Depresie atipica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Iarina,mama merge la un dr.psihiatru.Si face si tratamentul prescris.Dar eu voiam sa mearga si la un dr.homeopat,ca poate o poate ajuta mai mult.
Te pup cu drag.
Numai bine tuturor si multumesc.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Leditia,
sa-ti raspund la intrebare ..de ce nu produse lactate, carne, oua.
-prudusele lactate, sant cea mai buna sursa de Ca, dar dupa varsta de.. sa zicem la femei30 ani,organismul nostru nu mai asimileaza Ca din produsele lactat(Ca din prod. lactate, e cel mai bine asimilat de persoanele tinere in crestere, copii, adolescenti), pt noi persoanele mai invarsta e mai greu de asimilat Ca , organismul nostru nu mai poate digera prod lactate
singurol produs lactat care eu il recomand e IAURTUL.
-carea si ouale, sant bogate in proteine animale, iar aceste proteine sant daunatoare pt o femeie aflata la menopauza
-organismul unei femei la menopauza, cum sa explic ..imbatraneste si mama ta are nevoie de o dieta care sa o ajute sa intinereasca, iar pt depresie dieta e foarte importanta , multe fructe, salate, cruditati, suc de morcov dimineata pe stomacul gol, daca se poate multa miscare in aer liber
,
-suplimentul de Ca sa ia neaparat chiar daca ia Mg si B6, intelege ca e pericol mare de osteoporoza , mama me nu a luat Ca, si ea, tot asa ca mananca branza multa si in casa nu au lipsit niciodata produsele lactate mai ales ca avea sursa de la tara si tot nu a scapat de osteoporoza o are chiar inaintata si tratamentul e foarte scump, deh ca si mama ta nu ma ascultat cu regimul, si acum mi se plange dar mananc maica branza....si eu spun ca nu asta e raspunsul si ii explic care e chestia cu branza si ea e berbec capos........deh dar e mama mea
mama ta nu are nevoie de psihiatru, odata ce va tine regimul respectiv va scapa si de depresie

Mergi la inceput