Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13 | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ura Teo...daca ai stii de cind te asteptam....sa ne spui ce faci...in a cita zi esti...cind incepi sa prestezi pentru bebe...cind ajungi la Moisa...eu sunt in ziua 23...a9-a de DPO..cred...si numar in continuare la temp. de 37.1....mai am citeva zile si voi vedea ce se intimpla si luna asta...
Deca ce bine ca te reapuci de treaba...bravo...
Liliana cum mai stai?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Apropo de temperatura. Ieri dimineata aveam 37.3. Eram tare incantata. Mai ales ca SPM incetase cu cateva zile in urma.
Era clar ca aveam sa trec peste ziua de ieri cu bine.
Soacra mea aranjase o petrecer surpriza pentru ziua mea.
Ajung acolo. Toata lumea fericita.
Fug la farmacie. Imi iau un test in sperantza sa le fac si io o surpriza frumoasa.
Fac testul negativ.
Zic "poate e devreme!" Ma mai calmez.
Cum Dumnezeu imi vine mie ciclu la temperatura asta????
Cre' ca-s defecta rau!

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Ancuta adevarul este ca nici eu nu-mi explic cum poate sa-tui vina la temp. asta ridicata...37.3 nu am avut niciodata...dar cu o zi inainte cit ai avut??

Mergi la inceput

Cata, io mereu am avut temperaturi ridicate.
Cea mai joasa a fost 36.9.
Cu o zi inainte avusesem 37.4...dar totusi, luna trecuta scazuse la 37.0.
E tare ciudat. Nu ma gandesc ca as fi..si a venit ciclu peste sarcina. nu-s chiar asa dusa..doar ca ceva in neregula. Si nu-mi dau seama ce.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Ancuta...ce sa zic? Ca nu stiu daca se poate spune la ce valori ale temp. vine sau nu cm...daca tu ai avut mereu temp. ridicate...poate ca tine de particularitatea organismului tau...dar ia zi-mi...cind incepi sa-ti iei temp...din a 4 sau a5-a zi...ce valoare are de obicei? Si inca o chestie...asta al fi al 2-lea cm de la laparo?

Mergi la inceput

In prima zi (ziua a 5-a) e cam 36.9. E al 3 lea ciclu de la laparo.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Am si eu o intrebare mica : sunt mai multe tehnici de inseminare?
Stiu ca se practica intrauterin, probabil inspre partea cu ovarul care a ovulat, dar sunt mai multe tehnici? Sunt mai multe tipuri de solutii in care se disperseaza spermatozoizii ? Are fiecare medic "smecheria" lui norocoasa?
Se urmareste pe ecograf operatiunea sau este o procedura "oarba"?

Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Si apropo de temperaturi: temperatura bazala este destul de individualizata - sigur plaja este destul de ingusta - de aceea conteaza doar saltul de la ovulatie si mai putin cat anume este.
Eu am, invariabil, 36.7 inainte si 37.0, 37.1 dupa.Cand am avut mai mult si credeam ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior , era o infectie urinara.
De regula scade cu o zi inainte de flux, dar uneori chiar si in aceeasi zi, scaderea mai accentuata fiind dupa primele 2-3 zile de menstruatie.

Ai vorbit cu Moisa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Am reusit sa citesc tot ce ati scris si va multumesc mult, mult pentru ca ati fost alaturi de mine, iar multumirile mele speciale pentru Anca, cea care va tinut la curent cu evolutia mea. Imi pare tare rau pentru voi, Anca, Liliana, Indy, Veronici la care nu a reusit inseminarea de data aceasta, dar ma bucur sa va gasesc optimiste inca.
Anca eu nu ma pricep deloc la temperaturi, dar sunt alaturi de tine chiar daca iti vei schimba medicul. Conteaza foarte mult comunicarea cu cel care te trateaza. Noi comunicam foarte bine cu ea, dar cu medicul pe care l-am avut inainte nu se intampla asa. dulce
Indy tin pumnii, sa fie cu noroc.
Cata poate nu va mai fi necesara laparo...cine stie...
Sunt in ziua 18 a CM si astept sa vina luna viitoare. In ziua 14 am facut eco, se pare ca HSG a declansat ovulatia la mine ( de obicei o stimuleaza) si ea s-a produs in ziua 12 cel mai probabil pe un folicul de 16 mm. In ziua 14 aveam un corp galben de 13 mm, endometru de 9,5 mm, trilaminar, secretor. Noi am prestat in ziua 12, dupa nici nu mai stiu cate zile de repaus, dar chiar nu-mi fac nici o speranta. De luna viitoare, din ziua 11, incep monitorizarile si, sper, inseminarea. Asa ca voi intelege mult mai bine prin ce treceti fiecare in asteptarea acelei zile fatidice sau fericite de sfarsit de CM.
Bety mai e putin si vine sotiorul acasa. Poate incepem impreuna asteptatul rezultatului la inseminare.
Liliana, duminica vazusem o Skoda rosie cu nr. B-?-MRL si ma gandeam daca nu sunteti voi.
Lilisor ma bucur ca ai gasit loc de munca si vorbim mai des. Vine el si bb, nu? Sa fim optimiste!
Aileene sa traiasca frantuzoaica noastra frumoasa, copilasul Alexandre si taticul lui si sa vina cat mai repede fratiorul sau surioara.
Amely poate ar fi bine sa mai astepti, cred ca este greu, dar e necesar sa se refaca endometrul. Va fi rasplatita asteptarea ta, ai sa vezi.
Natasha,Iulia, Veronici, Chi si pe cine am uitat, sa aveti parte de mai multe bucurii si mai putine necazuri

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Teo, ma bucur ca esti bine si ca ai revenit cu forte proaspete. Din cate am citit incepi sa intri in normal cu ovulatia si ca in curand o sa te vedem pe baricade. La masina nu am MRL, am nr. luat la intamplare. Un dulce si special pentru tine.
bety, nu mai fi trista. Lasa treaba la o parte si gandeste-te ca in curand o sa apara si cealalata jumatate a ta acasa si totul o sa intre in normal. Uite pentru tine ceva mai vesel si sa vad un de la tine
Ancuta, nici nu stiu ce sa spun despre temperaturile tale. Din cate am inteles o sa iti schimbi dr, nu? Este bine sa gasesti un dr. cu care sa comunici din toate punctele de vedere. Numai asa te vei simti sigura in ceea ce veti face impreuna pt a avea un bb miic. Mult succes in continuare si sa ne ti la curent.
Indy, poate de data asta este cu ochisori. Cum te mai simti? Un dulce
Cata, poate nu mai ai nevoie sa faci laparo si bb o sa isi faca aparitia. Un mare si dulce
shylili, pe unde esti? Iar nu ne mai dai nici o veste? Care este planul de batalie?
aileene, poate cat de curand ne dai o veste ca fratiorul sau surioara pentru Alex este pe drum. Un pentru Alex si inca unul pentru tine.
Chi, foarte bune intrebarile tale, numai ca din pacate noi nu stim si nu cred ca putem afla raspunsurile corecte. Si sotul mi-a mai pus niste intrebari asemenatoare dar nu am stiut sa ii raspund. Odata chiar m-a intrebat daca dr. nu ne da si noua un certificat de garantie la ceea ce face, ca doar noi platim un serviciul si ar trebui sa avem asa ceva, nu? Pe mine m-a pufnit rasul la inceput, dar daca ma gandesc mai bine eu cred ca are dreptate. Poate ne scriu fetele care au reusit prin inseminare daca ele au facut ceva in plus sau daca ele cred ca dr. le-a facut ceva in plus. Fetele norocoase, asteptam parerile voastre

Pupici dulci pentru toate-toate fetele
LilianaM

Mergi la inceput