Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumukli spune:

CRISTINAMH ma bucur de raspunsul tau, se pare ca suntem doar noi revoltate , cele care mai au legaura cu viata de la tara. Totusi e trist ca sistemul de valori la multi tineri este cu totul deplasat. Si nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar ...daca ar petrece 1 saptamana la tara li s-ar schimba cu totul vederile. Si sa nu uitam ca in Romania 65% din populatie traieste in mediu rural. Din pacate nepotii nostri nu vor mai avea ocazia sa-si vada bunicii mulgand o vaca sau o closca clocind... trist .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Lavi02, iti multumesc pentru complimente
Cursa Carierelor de Succes se organizeaza anual si selecteaza tinerele Actuale Active Atractive in functie de CV-uri si o scrisoare de intentie. A fost o experienta interesanta, caci am ajuns acolo la 22 de ani (studenta inca si cu realizari importante in plan profesional, lucrez din primul an de facultate), iar restul fetelor erau absolvente a 2 facultati, masterande etc. M-am simtit foarte bine in compania lor.

In vara termin facultatea si am avut 2 optiuni: fac o schimbare in viata profesionala, adica imi depasesc statutul sau fac un bebic si mai astept 1 an pana sa fac aceasta schimbare, pentru ca serviciul actual imi poate oferi o oarecare flexibilitate.
Asa ca am hotarat sa facem bebic, pentru ca am putut sa ne luam un apartament cu 3 camere in loc de doua, am tras tare in ultimele 2 luni si l-am amenajat asa cum ne dorim si acum il asteptam cu mare nerabdare pe bebic.

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna burtici!Eu am citit zilnic ce se mai intimpla ,am avut grija de listuta s-o reactoalizez dar nu am avut ce sa va scriu .
Shaba imi pare foarte rau ,mult succes !Roxee bine-ai venit pe la noi ,te mai asteptam .
Eu astazi am intrat in trimestrul 2 de sarcina .Miine ma duc la al doilea control .Sper sa-mi faca eco .
Greturile sint mai slabe dar ma doare noada si un sold .
Din seara asta sau de miine va promit ca o sa avem saitul nostru .Acolo o sa putem nota toate datele importante (listuta Irinei )si fiecare dintre noi o sa poata sa-si puna o poza :cu ea ,cu burtica ,mai tirziu cu bebelica ,fiecare cum pofteste .
Sper sa va placa ideea si sa iasa ceva frumos .
Acum va pupic ,ma duc sa fac nani .
12 fix

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxee, Sheba - sinteti niste fete nemaipomenite! ati venit sa ne incurajati in conditiile in care inimile voastre sint frinte..oamenilor buni li se intimpla intotdeauna lucruri bune!
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Fetelor, nu ar fi mai bine sa impartasim din experienta sarcinii prin care trecem, sa incercam sa ne sustinem si sa ne suportam una pe cealalta?

Fiecare dintre noi incearca sa-si aduca aportul cum poate/stie mai bine, sint convinsa ca nimeni nu vrea sa dezinformeze, fiecare vorbeste din propria experienta sau din punctul de vedere si daca experientele/parerile sint diferite,nu-i vina nimanui, nu trebuie sa gindim/simtim toti la fel.

Haideti ca in lunile ce urmeaza sa fim intelepte, rabdatoare, sa stim sa ne ascultam una pe cealalta, sa fim prietene, asa cum se intimpla de obicei pe acest forum.
Numai unei prietene ii poti face confidente de genul “nu am chef sa ma culc cu sotul” , mi s-a ars mincarea in cuptor in timp ce urmaream un serial …aia mica a facut pojar…am scurgeri, etc… in loc sa ne indepartam una de cealalta, nu vreti sa ne adunam fortele ( scriu asta, chiar cu riscul de a cita un vechi slogan comunism…) si sa luptam pentru ceea ce, fiecare dintre noi, isi doreste? …bbei sanatosi !

Sper ca nu am suparat pe nimeni, ideea a fost sa fim prietene.
Astept parerile voastre.

Pupicei

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu stiu cine a intrebat de ce nu e voie in baie fierbinte. eu am intrebat doi doctori. raspunsul: nu se avorteaza, nu se produc sangerari, dar, ca in urma oricarei alte supraincalziri a corpului in timpul sarcinii (febra, plaja, solar) creste riscul de malformatii la fat. cica ii "prajesti" creierii din pacate si eu am facut baie in cada cand inca nu stiam ca sunt insarcinata. sper ca nu s-a intamplat nimic.
imi pare foarte rau pentru fetele care au pierdut sarcina. fetelor, capul sus! prietena mea are un bebe nascut dintr-o sarcina ce a survenit la 3 luni dupa un avort din senin, la toaleta! nu cred ca o sa asteptati prea mult.sunt sigura ca o sa ramaneti repede insarcinate.
ma inscriu in partidul sustinatorilor de produse direct de la tarani, chiar cu riscuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna burticute!
Am aparut si eu dupa cateva zile de absenta, dar sa stiti ca v-am urmarit si v-am citit atat cat am putut.
De duminica au inceput si la mine greturi si varsaturi.....si abia azi, marti, am reusit sa mananc ceva fara sa dau inapoi ....
Ahh ce cumplit....este...si noaptea ma apuca cateodata greturile.....; Sper sa nu ma tina prea mult ca va fi cumplit....nici tu mancare; nici tu fructe...ca dehh creeaza aciditate la stomac...si hop afara.....
Zilele trecute am baut multa apa cu lamaie....ca altceva nici nu suportam.
In schimb din cauza nemancatului ma simt si tare slabita si nu prea pot face nimic prin casa....ca de iesit afara nu mai zic...ca ma apuca uneori o stare de lesin de ma asez pe unde sunt.
Ei cam asta e cu noi ....sper ca voi sa fiti mai bine !
Pupici !
Salisa 5+

Mergi la inceput

please, please, please: cum pot sa ma trec pe lista? am incercat sa editez primul mesaj, sa inserez, nimic.. bine, cred ca nici nu prea le am... poate cineva sa ma ajute sa ma treaca pe lista sau sa-mi explice cum se face? DPN 10.12.2005; UM 05.03.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by IrinucaR
meems, constipatia este tot din cauza sarcinii. Iti recomand ceai Sanye (ceai antiadipos) se gaseste la orice plafar, este din ceai verde si alge si este miraculos!!!
IrinucaR 10fix

www.irinucasisoru.3x.ro

Bine, bine, dar eu pe-aici prin California oare pot gasi ceaiul de care vorbesti? Poate gasesc alte sugestii, am inteles ca mierea poate ajuta.

Mihaela 5s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

meems, this is California, maan, gasesti de toate...
Pe bune, intreba pe la magazine de hipioti, herb rooms sau health food stores.

pumukuli, iti atragi dusmani degeaba. Eu sint a patra generatie de oraseni, deci dupa teoria ta, nu am nici o legatura cu viata la tara, dar pot sa-ti spun ca iti impartasesc punctele de vedere. Si pe mine ma ingrozesc mall-urile si billele, iar mama se plinge tot timpul ca in Ro lumea se inghesuie la mincare artificiala pt. ca arata bine si nu mai gasest ceva de calitate.
Nu mi-a placut insa cum ai pus problema cu lavi02 care nici macar nu se situeaza ideologic asa departe de pozitia ta.

Mirela Anca, in trimestul 2 intri abia in saptamina a 14-a, deci mai un pic de asteptat.

DPN 2.11.05

Mergi la inceput

am tras cu ochiul si urechea la discutia mamicilor de martie-aprilie. mey, fetele alea sunt prietene bune. se intalnesc "real", stiu una despre cealalta cand trebuia sa-si repare masina de spalat etc. sper sa ne imprietenim si noi asa pe parcursul urmatoarelor luni. era o doamna care scria ca tocmai i s-a rupt apa!!! sa vina odata si la noi momentul cand scriem asa ceva. va pup

Mergi la inceput