Mamici de martie - aprilie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Andira, pai de gluma am luat-o si eu. Sunt convinsa ca si Clio a apreciat gluma ta. Chiar ca ai o seara naspa. Parca Adriana ne dadea un link tot de pe forumul DC cu tot felul de poante de la altii. Poate te vor binedispune.
Spor la citit, eu ma duc la culcare, ca am deja butuci in loc de picioare (tot muncesc sa pun si eu cateva poze cu burtica pe net - poate doar asta mai asteapta bebe ca sa iasa).

Noapte buna la toate si fara insomnii,
Dana si bebelica sapt.39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hai,ca sunt total uituca,clio,tu ma intrebai de epidurala?Prinde intotdeauna,doar daca se foloseste anestezic mai diluat care sa permita mobilizarea gravidei in loc sa stea in pat,atunci s-ar putea sa cam doara...
Fetelor,somn usor,ca-mi cam pica ochii!
Mamanati,curaj,nu pateste bebe nimic de la alergia ta,doar pentru tine e extrem de neplacut.Spune-mi ce tratament ti-a dat(denumirile substantelor,caci cele comerciale variaza f.mult),sa vedem daca te pot ajuta cu ceva,desi dermatologia e cam total separata de noi...Cert este ca bebe nu pateste nimic de la alergie(sper ca ti-a dat medicamente sigure pentru el).Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Tocmai au plecat musafirii.Doamne, ce oameni inconstienti, sotul meu se trezeste la 05.45 dimineata si a plecat la culcare lasandu-ma pe mine cu ei, iar ei nu au avut bunul simt sa plece nici cand se auzeau sforaituri din dormitor.Oare nu au vazut imensitatea de burta atasata corpului meu ????

Andira, sunt sigura ca nu ai suparat pe nimeni, si pentru ce suntem noi aici daca nu ne spijinim una pe alta ?!?! Acum in ultimele zile toate avem momente naspa, gandeste-te la bebe si sa vezi ca iti revine zambetul pe buze si in suflet.
Mamanati, cred ca e foarte greu fara tatic langa voi, dar mai e un pic si vine, pana atunci suntem noi cu tine si cu bebelina si poti sa uzi tastatura de cate ori simti nevoie.
Mamacita, sa speram ca Dumnezeu le va da putere sotilor nostri sa faca fata "puhoiului".Daca nu, "puhoiul" va trebui sa suporte scenele mele de isterie, pentru ca sunt in stare si de asa ceva numai sa scap!

Merg sa ma intind si eu in pat cu toate ca nu imi e somn, dar am iar butuci in loc de picioare.

tuturor si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Salutare si buna dimineata, nu stiu cum de am uitat sa spun despre minunea mica a lui Hiroral, nu ma mai puteam dezlipi de poze ce frumoasa e!!!

Da, Danna_J, de cind e mamicul meu pe aici nu am prea fost f harnica cu mesajele, dar mai ales fiindca am si facut milioane de treburi finale.Ma simt bine ca le am pe toate in ordine si acum doar il asteptam pe David!!!

Si eu sunt foarte ingrijorata de cum o sa reactioneze toate cunostiintele de pe aici, cu vizitele. Norocul este ca fiind asa de departe de tara, nu pot sa spun ca am prieteni mii si rude mii care sa ma asalteze, asa ca poate o sa fac fata mai usor. Si la o adica nu o sa ma nici un regret sa reped pe unii sau pe altii care nu inteleg situatia.

Am incerat si eu sa transfer pozicile mele pe webshot si am mai adaugat citeva. Sper sa mearga.
Va pupilesc acum caci trebuie sa zbor la tanti chinezoaica,
Oana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Nu am scris link-ul:
http://community.webshots.com/user/ocrainic

Pupici,
tot eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineata dragele mele,Iata ca sunt din nou pe forum, incercand sa ma obosesc putin ca sa mai pot sa adorm. M-am trezit pe la 4 am, am stat o ora in patuc incercad sa ma amagesc ca mai pot dormi, dar pana la urma mi-am dat seama ca nu mint pe nimeni si nu pot sa adorm asa simplu. Mi-au trecut prin minte multe chestii, un ghiveci in capul meu, in sfarsit... iata-ma !Ma gandeam sa intrebam mamicutele proaspete daca ele ar putea sa doarma acum ar mai avea insomnii ?Ocrainic, am vazut pozele de pe webshots, esti o draguta si jumatate si tu si sotul tau, burtica tare mandra, se vede ca ai un baiat voinic in ea, am vazut-o si pe mamicuta ta caruia ii transmit salutari! E adevarat ca noi nu vom avea invazie de musafiri ca suntem departe de neamurile curioase si binevoitoare si din cauza asta sunt mai linistita, dar eu tot o sa am ocazia sa fac pe telefonista ca sotului meu nu ii place sa vb la telefon, are el asa o chestie, vorbeste doar cand are de rezlovat ceva, altfel el nu prea se converseaza telefonic. Sa speram ca totul e bine azi la control pentru tine si bebic!Oanamac, imposibili musafirii tai, eu si pe timp de 'pace' adica fara sa fiu gravida, cred ca disperam cu asa musafiri, fara scoarta. Doamne, dar ce se asteptau de la tine sa rezisti atat sa faci pe gazda, cu ce scop ? Imposibil ceea ce ne povestesti ! Ce ar fi ca data viitoare cand se anunta sa inventezi o scuza sau pur si simplu sa spui ca nu prea te simti bine si ca ai vrea sa te odhinesti... etc! Chiar ca trebuie o strategie impotriva nepoftitilor! Poate dormi si tu mai bine noaptea asta.Elliane, m-am gandit la tine azi noapte ca erai ingrijorata cu slabitul. Eu zic ca daca nu mai alaptezi poti sa incerci incetul cu incetul sa faci ceva, pentru ca am auzit ca e bine sa nu intarzi prea mult cu slabitul ca in perioada de dupa se slabeste cel mai bine dar sa ai multa rabdare, sa nu astepti minuni peste noapte si sa nu te cantaresti obsesiv. Cel putin incearca sa renunti la dulciuri, paine alba, paste fainoase albe, sosuri grase cu faina, si sa ai grija la combinatiile alimentare. Eu am descoperit in acest forum multe subiecte care te ajuta la slabit si dupa nastere ma voi orienta pentru stilul de alimentatie a lui Montingnac, are si o vestita carte, eu am reusit sa o copiez dupa un site, mi se pare logic ceea ce spune si regimul nu e greu, dimpotriva poti sa manaci destul de mult, intr-adevar doar 3 mese zilnice, dar consistente si am vazut aici ca mult au rezultate bune, este si un subiect cu ce au mancat cei ce tin regimul zilnic, poate deja l-ai vazut deja. Important este sa nu te stresezi si sa incepi cu pasi mici, sa gasesti ceva care ti se potriveste si sa nu te infometezi! Iti doresc succes si o sa vezi ca eu iti voi fi alaturi pentru ca nici eu nu ma impac cu grasimea! Dar sa ai rabdare cu tine, sa te iubesti asa cum esti sa nu iti fi dusman sau sa te invinovatesti pentru ca te-ai ingrasat, e normal sa depunem cand suntem insarcinate si vezi toate suntem in aceeasi oala :). mai putin Clio, care are norocul sa nu depuna prea mult pe ea, si mai sunt aici cateva. Eu deja ma apropiu de 22 kg depuse, si poate voi ajunge la 24-25kg, asta este dar merita nu ? Ma ingrozesc si eu de mine cat pot sa mananc in perioada asta, sunt ca o devoratoare de frigider, parca am continuu foame sau nu stiu ce e cu mine... am observat ca ma mai calmez cu un pahar cu lapte rece, si de cele mai multe ori am un gust ciudat in gura care nu imi place si simt ca vreau sa-l schimb cu ceva... si asa mai departe...acum v-am ametit si eu, mamacita ca bine zici, sa mai avem rabdare si totul o sa fie bine, in perioada asta si eu zic ca noi nu mai reactionam normal si trebuie sa fim indulgente cu noi si hormonii nostri! succes fetelor si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Indraznesc sa va intreb daca stiti despre ceaiul verde daca este contraindicat gravidelor ? Eu simt uneori sa ma rasfat cu un ceai verde, inainte il beam cu placere asa caldut neindulcit si simt nevoia sa ma mai beau, are cofeina destul cred de aceea nu stiu daca face bine sau nu...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

quote:
NU fierbem nimic, numai apa in ibric sa ne facem o cafeluta buna meritata si asteptata dupa nastere!

danna_J problema e ca desi asteptata nici dupa ce nasti nu o prea poti savura cafeluta, daca te hotarasti ca alaptezi, ceea ce sunt convinsa ca intentionezi, pentru ca trece in laptic, si bb o sa fie super agitat..
si in legatura cu insomniile parca tot tu intrebai... ce insomnii ca in primele 3 - saptamani cel putin o sa te rogi sa poti sa dormi mai mult de 2 ore intregi si nu vei putea pentru ca trebuie sa dai tata lu bb fie zi fie noapte... de aceea va spuneam sa va mai bucurati acum de clipele pe care le aveti, dupa intr-adevar scapati de necazurile cu intorsul de pe o parte pe alta, de "greutate", si de multe altele, dar veti da de alte"necazuri"

pentru toate gravidutele nerabdatoare si multi

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ocrainic, super pozele!!
Esti o frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata fetelor,

vad ca s-a incins atmosfera pe aici, si inteleg si de ce, suntem cu nervii la pamant vrem sa se intample mai repede , rabdare fetelor cucuietelor mai e putin si scapam, mie sincer mi-e mai frica dupa nastre, ce fac eu atunci cand o sa urle bebelinul si (daca o sa urle) si nu stiu ce sa-i fac sau daca-l doare ceva si nu stiu ce, pe mine asta ma inspaimanta, dar o s atrecem si peste astea,

si eu mai am putin adica 10 zile , si parca sunt 10 ani, inainte treceau zilele ca orele acum ...ma rog de ele sa treaca mai repede si parca stau pe loc

am vazutca toata lumea vorbeste aici de vizite la spital , acasa dupa iesirea din spital, eu i-am spus calr sotului meu , sa nu cumva sa indrazneasca cineva sa pomeneasca macar de vreo vizita timp de 2 saptamani ca zboara pe geam, stie ca-s nebuna si ca-i dau afara fara nci o jena, in afara de mama tata socru, la soacra nu ma astept pt ca ne-a anuntat ca a plecat la pucioasa la tratament,si nu stie cand vine, nu vreau sa vad pe nimeni, in primul rand nici nu e indicat ca bebe sa primeasca vizite cand e asa mic, au tot timpul dupa aia daca sunt asa draguti, eu va spun de pe acum chiar daca vine cineva inchiu usa la dormitor si la bebe nu intra nimeni

acelasi lucru l-am impus si acum , mai ales acum in ultima luna, si la noi vin tot felul de prieteni neinvitati care uita sa mai plece, si pur si simplu ma deranjeaza numai cand ii vad si ma apuca niste nervi de imi vine sa-mi smulg parul, chiar daca inainte imi facea placere acum nu mai suport pe nimeni, si-au dat seama si vad ca de vreo luna n-a mai indraznit nimeni sa sune la usa

cat priveste sfaturile cu fiertul hainutelor...etc, nu le mai ascultati mey fetelor, de ce nu le spuneti verede-n fata ca stiti foarte bine ce aveti de facut? mie n-are curaj nimeni sa-mi dea sfaturi decat daca cer eu, sau daca zice cineva ceva le spun clar asa sa faci tu eu imi cresc copilul cum am eu chef, asta daca incearca sa-mi bage pe gat sfatul respectiv

vad ca va vaitati de dureri , sa ma vedeti pe mine cand ma intorc de pe o parte pe alta , imi vine sa bat pe cineva, e groaznic, mai ales ca am si un burtoi cat casa poporului, chiar aseara am facut niste poze, dar nu le-am pus pe net ca zau va speriati, eu una m-am speriat cand le-am vazut parca cand ma uit in oglinda nu pare asa mare,
fetelor va aud vorbind de contractii dureroase nedureroase, eu habar n-am ce-s alea, zau, nu tu dop , nu tu contractii, burtica nu s-a lasat , si ma concentrez si eu ca Oana cand simt ceva in burtica ,poate e contractie , ma rog sa fie sa doara si la mine putin, da de unde se intinde bebelinul, asa patesc mereu...

hai ca am scris ....de m-a uitat D-zeu,va pup pe toate pe burtici, si aveti rabdare , sunt sigura ca mai avem putin, sa vedeti voi de nu ne-o apuca pe toate odata ,adica spatamana viitoare, ca sa vine si doctora mea din tarile calde

pupici
Adriana si bebelinul 37+

Mergi la inceput