Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Siminna,asa eram si eu acum ceva vreme,cand ma gandeam ca trebuie sa incep diversificarea.Dar nu e greu.Incepi cu suc de mar.Ii dai in prima zi o linguritza,a doua zi 3-4 linguritze,a treia zi cam 10.Cresti pana la 50 sau 100 ml,ii dai asa cateva zile,apoi adaugi suc de morcov la sucul de mar.Tot asa,intai o linguritza,pe urma din ce in ce mai mult.Cam dupa o saptamana mai adaugi cate ceva,de exemplu suc de portocale.

Cu supa,faci la fel.Fierbi morcovi in putina apa,pasezi morcovii cu un pic din zeama in care au fiert si ii dai la masa de pranz in prima zi o linguritza,pe urma cresti pana la 50-100 ml.Dupa cateva zile adaugi la fiert dovlecel,peste alte cateva zile adaugi broccoli,pe urma ardei,pe urma frunze de salata,loboda,spanac,pe urma cartof,etc.

Nu e greu.Curaj,ca trebuie sa incepi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetelorrr, vazurati ca nici in Cutiutza muzicala 3 nu scapa motanul si tot l-a calcat masina??????da ce au mey astia cu motanii? zau ca nu pricep..
si apropos...cine poate sa-i trimita si lui amarata de fulguletz Casuitza muzicala 4 (un forward, ceva) la zumperiox@yahoo.com
mercic!

si roserb(ina) gospodina si mamica eroina, eu mi-s curioasa de fel, asa ca plizz trimite si mie daca poti si ai chef diversificarea de la regina diversificarilor: Doamna Culcer!
sper sa nu mi-o iau de la simpatizante!
tot la zumperiox@yahoo.com

ce mai vroiam sa zic? asaaaaaa...
1. pana la urma de ce s-a operat mey Onitza? ca nu am inteles sau mi-a scapat mie..Cine mai vorbeste cu ea, toate cele bune de la noi si sa se intoarca acilea cu ochi de vultur !
2. dar cu Bobitza noastra de mazare a mai vorbit cineva? o sunati una din voi sa o intrebe de sanatate?
3. mi-e dor de Michelina..oare de unde umbla?

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Roserb,sarut'mina!
Am primit foaia cu diversificarea.Si eu sper sa imi fie de folos!
In ultima vreme parca nu mai stiu de capul meu cu diversificarea asta.Tot timpul mi-e frica sa nu fac ceva gresit si Bianca sa aiba de suferit acum sau mai tirziu.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

flory am primit mesajul dar acum cand am ajuns acasa azi am fost cu felis mikimi si onita in ior de la 3 la 8 dar nu aveam cum sa te recunoastem ca tu nu ai poze si cu tine

vio promitem ca saptamana asta venim la voi in parc sa o vedem pe bia
sa ne ziceti cand iesiti voi sii unde

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Jasmine, multumim de suport! Saptamina asta care vine e musai!
meey, problem: eu sint mic si prost: cum se prepara sucul de mar/morcov?
Dar intrebarea este: de ce unele mamici incep cu cereale, ce fel de cereale sint alea si de unde se procura? Si cum se prepara? Si va mai intreb ceva: in foaia de la Culcer zice ceva de biscuiti....la ce fel de biscuiti se refera, frate?

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

S-au intors si golanii din parc.noi am plecat la 12 de acasa si acum am intrat pe usa.Cu fetele ca mereu, paxela, felis si azi am intalnit-o si pe Onitza.apropos Fulguletz, Onitza s-a operat la ochi si este foarte bine.Bebe Paul e un cuminte, dormea saracutul desi il zgaltiiam prin hartoape. Ca deobicei bebeicii fani tzitzi au luat masa in oras, adica Mihaita si Alexander.
Paxi pui tu poze sau eu?

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

poze de la cluj
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miki pune tu te rog ca eu sunt in curatenie si nu prea am timp

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

mamaluidavid, ti-am trimis eu toate cantecelele ce le-am primit de la fete.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

jasmine, andreap, multumim pentru urarile de ziua noastra. cu intarziere ca nu ne-a lasat netul, insa va pupam dulce toti trei

onitza imi pare rau ca nu am putut sa-ti doresc numai bine inainte de operatie. ma bucur insa ca esti bine si iti doresc o recuperare usoara si cat mai rapida

eliza imi pare rau sa aud ca aveti asa probleme cu alex. eu sincer nu te-as primi in "clubul nostru" de atopici...dar daca asa este...eu acum il studiez de la ce ii apar fiindca s-a curatat foarte bine dupa ultimul tratament.
fulguletz cum e davidutz daca tot vorbim de bubitze? tudor e foarte bine acum, sper sa nu-i mai apara, se pare ca-i prieste tratamentul. ti-am zis ce crema folosim acum: ELOCOM (de la schering), nu e atat de tare ca advantanul dar ii face bine

miki, onitza, jasmine, roserb, paxela nu aveti idee ce mult va invidiez ca va plimbati impreuna...iarasi imi pare atat de rau ca sunt asa de departe de voi
roserb mie mi-a interzis categoric sa-i dau pe copii cu pudra. bubitele sunt eczema de fapt...asa ca o pata rosie f. aspra. in unele locuri sunt doar bubitze multe una langa alta si la fel foarte aspre, daca dai cu mana peste ele fara sa le vezi le simti cu siguranta. si da, cum a zis si fulguletz, sunt rosii portiunile din spatele incheieturilor
casandra pt.dermatita lui tudor asa am inceput si eu: locoid, advantan, acum il dau cu elocom care ii face mai bine. inca ceva: medicii se grabesc cu diagnosticul asta, ar fi bine sa consulti si un dermatolog si un pediatru (noi am fost in total la 4 medici)
si pliiiiiizzzz treceti-ne si pe noi ca papam deja mancarica pe langa lapticul praf
si inca un pliiizzzz: ne trimite si noua cineva cutiuta cu cantecele?
jasmine promit sa va povestesc cum le dau eu sa manance...e o adevarata aventura

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
FETILI, va pup si va imbratisez si va citesc cu alti ochi...
FLORYPOPazi mergem in IOR.....am incercat sa vad poze cu tine sa te reucnosc dar...
CINE MAI VINE IN TITAN AZI?????
Eu ajung pe la 14.00 sper

ONITZA ...randurile de mai sus le-ai scris la "cabinet virtual" unde intrebam eu de acel diagnostic...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput