Mamici de septembrie - octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
miflore spune:
Fetelor, nu ne-ntalnim si noi un pic maine sau poimaine la BabyExpo?
Eu voi veni cu siguranta! Mancam o prajitura, bem un suc si ne admiram burticile! Cine vrea, haideti sa ne dam un punct de intalnire!
Nu stiu cum va fi organizat acolo, cine-a fost asta toamna poate ne da vreo sugestie! De exemplu in fata la SensiBlu (poate sunt mai multe!
Sper sa nu ploua si maine...

Mihaela 16+
miflore spune:
Bravo, Codruta, pt. rezultat!
Sa-nteleg ca a doua analiza ti-au facut-o in 2 ore? De altfel asteptam zile intregi!
Mihaela 16+
cge spune:
Moki, magazinul e pe Calea Mosilor, 199, in capat adica, pe dreapta cand vii dinspre Obor.
Nu in capatul dinspre Obor, in celalalt.
Magazinul se numeste M/L.
E deschis de la 9.30-21.00, de luni pana vineri, si sambata pana la 18.00.
Hainele sunt super, ne fac sa ne simtim si noi ca femei, nu ca grasane.![]()
![]()
Preturile sunt cam mari, dar meritam si noi.
Cristina
jadi spune:
Bine ai venit Anca si un bb sanatos!
Felicitari Tonia pentru baietel! Parca incep sa imi para rau ca nu stiu si eu ce este bb-ul meu...
Sint fericita ca am sunat azi dupa toxoplasmoza IGM pe care am repetat-o si desi nu a vrut sa imi dea rezultatul la telefon, mi-a zis ca e de bine ... hehe, mama lor cu analizele astea de ne dau ele peste cap.
Ioana, cumnata mea care este in luna a 6-a are un rezultat pozitiv la listerie, nu a urmat nici un tratament si i-a spus doctorul ca vor stabili daca e sa ia ceva dupa 4d, iar dupa eco 4d i-a zis ca e bb ok si nu trebuie sa urmeze nici un tratament, ca a fost un rezultat aberant si nici nu are rost sa il repete.
Ai facut ambele analize la acelasi centru?
Vremea asta de afara asa ma indispune plus ca azi noapte mi-au intepenit soldurile de dormit pe o parte si asta e abia inceputul!
Va pup,
Jadi
14+
codruta_grg spune:
Stiu ca se asteapta cu rezultatul. Si prima data si acuma mi-au zis ca sunt gata analizele in 5 zile.Eu i-am zis la asistenta luni, ca trebuie sa imi fie gata analizele pana vineri (deci in 5 zile), ca luni trebuie sa merg la doctor.
Dar acuma imediat mi-au luat sange si au facut analiza .......a zis doar sa astept pana se coaguleaza sangele si pune reactivii.
Pe la 12.30 mi-a luat sange si la 14.20 m-au sunat.
Codruta 20+4
cge spune:
Ioana, si eu zic ca pe Miruna o simti, cum se intoarce cand ti se pare burtica "tare".
Am si eu o nedumerire: bebelushii nostri acum pe la 16-20 sapt aud ?
Mie mi s-a intamplat o chestie tare interesenata : mergeam cu masina, si la un moment dat la radio o melodie ritmata in franceza (Ingrid).
Eu am lucrat 1 an in Franta, si sunt mare "fan" al muzicii franceze.
Si l-am simtit chiar in acest moment, pe bebe miscand cu putere.
Parca dansa..![]()
Credeti ca e posibil sa fi auzit muzica ?
Din amintirile mele, as zice ca incep sa auda mai tarziu. Dar s-ar putea sa stau prost cu memoria.
Cristina
Flavia_Hurducas spune:
gravidute!
Cristina, bebeii nostrii au inceput sa ne auda dupa saptamana 14. Drept pentru care am inceput si eu sa ii cant lui Stefan la pian. Cu vocea ma cam abtin, ca imi este frica sa nu il sperii. In ciuda faptului ca am studiat pianul 9 ani, cand e vorba de cantat vocal, sunt tare afoana!!!
Tonnia, felicitari pentru baietel! Oricum, sa fii pregatita sa se mai schimbe verdictele! Eu cel putin sunt!
Flavia 16+
Ioana75 spune:
Alinutzza, ce intimplare
. Bine ca ati scapat cu bine
.
Multumesc fetelor pentru incurajarile cu listeria. Astept sa vad ecografia de luni, si apoi ma duc la doctorita noua sa vad ce-mi zice
. Doctorita veche mi-a zis la telefon sa repet tratamentul dupa Pasti.
Ioana
nicole74 spune:
Ioana nici Florina nu ti-a dat no-spa?
Pentru ca mie mi-a zis sa iau 2/zi indiferent daca ma doare sau nu, pentru IR marit pe stanga (0,8). Parca si la tine erau un pic marite, nu? Ajuta uterul sa se relaxeze si sa circule sangele cum trebuie prin artere.
Pupici
Nicole 20 saptamani
cge spune:
Multumesc pentru raspuns Flavia, inseamna ca am simtit bine.
La Victor, ascultam o jucarie din aia cu zapada care canta. Dupa ce l-am nascut, erau momente in care il calmam numai cu jucaria asta.
Adica, o puneam in patut, adormea el, adormeam si noi, si jucaria canta pana i se terminau bateriile.![]()
Atentie, deci cu ce muzica ii obisnuim.
Cristina