kilograme????????????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

postasem mesajul asta in alta parte, dar mi se pare mult mai potrivit sa stea aici, asa ca l-am copiat

apropo de luatul in greutate: cunosc personal doua cazuri extreme. o mamica, care a luat ( fiind) doar 7 kg, deci undeva la limita de jos, chiar sub as spune :lichid suficient, copil normal, sanatos, toate bune; avantaj ea, care la o luna dupa nastere arata ca-nainte. am o prietena care a ajuns la aproape 30kg si s-a cam chinuit dupa aia sa scape de ele (i-a trebuit mai mult de un an), dar tot le-a dat jos

se spune ca cele mai plinute castiga mai putin in greutate, iar cele mai slabute..mai mult. nu stiu daca e o regula, probabil ca asa ar fi bine

la mine, prima data a fost asa: 7-8kg in primele 6 luni, inca pe atatea in ultimul trim, deci in total 15. kilogramele luate pe ultima suta le-am dat jos cam la 2 saptamani dupa nastere iar restul de 7-8 in vreo 4 luni. suna a problema de matematica. intrebarea e: cate kg am acum?, ca nici eu nu mai stiu

ideea e sa incercati sa tineti situatia sub control in prima jumatate, e mai usor. dupa aia..., mie una mi-a cam scapat

,
ioana,15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare fetelor

eu tocmai ma pregatesc sa plec spre spital, nasc azi cu cezariana, pe la 10,30 cared ca incepe distractia, sa-mi tineti pumnii, despre kg ce sa va spun acum la 39 de saptamani si 1 zi am pus 18 kg , am plecat de la 60, si am 165 cm, deci n-am fost chiar slabuta nici cand am ramas, de vazut nu se vad cele 18 kg chiar ma minunez pe unde s-au depus si sunt curioasa sa aflu, ca in afara de burtoiul meu urias nu prea vad unde s-au depus,
asta e sper sa ajung cat mai repede la greutatea dinaintea sarcinii, si daca nu ajung prea curand ce conteaza important e sa am laptic pentru bebelin, sa fie el sanatos si eu si sa am putere sa am grija de el

va pup si doresc sarcina usoara in continuare, nastere usoara celor care se pregatesc de nastere si kg cat mai putine si mult multa sanatate

Adriana si beblinul inca in burtica pt cateva ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Adriana, bafta! Sa ai nastere usoara si bb sa fie sanatos si frumos foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Adriana iti doresc o nastere usoara si un copilas sanatos tun

Apropo de kilograme eu stiu ca in primele 3 luni se iau 1-1.5kg\luna si in urmatoarele luni 1.5-2kg\luna ,eu sint o mamica de 17 saptamini si pina acuma am luat 3.5kg

va pupicesc si multa sanatate

nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, sunt in 17 saptamani si jumatate si nu reusesc sa acumulez nimic in greutate. Tot ce mananc peste zi (si mananc) dispare ca prin minune peste noapte. Ma cantaresc zilnic dimineata cand ma trezesc si cantarul nu arata niciodata mai mult de 64 kg. Si am plecat de la aproape 70 kg inainte de sarcina. Oare o fi totul in regula? Va spun, mananc orice, inclusiv dulciuri, paste, paine, carne, de toate... Cel putin acum de sarbatori am rontait la salata boeuf si ciuperci cu maioneza si rulada de cascaval, plus sarmale si friptura... Si nimic. Sper ca nu v-am facut pofta...

Va pup pe toate,
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Meme1, nu mania pe Dumnezeu!!! Bebele creste din rezerve si nu trebuie absolut obligatoriu sa iei in greutate foarte mult,,, abia spre sfarsitul trimestrului II se va simti considerabil!!!

Si eu sunt mandra ca pana acum nu am decat 0.5 kg in plus!!

IrinucaR 12+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu sunt in saptamana a 23-a si am luat pana acum 8 kg..am plecat de la 55 kg si am ajuns la 63 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Dar nu vreau sa manii pe nimeni. Numai ca ma intreb daca e normal.. mai ales ca tot ce am mai citit si am mai auzit implica kg in plus. E adevarat si ca mai am o groaza de timp ca sa acumulez kg, dar.. cand vad ca toata lumea se plange de cat de mult s-a ingrasat, eu imi fac griji ca nu ma ingras.
Pupici

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Meme tu esti de-mea
Si eu ma stresam ca nu iau in greutate si nimeni nu ma credea, toti spuneau ca sunt fite si ca sa ma bucur ca nu iau in greutate repede...

Apoi din cate am mai citit si eu am vazut ca in primul trimestru de sarcina nu este obligatoriu sa iei in plus (eu de exemplu am slabit un kg in primele saptamani), apoi in trim. II iei cam 250-300g/sapt. si abia in ultimul trim. iei mai mult cca. 400-500g/sapt.

Important e ca tu sa mananci sanatos, cat mai multe fructe, legume si lactate, sa bei lichide multe si bebelusul sa ia in greutate, nu tu.
Stiu ca esti speriata ca toata lumea se ingrasa si tu nu, dar gandeste pozitiv, eu de exemplu am implinit azi 27sapt. si m-am ingrasat 6kg in cap (l-am inclus si pe cel pe care l-am dat jos la inceput ca apoi l-am pus la loc )

Hai ca ti-am scris o poveste.

Pupici si sarcina usoara in continuare,
Katink cu dulcineea mea 27sapt.

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Am uitat sa iti spun ca nici eu nu am deloc.
Acuma la 17 sapt. cat are bebe al tau ar tr sa fie undeva pe la 300g, daca mai pui marirea sanilor, lichidul... nu cred ca ar tr. sa fie mai mult de 1kg in plus, asa ca nu te mai stresa, mananca bine, ca bebe e bine si el daca te simte pe tine linistita.
Si pentru linistea ta intreaba si doctorul cum e puiul tau, daca iti face cumva eco, il poate masura si cantari...
Acuma cel mai important e ca bebe sa ia in greutate, nu noi...

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 27sapt.

Fotografii

Mergi la inceput