Mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Si noi un pic .Uitati una din ghidusiile Mariucai aici.Voi sa nu faceti asa!

si o zi buna!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Parada modei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hi!
Am reusit sa adorm in jurul orei 4, dupa ce Anduta a transpirat puternic, am schimbat-o si imediat i-a scazut si temperatura. Am dormit si eu si ea pana la ora 7:30. I-am dat papa lui Bibi si a preluat tati initiativa in privinta fetelor si m-a lasat sa mai dorm pana la 11:00. Acum sunt fresh! Anduta este f. bine. Se pare ca am trecut de perioada critica. Este tot umflata tare pe stanga, dar nu mai face temperatura.
O zi frumoasa si plimbarica placuta!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna mamici.
Tania ii doresc si iti doresc ca fatuca ta sa se faca bine repede, repede.
Noapte buna.

Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tania, multa sanatate Andutei!!!!!!!!!

Tatiana, eu nu eram slaba ca tine, nici la 12 ani . Oricum, ma multumesc daca ajung la greutatea de dinainte de sarcina cu...Maria . Ma plangeam ca sunt grasa, dar daca ma uit acum la poze, eram tare frumusica .

Liris, bine ai revenit pe Net!

Fetelor, nu va suparati, dar eu nu ma prea uit la poze, ca ma trec toate transpiratiile pana se deschid paginile, dar asa ati laudat budinca Sanzianei, ca nu m-am putut abtine. Sanzi, si tu care ziceai ca nu te pricepi la "bucatareala"!

Maine ajungeti in parc? Poate vin si eu cu Maria, dar nu avem nici un plan concret, probabil iesim dimineata (adica 11, pana ne miscam noi).

Va pup,
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Ieri am avut o zi pliiiina: bucatareala, musafiri socrii si cumnatii, dar am fost si la pitici mai pe seara. Mi-am lungit gatul dupa cineva "cunoscut" de pe DC, dar oricum era multa lume, asa ca ne-am multumit sa ne jucam cu Teo, prietena lui Sebi, apoi am mai fost in vizita cu/la alti prieteni (cu copil). Asa ca ne-am "socializat" la greu, desi pe mine m-a insotit si o durere de cap, de pe la pranz si pana m-am culcat seara...
Faza zilei de ieri: Sebi arata cu degetelul la geam si cerea "afaa_aaa", a se citi <afara> cu un <r> scos din gat, nu cu limba in cerul gurii (sper ca intelegeti ce vreau sa spun!).
Vom merge sigur in parc, la pitici, si azi, dar nu stiu sa zic exact ora... poate 11-13 sau dupa ora 17. Deja este frumos, desi soarele este destul de timid. Va pup!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cred ca si noi vom iesi azi...nu stiu daca intram la pitici, ca daca e prea multa lume eu nu prea stau ca imi pierd copilu...aleeagra peste tot!!!
Am invatat ieri sa dam la pedale la tractoras si suntem ff mandrii!!!!

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna seara,
Mai dam si noi un semn de viata.. din pacate, mai rar decat ne-am dori, si asta din cauza conexiunii la internet...

Noi suntem bine, grasunul meu are aproape 7 luni, 9 kg, 68 cm, sta in fundulet, se intoarce, dar de pe burta pe spate mai greu, nu are nici un dintisor, mananca cam tot ce-I dau, numai laptele nu-I prea place. Singura problema, stresanta ptr noi, e constipatia, nu mai stiu ce sa-I mai dau, am incercat cu de toate: masaj la burtica, debridat, lactulose, pere Hipp, iaurt, nimic.. doar cu spozitor, si asta de 3 luni, zilnic.. cred ca deja e dependent de supozitor, desi dr. pediatru zice ca nu creeaza dependenta.. ma intreb daca nu o fi altceva, mai grav? Ce sa mai incerc oare?

O seara frumoasa!
Cali si Menny (27.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Liris, bine ca ai intrat in normalitate cu net-ul! Asa...da!
Tatiana, te astept maine, de preferat dupa 14!
Dady, putere ca sa rezisti solicitarilor!
Sanzi, yam-yam!
Cornelia, nu te mai gandi la kg, mai bine la minunile din viata ta!
Mav, mai poti tine pasul cu Sebi? E cam nazdravan, cred ca te solicita!

Nici Alexia, ca si ai vostri copii, nu sta degeaba! Ne imita, repeta multe cuvinte de la sfarsitul frazelor, invatam sa numaram(numai ca eu le spun pe cele impare, iar ea completeaza cu cele pare; as putea spune ca numara din 2 in 2).Afara e topita dupa un loc de joaca din curtea gradinitei, mai ales un tobogan, pe care se da in toate felurile si sensurile(in fund, pe burta, cu capul in jos).Mie imi tremura sufletul cand o vad cum se comporta, iar ea chiuie de bucurie.
Oana, m-am interesat vineri de cresa si m-am gandit la tine, ca tare greu e daca n-ai o pila sau mai multe! Ce ai rezolvat cu gradinita?

Vreau sa va anunt ca Dr.pediatru al Alexiei isi deschide in curand cabinetul particular. Pentru cele interesate, va recomand sa-o vizitati cu incredere. Eu am mai spus in postarile mele despre ea, asa ca daca cineva mai este interesat(a) va pot da numarul de telefon si sa stabiliti o intalnire.

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello uite si noi la apel.
Sanzi pai de ce nu dai telefon mai mama???? ca iti luam ce vrei tu din buc, ca am luat ptr toate constanta!!!! din baby expo mai mult am cumparat ptr alti copii decit pentru patrick! multe felicitari pentur sufle, sunt sigura ca a fost la fel de gustos ca si frumos!!!
Tania ce bine ca e Anduta mai bine!!! pupici multi si santatate!
Tatiana ai fost multumita vineri?
Liris las mama depresiile ca asa-i primavara.....si aici de abia s-a incalzit si io-s cu nervii la pamin! sa-ti treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, uite ca desteapta de mine nu s-a gandit sa sune!! Vroiam niste bodyuri de la Mark and Spencer cu maneca scurta, ca tare bune au fost astea care le-am luat acum...
Da poate ajung si eu, ca avem acum in plan, mai nou sa ne luam o masina...de fapt ne complicam cu tata, care vrea o masina de serviciu, pe care o vom folosi noi pana in iunie daca plecam sau pana la anul...si sa vedem...
TRebuie sa ajungem la Timisoara la sf lui Mai si pana atunci sper sa ne hotaram, ca pana iau o decize cu el...care ma tot piseaza la cap ca e mai bine si mai sigur sa mergem cu trenu, ca uite ca nu am nevoie de masina, ca pt cumparaturi ma duce el...si Radu ii tine isonu!!
Am ajuns spaima soselelor!!!!

Azi am obosit pe la pitici, ieri am fost pe malul marii si am facut plaja, David a stat in maieu, iar eu as fi stat in costum de baie daca il aveam la mine si nu erau muncitori pe toata plaja!!!!
Si ploaia de aseara cu un vaj ne-a prins pe drum...dar a fost interesant...

Si cam atat...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput