Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Siminna,marul se da pe razatoarea de sticla sau de plastic si apoi se stoarce printr-un tifon.La fel si morcovul.

Prin alte tari medicii pediatri recomanda sa se inceapa cu cereale.La noi cica se incepe cu sucuri si cu supa de legume.

Cerealele astea sunt fulgi instant de orez,porumb,grau,etc.Le gasesti in Carrefour,Cora,la raionul cu mancare pt bebelusi,sau la farmaciile mai pricopsite.Pe fiecare cutie scrie cum se prepara.De regula cand incepi sa-I dai copilului cereale,pui un pic (o masura sau doua) intr-un biberon cu lapte,la ultima masa inainte de culcare.Asa laptele e mai satios.Seamana cu o ciulama mai subtire si iti trebuie o tetina cu gaura mai mare.Pe urma poti sa-I faci si piure din lapte + cateva linguri de fulgi de cereale.Cantitatile sunt scrise pe cutie.Exista Humana,Milupa,Nestle,Bebelac si altele.

Pana la 6 luni ai grija sa iei doar cereale fara gluten,adica doar orez si/sau porumb.

Daca mai ai intrebari….suntem aici.

Acum am si eu o intrebare la voi toate : pe unde gasim tifon?Adica metraj.In curand vreau sa incep sa-I fac lui Radu branzica si nu stiu in ce tifon sa o pun la scurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by paxela

vio promitem ca saptamana asta venim la voi in parc sa o vedem pe bia
sa ne ziceti cand iesiti voi sii unde

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Paxela,parcul unde mergem noi e mic si amarit,trei alei fara pic de umbra si citeva banci.Zau, ca nu merita sa bati atita drum pentru asa un parc.Nu secompara cu IOR-ul,si stiu ce spun, ca doar am crescut in Salajan (pardon,Nicolae Grigorescu).
Daca vreti poate ne intilnim in Carol,ca ala se poate numi parc.Nu e aproape,dar pentru o intilnire cu voi fac tot posibilul.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Am pus poze noi!

Sper sa va bucurati si voi,macar pe jumatate cit ma bucur eu cind vad poze cu ingerasii vostrii.
Paxela,asa cum ti-am promis,poze cu Bianca,sa vada bb Silviu ca nu ii e fidel degeaba!

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Am pus poze din parc de azi.Daca vi se par comentariile de neinteles este pentru ca mi le-a aranjat in folder in ordine alfabetica si nu asa cum am vrut eu.Aveam mai multe dar mi-e tare somn…

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

poze din parc cu fetele
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Adriana si noi v-am pupat de ziua voastra.Nu ne-am uitat prietenii dragi.

poze din parc cu fetele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Viovio

Am pus poze noi!

Sper sa va bucurati si voi,macar pe jumatate cit ma bucur eu cind vad poze cu ingerasii vostrii.
Paxela,asa cum ti-am promis,poze cu Bianca,sa vada bb Silviu ca nu ii e fidel degeaba!

Mai Silviu da fata frumoasa ti-ai mai eles..brava si nu mi-ai povestit nimic azi, smecherule...

poze din parc cu fetele

Mergi la inceput

Mikimi,eu nu am reusit sa vad pozele!
Imi "spune" ca e o "eroare".
Sper sa se rezolve!

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

sa vedem acum daca merg pozele

poze din parc cu fetele

Mergi la inceput

Vio trecusem gresit link-ul.Merci
si tu bantui asa tarziu.?

poze din parc cu fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Try, sanatate multa lui Alex! Si puiul meu tuseste sec, uscat, de o saptamana deja . Cand l-am dus la pediatru mi-a spus ca in cateva zile o sa se schimbe tusea: nu o sa mai fie seaca ci o sa devina productiva (o sa elimine in felul asta mucozitatile). Insa de o saptamana nu s-a schimbat nimic. Eu nu mai inteleg ce fel de tuse e asta. E foarte seaca, persistenta si ... "latratoare".. Ii dau Eurespal (sirop) de ieri, dupa capul meu. Pediatra nu mi-a dat nimic pentru tuse.. Mi-a spus sa ii dau Ambroxol daca tusea devine productiva sau daca face temperatura. Insa nu s-a intamplat nici una nici alta asa ca am decis de capul meu sa-i dau siropelul asta pentru tuse. Sper sa nu-i faca rau.
Ii mai dau si vitamina C si Panadol Baby.
Adriana, si mie pediatra mi-a spus sa-i dau cu Elocom pe bubite si acum deja i-au disparut!! Sper din tot sufletul sa nu revina dermatita asta
Jasmine, remediul cel mai eficient pentru frica ta de condus este... sa conduci . Si eu am fost la fel: imi era o frica teribila de volan, simteam cum mi se strange stomacul si mi se aseaza in gat de fiecare data cand trebuia sa conduc. Numai gandul la asta imi provoca o reactie foarte puternica de frica. Si mi-au dat astia de la companie masina asa ca am fost nevoita sa conduc. M-a tinut vreo 2 luni frica, iar apoi a inceput incet-incet sa dispara. Acuma sunt Ritza-soferita spaima soselelor
Dragelor, am inceput si eu sa-i dau cereale. Pediatra mi-a spus sa incep diversificarea doar dupa ce se face bine, dar m-am gandit ca o lingura de cereale in laptic nu dauneaza.. De fapt am vrut sa vad daca doarme mai mult dupa ce mananca "mai consistent". Vad ca tolereaza bine cerealele, dar de dormit vad ca tot putin doarme.. Azi noapte a inceput sa planga prin somn.. Ma gandesc: un sufletel atat de mic poate sa viseze urat? Altfel nu pot sa-mi explic de ce prin somn, cu ochisorii inchisi, incepe de-odata sa planga si se linisteste imediat ce-l pun la san..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput