Mamici de iulie-august 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

quote:
Originally posted by Katink

Statistica:

- IULIE: 41 (dintre care 2 cu gemeni), 25 , 10 si 8
- AUGUST: 40 (dintre care o cu gemeni), 12 , 13 si 16

Katink cu dulcineea mea 23sapt. + 6zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Katink,

Vreau si eu sa ma adaugi la lista de gravidutze fericite.
Am si eu in burtica o mica minune de aproape 21 saptamani.
Um 9/11/2004 DPN:16/08/2005.
As fi fffffffff fericita sa ma alatur clubului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o noua membra si o fericita !!!Sunt super incantata ca am gasit acest site pt ca nu prea am cu cine sa vorbesc pe aceasta tema.Noi(eu si bebe )avem aproape 21 saptamani.Sunt cam ingrijorata pt ca de vreo 2 saptamani nu prea mai misca cum misca inainte.S-ar putea sa fie obosit in timpul saptamanii??Pt ca in week-end isi mai revine.De ex. daca tati lui pune mana pe buritica nu-l simte.Pe la ce varsta il poti simti la mana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza!

Vin si eu la intalnire, dar nu stiu daca ajung la 6, depinde cum reusesc sa o plasez pe Miruna, ramane la Pizza Hut de langa fosta Romarta (unde era magazinul Dunarea inainte), sau preferati la Chelsea ????

Albinutzza ai mare grija de tine, mai bine stai cumintica in pat fara pastile decat sa iei chestii care au efecte secundare.

Kulta La multi ani! pentru Daniela, sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! si din partea noastra!

Monica-elena nu-ti face griji de vitamina C, caci doza nu este foarte mare ( eu stiu ca pana la 2-3 gr pe zi in conditii normale e indicat in caz de gripa, deci 1 gr pe zi in sarcina e OK). oricum, vezi pe prenatale daca au si acolo Vitamina C si ce doza.

Katink eu zic ca daca ramane stabilita inatlnirea, sa notezi tu la prima pagina la intalnire data si locul, in felul asta cine mai raspunde astazi va vedea care e decizia finala.

Fetele din afara Bucurestiului, o sa ne gandim cu drag si la voi!!!

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 24 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cin calatoria cu avionul este mult mai putin periculoasa ptr o femeie insarcinata decatcu masina. Iti recomand sa mergi cu scaunul mai intins si cu perna sub fund sa atenuezi hopurile si gropile si sa te opresti la fiecare ora sa te dezmortesti si sa bei apa.Ideea este sa nu stai prea mult in fund la 90 de grade. Si eu voi face sapt viitoare un drum la Craiova.Mi-am fixat calatoria la indicatia medicului intrand in 7 luni si deci pericolul este mai mic.

Multumesc fetelor ptr raspunsuri. Nu am semne ca as fi luat si eu gripa dar prefer sa iau preventiv. Eu oricum consum multe portocale si Kiwi zilnic.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Da Boga asa o sa fac, numai sa va hotarati...

Intre timp am adaugat link-urile primite de la Anis si am mai aranjat listutele sa fie carucioarele pe aceeasi coloana...

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.dolores spune:

buna ! cand mai modifici lista de gravidutze sa ma treci si pe mine pe listutza : UM 11.10.2004.....DN 18.07.2005.
ELENA , BEATRICE ( 02.06.03 )nazdravanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neatza fetele!

Eu prefer mai degraba Pizza Hut, nu-i cine stie ce, dar macar s-a mai vorbit de ea si majoritatea fetelor de locatia asta stiu, inclusiv Irina!
Fara suparare Anis , dar mi se pare putin cam complicat la Romana!

Pupici

Irda
22+1 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.dolores spune:

fetelor va mai intreb ceva!!
eu sunt din rosiorii de vede,teleorman si nu as vrea sa nasc aici pt. ca sunt niste medici....si as vrea sa merg sa nasc la bucuresti in special ca la fetita cand am nascut-o am avut probleme mari cu dilatarea. am nascut-o cu dilatare 3/4 si ma taiat rau de tot,iar aici nici macar nu te asista la nastere te lasa cu moasele si daca nu le bagi gros in buzunar nici macar nu te baga in seama eu fetita am nascut-o la sibiu.si am o frica mare de spitalul din orasul asta ca te lasa sa te rupi si nu te baga in seama. cum as putea face ca sa fac cumva sa nasc la buc. si daca e vreu spital sau vreun doctor cu care as putea lua leg.spuneti-mi si mie ca aici te chinui de iti doresti moartea in mom alea( mi-a zis cineva care a patit-o)si cum am avut probleme......deja ma trec fiori.
elena ,26 sapt. si beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Si pana la urma in afara de intalnirea de astazi ne mai intalnim si maine sau nu?

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Monica daca ar fi dupa mine ne-am intalni in fiecare zi....ca-mi sunteti dragi toate si sigur gasim subiecte de discutie, dar sa vedem ce decid si celelalte fete!

Pupici
(abia astept sa ne cunoastem!)
E adevarat ca pana la 18.00 mai e, dar chiar nu mai raspunde nimeni altcineva?

Irda
22+4 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput