Mamici de martie - aprilie 2005 (27)
mamici
Lorelai 
a nascut pe 18 ianuarie
Livia si Maya
Ninocikap
a nascut pe 17 februarie
Mihai Alexandru , 4 kg., 52 cm., APGAR 9
Cameron
a nascut pe 23 februarie
Erin Stefan , 3 kg.
Ellinia
a nascut pe 25 februarie
Stefanut , 2,900 kg., 50 cm., APGAR 10
Saphir
a nascut pe 27 februarie
Ailish Samburica
Betilina
a nascut pe 27 februarie
Irina Maria , 3 kg.
Clara03
a nascut in februarie
Sebastian , 3,150 kg, Apgar 9, 50 cm
Caramella
a nascut pe 1 martie
Alicia Bianca , 2,800 kg., APGAR 9
Raluca I
a nascut pe 2 martie
David Andrei
Elibui
a nascut pe 4 martie
Alice , 3 kg., 54 cm.
Claudia 2803
a nascut pe 7 martie
Melissa Ioana , 3,180 kg., 51 cm.
Erix
a nascut pe 9 martie
? , 3.850 kg.
Giuliatm
a nascut pe 10 martie
Alessandra , 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10
Dariaevelin
a nascut pe 10 martie
Brien Constantin , 3,7 kg., 51 cm., APGAR 10
Andruzza
a nascut pe 10 martie
Rares , 3,4 kg.
Ana71
a nascut pe 13 martie
Eva Maria , 3,3 kg., 51 cm.
Simonette
a nascut pe 13 martie
George Alexandru , 2.750 kg., 47 cm., APGAR 9
An-k
a nascut pe 14 martie
Bianca Ecaterina , 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9
Anca Micaela
a nascut pe 17 martie
Ema Ioana , 3,280 kg., 48,5 cm., APGAR 9/10
Smmiha
a nascut pe 18 martie
David Andrei , 3 kg., 50 cm.
Zuzunachi
a nascut pe 19 martie
Alexandros Xenofon , 3,820 kg., 52 cm.
Rrox3
a nascut pe 23 martie
Ioana Alexandra , 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9
GabiG
a nascut pe 23 martie
Luca , 2,9 kg., 48 cm.
Gilbertliana
a nascut pe 24 martie
Tudor , 2,950 kg., 50 cm.
Coral
a nascut pe 24 martie
George Victor , 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9
Gia22
a nascut pe 25 martie
Nicolas David , 3,9 kg., 52 cm., APGAR 10
Raluk
a nascut pe 26 martie
Nicola Adriana , 3,350 kg., APGAR 9
Hiroral
a nascut pe 30 martie
Karen , 3,148 kg., 51 cm.
Kathywsha
a nascut pe 31 martie
Iosif , 3,8 kg., APGAR 9
FancyBaby
a nascut pe 2 aprilie
Alessia Maria , 4,1 kg., 55 cm.
Carmissis
a nascut pe 2 aprilie
Rada , 2,6 kg.
ClaudiaH
a nascut pe 3 aprilie
Stefan , 3,4 kg., 51 cm., APGAR 9
Gabrianah
a nascut pe 5 aprilie
Gabriel-Stefan , 3,8 kg., 54 cm.
Giliutza
a nascut pe 7 aprilie
Adinuta? , 3,4 kg.
Gabrielaveres
a nascut pe 8 aprilie
Thomas Daniel , 3,220 kg., APGAR 10
Crangutalil
a nascut pe 9 aprilie
Thea Ioana , 3,5 kg., 50 cm.
Listuta cu 
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de 
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2005
Sasuke DPN 7 martie 2005
Salimoni DPN inceputul lui martie
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de 
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de 
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de 
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Ako DPN 17 martie 2005 viitoare mamica de 
Darian si Rares
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de 
Infofun DPN 18 martie 2005
Giovana DPN 19 martie 2005
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Geneviere DPN 26 martie 2005
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de
Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de 
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de 
Aprilie
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Camelia Geanina 78 DPN 7 aprilie 2005
AdelaP DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Tuchi DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Oanamc DPN 11 aprilie 2005, viitoare mamica de
Letitia Medeea
Cenia DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Andira DPN 15 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
, Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Gipsy DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de
Robert Andrei
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de 
Ocrainic DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Lantana7 DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Danna J DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Emma
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Mamacita DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Alexandru
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Cristinatwo DPN sfarsit aprilie 2005 , viitoare mamica de 

Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de 
Jenii viitoare mamica de 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42762" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43325" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43842" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44215" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44670" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45074" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45358" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45531" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45739" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46035" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46287" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46504" target="_blank">25 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46909" target="_blank">26
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
Raspunsuri
oanamc spune:
Fetele, cam mare linistea! Sunteti bine ????
Eu am lenevit toata ziua.Mi se umfla tare picioarele si chiar daca stau intinsa nu se dezumfla.Nu am chef de absolut nimic, stau doar in asteptare...nasoala stare de spirit!Cateodata mai imi vin si ganduri negre, mie, care sunt foarte optimista...
Hai, ca nu vreau sa va intristez!
Va pup dulce!

Oana si bb Letitia Medeea(fitzoasa din burtica)![]()
clio spune:
Oanamc, si mie au inceput sa mi se umfle picioarele si ma simt ca o balenuta.Chiar daca nu am luat decat 11 kgs, ma simt greoaie rau, abia ma mai misc.In plus, astept si iar astept sa se intample.Intr-adevar este tare ciudata starea asta.Saptamana aceasta ar trebui sa merg la control, dar nu am nici o tragere de inima sa sun.Parca nu vreau sa merg, desi as vra sa-mi vad bebelusa la eco, acum pe ultima suta de metri.Ba sunt curajoasa nevoie mare, ba ma apuca o frica de mor...Trec printr-o gama variata de stari...Nu mai am chef sa vorbesc cu nimeni, ma cam enerveaza intrebarile de genul:"Nu ai mai nascut?";"Cand trebuie sa nasti?";"Urmeaza sa nasti in curand, nu?" Burtica mi se intareste destul de des si pe langa asta ma apuca o stare de voma de nu-mi vine sa cred.Fetelor, care ati nascut, contractiile sunt insotite si de voma?
Of, si m-a apucat si stresul ca bebelusa sa fie "completa" din toate punctele de vedere...Desi am facut o mie de echografii, tot am teama asta in suflet...
Mamacita, in ce cazuri epidurala nu-si face efectul?Exista si astfel de cazuri?
Mamanati, Teodora, cum sunteti?
Nicoleta si bebelusa +38
ligia13 spune:
Clio si io patesc la fel si urma sa intreb. Daca te inteapa burta asha si ai stare de voma groaznica, inseamna contractii?
Ieri toata ziua m-a tzinut asha, aveam burta ca piatra, ma intepa si am avut o durere surda toata ziua. Nici nu stiam ce sa fac.
Azi am fost bine si pt ca tot am fost bine, am fost si mi-am cumparat pantofi, apoi hainitze lu bebe de scos din spital, apoi am fost si m-am tuns. Eee, e clar ca azi sunt bine nu?
Maine vine socrela sa calce si poimaine vine sora-mea sa faca curatenie de primavara. M-am facut mare doamna nu?
oanamc spune:
Clio,si eu am exact aceeasi atare.Nu am chef sa vorbesc cu nimeni si, ca sa-mi faca in ciuda, telefonul suna din 10 in 10 minute, toata lumea e curioasa sa vada...am nascut, nu am nascut, de ce nu nasc....????Si trebuie sa spun aceeasi poveste de 10.000 de ori.Chiar nu mai suport.Cand ma asez mai bine in pat si atipesc atunci suna telefonul 

.
In legatura cu starea de voma: o colega de-a sotului meu e si ea gravida in sapt 39 si s-a dus la medic din cauza senzatiei de voma. I-a zis ca a facut alergie la papaverina.Eu am avut aceeasi senzatie de la Maltofer si nu am mai luat.Dar am citit intr-o carte ca in ultima perioada de sarcina, cand se apropie momentul nasterii, pot aparea stari de voma.Cred ca daca mergi la control trebuie sa iti intrebi medicul.
andira spune:
Oanamc, Clio, si pe mine ma acreste toata lumea cu telefoane si intrebari... Am ajuns sa nu mai raspund la telefon...
Le-am zis tuturor sa stea linistiti, ca o sa le trimit sms cand o sa se produca evenimentul, ca sa nu ma mai innebuneasca.
Si prevad o atare agitatie si cand o sa vin de la spital... Sper sa nu ma trezesc cu vizite non-stop, plus sfaturi de la fiecare...uf!
Si sincer am o stare de lene si de lehamite, de nu se poate... Am avut si o seara mai ciufuta, in fine.
Maine vreau sa ma duc la control, tineti-mi pumnii, ca parca vad ca ma opreste acolo 
clio spune:
Oanamc,la mine starea de voma isi face aparitia in momentul in care mi se intareste burtica..deci in momentul in care am contractii dureroase, mai putin dureroase sau nedureroase(ca am de toate felurile)...Sper sa-mi iau inima in dinti si sa-mi sun medicul sa merg la control!
Ca sa nu mai vorbesc de sfaturile care mai de care mai intelepte pe care le primesc...Sfatul zilei de astazi:sa fierb hainele bebelusei.Mie mi se pare exagerata procedura asta, mai ales ca oricum hainutele le calci dupa ce le speli...In plus, poti folosi diverse programe de spalare,cu apa la temperatura oricat de ridicata vrei...Probabil se facea pe vremuri, cand nu existau tot felul de masini de spalat, de detergenti, de balsamuri de rufe...Sau sunt eu nebuna si gresesc?Chiar trebuie sa procedez asa?Va intreb pentru ca sfatul vine din partea unei mamici tinere...
Nicoleta si bebelusa +38
clio spune:
Andira, suntem alaturi de tine!
Iti tinem pumnii si iti facem galerie 

Eu nu voi ajunge maine la control pentru ca nu am avut chef sa sun 

Nicoleta si bebelusa +38
oanamc spune:
Va puteti imagina ca la ora asta s-au anuntat niste musafiri ?????
Imi vine sa innebunesc!
Andira, fii sigura ca ne vor asalta cu vizitele si mai ales cu "sfaturile" de pe vremea bunicii.Toata lumea va fi atotstiutoare in ceea ce-l priveste pe copil, iar noi, mamele, nu vom fi decat un simplu decor.Eu deja am impus niste reguli;s-au anuntat o gramada de vizitatori si in spital, dar l-am pus pe sotul meu sa imi promita ca nu lasa pe nimeni la mine dacat pe mama si pe soacra mea.Iar cand vom veni acasa de la maternitate, voi face un program de vizite dupa doua saptamani, cate doua persoane pe zi (maxim) si le voi spune din start ca nu sunt curioasa de enciclopediile babesti de la tara.
Deja au inceput sa stabileasca data botezului, numarul de invitati, bineinteles ca nu am voie sa scot fetita afara pana la botez, fara pampers sa nu fie cracanat copilul, pentru eritem fesier bineinteles ca nu dam cu creme ci folosim ulei fiert si racit...si nici nu va puteti inchipui cate si mai cate....Dar sa le vedeti consternarea cand le retez avantul foarte categoric si le zic in fata ca suntem in anul 2005 si copiii se cresc modern.Efectiv li se taie respiratia de ciuda, iar eu nu mai pot de placere.Parca m-am mai inrait de cand sunt gravida, sa nu indrazneasca cineva sa imi comenteze ca imediat scot gherutele si imi ascut limba.
oanamc spune:
Clio,eu nu am nici o contractie dureroasa!Mi se intareste si mie burtica si ma concentrez tare, doar doar ma doare si pe mine putin, dar absolut nimic.De dopul gelatinos nici vorba!
Fetelor, VREAU SA NASC!!!!!!
Mai am putin si cedez psihic.
Am vorbit cu sotul meu si nici vorba de ceva actiune, in primul rand ii e frica(sa nu-l apuce Leti de cocosel, cred
)si apoi ii e rusine de medic, ce-o sa-i zica daca se intampla sa provocam nasterea, ca doar medicul isi va da seama ce am facut noi.Ei, si ce?
Vai, daca ar vedea ce v-am scris, m-ar manca de vie!!!!
clio spune:
Oanamc, haide mai ai si tu rabdare un pic!Gandeste-te la binele bebelusei!Mai creste si ea un pic si poate chiar nu e pregatita fata sa dea ochii cu atata lume "inteleapta"!!!Cat despre sotul tau...poate il corupi in vreun fel sau altul
In felul acesta, nasterea va fi provocata in cel mai natural mod cu putinta
Cat despre ginecolog, o fi vazut el altele si mai si la viata lui decat o graviduta facand 
Nicoleta si bebelusa +38