Leacuri” contra plictiselii in cuplu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Sa-nteleg ca leacuri se vrea intre ghilimele? Eu nu cred ca exista sex in 3 sau oricare alt numar impar. :) Cred ca exista doar sex in 2 si masturbare si variatiuni pe tema unei plictiseli nasoale care va ramane in acelasi loc indiferent de cate combinari de barbati luate cate femei se vor face!

anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by angelp

!nebunaticilor...auzi tata Doi + una!

Tu cu tata....care tata? a lu' Toma'? Ca daca-i vorba despre el parca m-as inscrie si io pe lista

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

gata... facem listele?....

[vam]Adusca + Tata lu Toma+.....cine mai e amator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

heiiiiiiiii, nu asaaaa, io am crezut ca voi v-ati inteles, dar daca nu, lasa omul in pace, n-o sa mai vad cum este, o sa-mi povesteasca Tanya

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by angelp

vreau puncteeeeeeeeeeeeeee!

Auzi la ele! Doi+ una

pa

Sorry, nu ma pot abtine: asculta Angelp eu cred ca vrei formula de mai sus ca sa ai pretexte sa gusti homo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mik, pai nu ai inteles, aceasta activitate intima nu se face cu inca o persoana de fata ci cu inca o persoana impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mey Angelp, ce ai scris tu cu sexul in 3 eu cred ca alunga mai mult ca sigur plictiseala barbatului din cuplu. Io spre ex. ce ma fac daca plictiseala mea de acum nu poate fi alungata cu sex in 3 nici cu inca o femeie, nicidecum cu inca un barbat...n-am io dotari suficiente nici pentru unul dar pentru 2!
Uite eu cred ca mi-ar disparea plictiseala daca dragul meu sot mi-ar plati o vacanta de vis de vreo 2 saptamani pe o insula tropicala cu Brad Pitt? Eeee... cum ti se pare? nu poti tu sa stii ce alunga plictiseala femeilor in cuplu....
Da' io-ti spun ca dupa ce m-as intoarce din vacanta as fi cea mai fermecatoare nevasta pentru vreo 2 ani! pe bune! ce parere ai?
Hai ca treaba cu sexul in 3 e cam de moment si...depasita!

Mergi la inceput

cred ca postarea mea ar trebuii mutata la un "ochi rade si altu e vanat" pt ca prea s/a ajuns sa facem haz de necaz....
Cat despre sexul in trei si eu unul ma abtin... ( era doar o propunere a autorului ....)
nu ma mai tine nici ala andetail
darmite s/o fac si la engros
mai bine ...beu,beu putin cate putin....
si uit de necaz...

Mergi la inceput

si daca cu beutura nu/mi trece plictiseala ,am sa incerc si varianta propusa de maicutza eroina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

angelp esti cam penibil draga cu subiectul asta.

Mergi la inceput