Leacuri” contra plictiselii in cuplu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

iepurasule....da am fost eu vreodata altfel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Eu cred ca nu exista leacuri universal valabile. In primul rand cred ca ar trebui sa ne maturizam si sa redescoperim lumea in care traim, si sa vedem ca mai exista multe alte lucruri importante de facut, decat sa ne uram si sa ne ciondanim mereu .
Mult timp mi-au placut aceste versuri care m-au ajutat sa-mi regasesc linistea atat de mult dorita de orice suflet:

Imi pare asa ciudat
Ca avem atata vreme pentru “ura”
Ca viata nu-i decat o picatura
Intre acest moment si celalat
Si e neinteles de trist
Ca nu culegem flori
Ca nu privim la cer mai des
Ca nu ” iubim “
Noi, care atat de repede murim.

Sunt de acord cu Angelp ca trebuie sa ne respectam reciproc, sa vorbim cu formulari de genul “facem”, “spunem” sau “ne purtam”, si tin sa-l felicit pentru subiectul propus.
Cat despre sexul in grup...ma abtin sa comentez. Exista dar pentru altii nu pentru oamenii culti!

Simina Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by angelp

iepurasule....da am fost eu vreodata altfel?

pa

nu stiu draga, nu te-am remarcat pe forum, probabil ca esti un tip de treaba de felul tau, eu spun ca tu cu subiectul asta despre sex in 3, tu cu inca un tip si prietena, esti penibil.te rog sa-mi scuzi impolitetea, asa sunt eu de felul meu mai directa, dar mi se pare de tot rahatul sa ne pui imaginatia asa la incercare.sotia ta stie ce debitezi pe-aicea?ai tot dreptul la propriile imaginatii si trairi dar mi se oare deplasat sa ti le expui pe un forum cu audienta preponderenta mamici , femei insarcinate sau aspirante, fete care se chinuie sa ramana insarcinate.si pe un forum cu subiect: familia.
in rest nu judec nimic eu, doar nu-mi place sa aud, consider penibil si refulant sa te-apuci sa deschizi subiecte de genul asta, chiar sai numai la misto.e treaba ta ce ai accepta sau nu, nu stiu de ce-ti trece prin cap ca noi vrem sa stim.

pa draga,
iepurila.

Mergi la inceput

...putin spus ca sunt....
dragi moderatori da puneti naibii acest subiect la cos ca am belele!..cu iepurasii!
cine m/o fi pus?sa intru in gura...lor
Scuzati Doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Scuza-ma si tu pe mine, nu am avut deloc intentia sa te jignesc, dar pur si simplu subiecte de genul asta imi fac scarba.Pt mine familia, sotul meu e ceva sfant, asa sunt si eu pt sotul meu, crede-ma ca nu-i trece nici macar o secunda prin cap sotului meu sa-si imagineze ca face sex in 3(cu alta femeie sau cu alt barbat).Poate din pc tau de vedere el nu e destul de barbat sau eu nu sunt destul de femeie.
Gusturi, educatie, preferinte, zii cum doresti.

Puteai sa tai faza cu sexul in 3 de pe lista, daca asa intelegi tu sa alungi plictiseala foarte bine, nu trebuie sa ne impartasesti si noua, nu doresc sa-mi imaginez nimic de genul asta, eu personal, si consider ca si altii 99% la fel ca mine.

In rest scuza-ma si tu, poate ai vrut doar sa glumesti si eu sunt intr-o pasa mai proasta, nu stiu.
Pa,
Iepurila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Nu stiu...chestia asta cu generalizatul vad ca prinde foarte bine...ce merge intr-un cuplu, nu merge intr-altul si tot asa, cred ca cei implicatzi in el, pot sa-si dea cu parerea...altfel sunt doar niste vorbe goale si atat!

Numai bine,
Lena

Mergi la inceput

draga iepuras...cred ca esti mai bine dispusa azi.....
Uite, daca te duci si citesti de la inceput toate postarile din acest subiect iti dai seama ca ideea nu a fost a mea.....
Iar restul, a fost doar o gluma ....ca sa mai destindem lumea de pe aici... si asa cu atatea probleme pe cap...

Numai bine la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Noi chiar, vorbim ca nu avem mai mult timp de petrecut. Asteptam cu nerabdare sfarsitul de saptamana! Chiar nu exista deloc "plictiseala" avem atatea de vorbit despre Angel sau mai ales eu debea astept sa vina de la munca .

Sunt o fire vorbareata, iar sotul ma asculta cu placere si invers!

Mergi la inceput

uite si un ingerash fericit....pe aici
ingeras alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Ce articol prost!
Exista oare vreo sotie care accepta sa imparta patul cu inca o femeie? Nu cred.
Sanatate multa!
Otilia

Mergi la inceput