Mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Sanzi nu ne spui si noua cum e budinca? Cred ca e f. gustoasa.

Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mey Sinziana , budinca aia a ta arata beton!!!! e de post asa-i?
se face greu?

iar pozele de pe malul marii m-au aruncat in melancolie. si ai un flacau tare fain. sa-ti traiasca!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

multam de urari imi pocneste inima mea de mama de bucurie cand aud laude despre puiul de cioara!!!!!!
Scriu repede reteta ca mi-am facut o salata si de abia astept sa o savurez
deci spanacul fiert se scurge bine (un pumn stors), ciupercile (o cana de ciuperci) se calesc in unt cu o bucata de usturoi, apoi se amesteca cele 2, pui sare, sau piper..sau condimente dupa gust
Separat pui in mixer 3 linguri de lapte rece, cu 6 galbenusuri de ou, si 3 linguri mari de faina si le amesteci bine, o cana de lapte o pui la fiert si cand da in clocot pui peste galbenusurile cu faina si amesteci pana se ingroasa. Separat se bat albusurile spuma pana se intaresc bine si se amesteca cu spanacul ciupercile si faina cu ouale. Ungi un vas de ena (in carte e un vas din acela de budinci de portelan sau lut...) cu unt si putina faina, razi putina branzica (ei spun parmezan, dar eu am pus de capra) si pui un strat din compozitie, iar razi putina branzica, iar un strat de compozitie..si tot asa...
Pui la cuptorul incins pana se rumeneste bine!!!!

Sper ca nu am omis nimic...dar e fff bun...eu am taiat bucati ciupercile, dar cred ca poti sa le si mixezi daca vrei!!!!
noapte buna

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Sinzi, multumim de reteta. Cum am ocazia am sa o pregatesc. Deocamdata am mancare de import, de la soacra.

Mergi la inceput

Eu curatenia de Paste cred ca o termin muuult dupa Paste dar, asta e. Ambele mame lucreaza si nu am decat un bunic la dispozitie care este pensionar dar si-a gasit si el un job de noapte asa ca nu pot sa apelez la el prea mult. saracu` vine cand il chem dar totusi...
Azi mi s-a intamplat o faza...:copchilul meu tot timpul vrea sa suga, zici ca e nemancat de 2 saptamani (si are la 3 luni 7.150kg) asa ca azi, cand m-am apropiat mai mult de el sa il pupacesc pe obrajor, nu stiu cum a intors capul, mi-a luat nasul in gura si a inceput sa suga la el cu sarg. Am ramas un moment interzisa pe urma am inceput sa rad de s-a speriat si el, saracu`.

Mergi la inceput

Multam frumos de reteta!!!
ai de ce sa te umflii in pene cu asa baiat frumos!:)) seamana cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Wow, Simona ce bine arati! pai m-ai indus in eroare asta iarna cu masajul....Poza cu flori multe este intr-o gradina botanica?

Sanzi m-ai omorat cu budinca aia....cate caloriii estem la ea????ca eu mai am fo 5 kg sa dau jos(ca sa nu zic mai multe), dar si atat ma declar multumita.Iar strumful tau tot pe sufletul meu este. Abia astept sa ne cunoastem si pe viu. Am o poza de demult, in calculatorul meu.Sic!
Eu sunt pe baricade langa o cafea mare si neagra.Ma pregatesc voiniceste pt. o noapte lunga. Abia acum am reusit sa-i scad putin temperatura Andutei. A facut 39,4 grdC. si devenise maraita. Nu a vrut sa ia nimic pe gura, ca ii vine sa vomite. Pana la urma am convins-o sa-i pun un supozitor de novocalmin si dupa 10 min. mi-a luat si o pastila efervescenta de eferalgam. Deja ii dadusem 3 doze de nurofen pe zi. Are in mod constant intre 38 si 39,4 grdC temperatura. Scade doar 1,2 ore si apoi iar creste. Stau sa o pazesc sa nu-mi faca convulsii. Si sa-i schimb continuu compresele pe frunte.
Hai ca m-am plans destul... Va pupic si ...multa sanatate..ca-i mai buna decat toate!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mda, ce imbulzeala si azi pe aici....
Noi am fost la plimbarici si ne-am intors transpirati, este cald si frumos afara. Sper sa nu ploua si azi. Ieri m-am carat cu ligheanul cu rufele lui Sebi de doua ori in spatele blocului (si am avut ceva de ocolit!), sa le intind afara, sa le ia vantul si sa se usuce mai repede. De fiecare data, la 5 min dupa ce am ajuns inapoi in casa, a inceput sa ploooouaaaa. Cred ca a ras tot cartierul de mine...
Dar ce sa fac? Nu mai avem caldura la calorifere si deja mai aveam alte rufe intinse, inafara balconului.... Ce ma enerveaza perioada asta din an...

Tania, sanatate multa Andutei!!!! Cum a fost peste noapte? Ce face Bibi? Speram ca ea nu da semne de imbolnavire! Ce rau imi pare ca nu ne putem vedea inca doua saptamani......

Weekend placut!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Tania, acum am citit ce are Anduta ta. sper sa-i treaca repede repede. Multa sanatate! si putere!

asta iarna am sunat pe maseur o data. nu a raspuns si a doua oara nu am mai avut curajul sa sun. ma gindeam ca daca chiar raspunde... cum va fi sa-mi faca masaj??!! daca o sa ma jenez sa ma dezbrac, sau cine stie ce timpenie mai fac si te fac de ris...asa ca m-am bucurat ca n-am dat din prima de el. si a doua oara n-am mai incercat. oricum de laudat m-am laudat la toate prietenele ce masajo sa capat, iar apoi au facut copios misto de mine ...

poza e facuta aici in Olanda, intr-un parc faimos ptr olandezi: Keukenhof. dar intr-o parte cu o sera. in aprilie trecut.

fetele frumoasele un weekend placut va doresc! si mai ales multa sanatate !
aici ploua de o saptamina, dar la un moment dat a fost si vreme buna...desi nu ma omor dupa vremea lor buna... din cauza ca e foarte in nord tara asta, cind e soare, simti ca-ti ies ochii din cap de atita lumina, nici ochelarii de soare nu fac fata (oricum cred ca eu mi-am busit rau ochii in vinturile astora pe aici (dar cum sa aflu asta cu exactitate?! ca doctorii n-au nici o treaba cu chestii d'astea ...le considera "mofturi"), mai ales cind mergeam cu bicicleta, zilnic indiferent de vreme). probabil, din cauza ca-s nascuta in plina iarna , nu-s o fiinta prea "solara". mie-mi place cind ploua...dar evident nu trebuie sa ies din casa.

Mergi la inceput

aaa...si Sinziana , mi-am salvat pozele cu parcul si floarea, din albumul tau, si una in care apare David pe malu' marii . uite asa, ca daca tot pploua , macar sa fiu melancolica bine....

stiti ca am citit ca in citeva zeci de ani , boala cea mai comuna la oameni va fi depresia. eu inclin sa cred asta. avem tot mai mult si suntem tot mai nefericiti ...

Mergi la inceput