Depresie atipica?
Fetelor stiti ceva de boala asta?Ma chinui de doua zile sa gasesc ceva despre ea,sau sa dau chiar de niste tratamente naturiste pt asa ceva si nimic.Am cautat cu google..dar nimic ca sa ma ajute.
Stie cineva ceva de aceasta boala?Daca se poate trata si cu produse naturiste?
Multumesc.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Raspunsuri
nana_sim spune:
Atipica insemana ca se manifesta cum? Magne B6 nu ajuta? Poate e doar lipsa de fier si de vitamine cu care ne confruntam aproape toti la iesirea din iarna.
Leditia spune:
Nu e vorba de asta nana.E vorba de ceva mai complex,ca si simptomatologie dar si ca tratament.Insa uite ca nu gasesc exact ce-mi trebuie..
Pupici cu lipici.
ps:eu mai caut..
lily spune:
Depresia este o boala care are diverse cauze. Daca stii cauza, va trebui sa o indepartezi pentru ca orice tratament ai urma, boala va reveni.
Depinde si la ce virsta a aparut, cei tineri sint mai usor de tratat.
Am observat ca stresul este unul din dusmanii sanatatii omului, iar depresia apare si se instaleaza cind ai neglijat odihna,somnul suficient, relaxarea, eliberarea mintii de orice gind negativ, de orice temere, ingrijorare .
Sigur ca orice tratament naturist e bun, dar depresia e destul de vicleana si trebuie intrebat si un medic psihiatru.
Un sfat bun de urmat este al Medicului divin , Cel care spune:" Nu va ingrijorati de ziua de miine. Ajunge zilei necazul ei"
<<Singuratatea este o crisalida, in care sufletul se metamorfozeaza pentru a putea sa zboare.>>
Leonardo da Vinci
liliana27 spune:
Leditia, esti sigura ca menopauza precoce a dus la depresie? La mama mea a fost pe dos. Sie ea a intrat la menopauza la 37 de ani. Doctorul i a spus ca din cauza stresului. Oricum fii alaturi de ea si incearca sa o convingi ca trebuie sa mearga la doctor. Si pentru mama aceste subiecte sunt tabu. Ce ti am povestit e de fapt ce am prins si eu pe ici pe colo cand mai povestea la vreo prietena. Acum are 55 de ani si tema e ca si incheiata.
Leditia spune:
quote:
Originally posted by liliana27
Leditia, esti sigura ca menopauza precoce a dus la depresie? La mama mea a fost pe dos. Sie ea a intrat la menopauza la 37 de ani. Doctorul i a spus ca din cauza stresului. Oricum fii alaturi de ea si incearca sa o convingi ca trebuie sa mearga la doctor. Si pentru mama aceste subiecte sunt tabu. Ce ti am povestit e de fapt ce am prins si eu pe ici pe colo cand mai povestea la vreo prietena. Acum are 55 de ani si tema e ca si incheiata.
Sigura,sigura nu sunt.Dar am citit ca ar putea avea legatura...
Nu stiu ce sa mai cred ca nu gasesc nimic..si nu stiu pe ce baza i-o fi pus diagnosticul asta..Daca se poate vindeca..cum?
...off..va pup.
Leditia spune:
iarina,din pacate nu pot sa-ti raspund la intrebare.
Ai mei sunt plecati la tara,au plecat azi si acolo nu au semnal.Cand o sa revina acasa,unde au semnal,o s-o sun si o intreb.
Pupici cu lipici.
BellaDonna spune:
Leditia,
eu trec prin ce trece mama ta si da... depresia are stransa legatura cu menopauza , si eu trec prin menopauza precoce sau ppremenopuza si am doar 30 de ani, ceea ce e si mai complicat ca nimeni nu ma crede chiar si propiul meu sot , e greu de inteles , dr. a spus ca e genetic si mama a avut menopauza devreme, bine nu asa de tanara ca mine dar inainte de varsta de 40 de ani.
- ce ma ajuta pe mine foarte mult in reducerea simtomelor de menopouza(si cine a trecut stie ce inseamna) e DIETA, sa elimine carnea complet si produsele lactate(branza,lapte, unt,) ouale, sant foarte nocive,sa renunte la dulciuri si zahar rafinat, si redus sarea.
-sa manance peste, foarte multe cruditati sub forma de salate, multe fructe, produse din soia,
-neaparat sa ia supliment de Ca (e pericol de osteoporoza odata cu menopauza)combinat cu Mg vit. D ,
-produsele apicole sant foarte bune, laptisor de matca, propolis luat sublingual dimineata cat o unghie sau tinctura amestecata cu miere, polen si miere.
-multe plinbari in aer liber, gradinarit, putin sport daca se poate , vorbeste mult cu ea sau suna des si intreab-o cum se simte.....
-un hoby nu ar strica, sau un animalut de casa, pisica sau un canar ceva care sa o faca fericita si sa nu se mai gandesca la problemele ei , ceva sa o deconecteze
mult succes,
niccostea spune:
Letitia, eu imi cumpar medicamentele homeopate de la Homeopata pharm, pe la Piata aviatorilor (cum iesi de la metrou, in stanga si apoi pe strada la dreapta, nu mai stiu cum ii zice, ca n-am mai fost de mult...). Nu stiu prea multe despre depresia atipica, dar cred ca mai ales problemele care tin de psihic se pot rezolva cu homeopatie. Asa ca, daca poti, du-o cat mai repede la un medic bun homeopat din Bucuresti. Eventual... nu stiu... poate nu s-a mai spovedit de mult timp? Poate ca e ceva care doare tare de tot in suflet si ea nu-si da seama ca de la asta nu se simte bine? Nu-mi sariti in cap... pun si eu o intrebare...
Optimistul e mai aproape de Adevar.
iarina spune:
Daca vine la tine Leditia, du-o si la un medic psihiatru si combina tratamentul naturist cu un tratament alopat. Pentru somn puteti incerca Passiflora, tot un produs naturist, sa bea mult ceai de sunatoare (cica ar fi antidepresiv). Este posibil ca menopauza sa-i fi produs dezechilibre chimice in creier si sa fie nevoie de medicamente pt. a le corecta. Asta am citit eu ieri pe net. Mai multe nu stiu sa-ti spun, sanatate multa mamicii tale.