Mamici de iulie-august 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Oana C,
bravo, deci nu sunt singura care simte ca ajunge puiuta la saltea , parca si tu Irina tot asa spuneai ca simti. Inseamna ca sunt bebelusele noastre mai jucause si le place sa faca ture-ture prin burtica.
In legatura cu tratamentul stomatologic, eu spun sa mergi fara griji, stiu ei sigur ce au de facut in cazul unei gravide, si mai ales acolo , atata le trebuie sa greseasca ceva si tribunalul ii mananca...

Bafta multa maine la scos nervul, o sa ma gandesc la tine!

Ursuletulpanda2005,
ma bucur ca si cu voi e totul in regula si chiar sunt si eu curioasa sa ne povestesti maine dupa ce vii de la control, cum a fost.

Pupici la toate si petrecere frumoasa maine si sa faceti fotografii multe!!!

Katink cu dulcineea mea 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele,

Sper ca v-a fost dor de mine...macar asa un pic ..

Noi suntem bine...bebelina e foarte activa.
Am avut Pc in reparatii...si nici acum nu stiu daca s-a rezolvat.....e prima data in atatia ani ..si ma consider un pic avansata in alea alea..ale pc..asta e...sper sa fi reusit de data asta.A fost serverul varza de virusi si cum era si normal au luat gripa abonatii de cablu rcs..spanac.

Imi era asa dor de voiiiiiiiiiiiii

Katink iti trimit listuta pe PM..ca sa arate bine can o pui urmatoarea data...si acum arata...

AniS si bebelina mea dulce 23+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Cat despre intalnire...sunt in pana rau de tot de ideei...m-am framantat toata ziua...si nu mi-a venit in cap decat "Chelsea", pe Str. Jules Michelet ,vizavi de ambasada Angliei.Sa va explic, cum treceti de Mc Donald's de la Piata Romana, traversati strada, pe aceeasi parte cu Mc-ul ,dupa ce ati traversat e o agentie de turism..si imediat se face strada, care e blocata, are bariera la intrare..aia e strada cu restaurantul...mergeti pe ea..si cand ajungeti la ambasada Angliei vizavi e Chelsea.

Mancarea e buna...mie imi place...are canapele..nu foarte comode..dar mai bune decat niste scaune.

CE ZICETI??? Tot ora 6!!
Daca nu ,nu-i bai vin si la Pizza Hut,,,desi nu ma omor dupa localul asta...important e sa ne vedem.

Cine se anunta maine la intalnire..ar fi bine sa schimbam niste telf ,nr de telf pe PM...e mai usor asa.

Eu una zic ca ajung maine..desi am unele lucruri care imi pot perturba planul..sper sa nu..Daca stiam ca v-ati hotarat pt maine..offf...asta e..Noroc ca m-a sunat Monica azi la tlf..ca altfel...

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Promit sa citesc din urma...ca n-am apucat inca!! Va pupic pe toate si aveti grija de voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Salut burticute!
Intr-un final a inceput si calculatorul meu sa se "miste" cat de cat...si pot scrie cate ceva.
Andreea, saru-mana muuult pentru mesaj esti o scumpica ...o sa fac tot posibilul sa ajung maine!
Albinutzza, stai linistita si odihneste-te!
Va pup dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna dimineata fetelor ! Va pup pe toate

De abia astept sa ne vedem azi

Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris ieri> Am intrat doar sa va salut. Acum ma grabesc ca am ceva de lucru pt ca s-ar putea sa imi mareasca salariul cu ceva pana sa intru in concediu. URA URA

Va pup si revin mai tarziu.

Anis ma bucur ca ai revenit

Cami si zuza mica din burtica 23s fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Fetelor,petrecere frumoasa si nu uitati sa faceti multe fotografii!

Oana C,cind am fost racita rau acum 3 saptamini,dr.de la Spitalul de Pneumoftiziologie(un medic renumit)mi-a spus ca radiografiile nu sint periculoase pentru bebe in trim.II al sarcinii;in plus tie ti-au confirmat mai multi medici acest lucru,iar decit sa stai cu durerea de masele,mai bine scoti "obraznicatura de nerv"!
Multa sanatate

CristinaDumbo Jumbo 28 s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La multi ani Kulta pentru printesa si petrecere frumoasa.

Imi pare rau ca nu pot ajunge astazi la intalnire dar la 17.30 am sedinta foto ptr articolul din revista, asa ca distractie placuta fetelor. O sa incerc totusi sa ajung daca ma trag repede in poza. Irina as fi vrut sa te cunosc .

Fetelor am si eu o intrebare vitamina C efervescenta de 1g este admisa in sarcina? Sotul meu a fost racit si vreau sa iau vitamina c preventiv.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna dimineata!!!

Kulta sa-ti traisaca fetita, LA MULTI ANI!!!! sa creasca mare si frumoasa si desteapta!!!![purple]Fetelor have fun la intalnire!![/purple] si o si sa va ganditi si la noi. Sa faceti poze neaparat ca sa ne bucuram si noi macar asa alaturi de voi daca nu cu prezenta.
Anis bine ai revenit!!
Monica eu cred ca atata timp cat vitamina C este tolerata pe sarcina (eu am avut-o de luat in primele luni alaturi de prenatal) nu vad de ce nu ar fi buna si cea efervescenta (doar sa nu aiba si altecav in compozitie dar nu prea cred) si nu are ce sa-ti faca rau in nici un caz. Multa sanatate si sa nu racesti!!!

O zi buna tuturor!

Ioana
sapt.27
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor...n-am mai scris de o caruta de vreme, dar v-am citit zilnic...am avut ceva probleme cu netu si se pare ca acu s-au rezolvat
Nici nu stiu cu ce sa incep...in principiu..toate-s bune si frumoase...a venit in sfarsit mama pe la mine si e atat de bine sa ai un ajutor in casa..
In week-end am fost plecata in provincie la niste rude si m-am simtit minunat (am facut si plaja o ora ...adica am stat doar cu fata in soare...)
Am fost si la dr luni care mi-a spus ca totul e ok cu bebe (placenta e tot praevia) ...bebe dormea...si l-am vazut cum isi tinea pumnul strans, langa ochisori...doamne..ce imagine...
Referitor la calatorii mai lungi...as vrea luna viitoare sa merg in Ardeal, ca-i ziua bunicii mele si medicul m-a asigurat ca nu-i nici o problema un drum atat de lung (in conditiile in care nu merg cu vreo rata cara sa ma zguduie). mi-a zis ca ca e ok orice calatorie, inclusiv cu avionul, mai putin cele transoceanice, cu o durata mai mare de 2 ore..
Buuun...hai ca m-am laudat destul... vin si eu diseara la Pizza Hut...nu voi putea sta foarte mult (juma de ora) dar am sa vin sigur, sa va cunosc...abia astept.
Nicoleta (24s)

Mergi la inceput