romani ...nu ca aici...Iar cu bona nu-i problema...zic eu...a fost cea mai buna prietena a mamei...asa ca o stiu ...de cind ma stiu...de-o viata...Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata

Carmen multi la pitica sa se fac bine;in ce ar consta regimul de care spuneai?
Cristalina haioasa foc pitica ta cand se stramba,si ochisori ei
Adina cand il descrii pe piticu tau parca ar fi Naomi in picioare,ziua doarme fff putin,iar seara cel tarziu la ora21 e in lumea viselor
Andreea multumesc mult de sfat,ieri nu i-am dato la blender in schimb am sfaramitat mai bine legumele,deci stagiu 2.
Anca am vizionat albumu vostru,Bianca tare dulce e ;bafta la bona,sunt sigura ca ai sa gasesti pe cineva.

Ca se discuta despre lucruri chinezesti,aici majoritatea lucruri sunt made in China,si asa cum spunea si Olivia sunt de ff buna calitate si pret acceptabil.

Astazi avem o zi cu soare,ne pregatim de plimbare.

o zi buna si multipt bb-ei bolnaviori si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza!
hihih vad ca a devenit o traditie, scriu imediat dupa Anca
la noi a plouat azi noapte si de dimineatza surpriza....soare si frumos! asa primavara mai zic si eu!
asa ca plecam in plimbarici sa nu se razgindeasca vremea!
heheheeh Monic tare poza cu "bau"
Monique succes la mutat!
Simona aia cu imprumutatu' patului era ptr Cori. eu stiu ca Andreea-phillip intreba de pretul apturilor, si eu i-am zis ca costa in jur de 2-2,5 milioane. acu' se pare ca oi fi eu invizibila....
mamelor de Lucaci io vi-i pup pe amindoi ca-s tare dragutzi. si nu arata de cite kg ziceti voi ca au! pai la meu tot 9,6 kg are...si e cu o luna mai mare! adevarul e ca de cat alearga Patrick nu mai pune prea mult pe el, cea ce nu poate decit sa ma bucure!
va pupez si ne auzim later!

Mergi la inceput