Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna mamici . Trebuie sa ma laud si eu, ma mananca degetele- Cristi a reusit sa se rostogoleasca de pe burtica pe spate. Spun rostogoleasca si nu intoarca ptr. ca la cat rotund este, e mai mult rostogolire. Nu a reusit performanta decat de 2 ori, in rest ramane rasucit doar cu partea superiara a corpului, fundului si picioarelor nu prea reuseste sa le faca vant. Dar mai incercam...Capul inca nu il tine prea bine; l-am tinut si eu de manute si l-am ajutat sa se ridice in fundulet. Nu cred ca, 5 de stat in fund ii face rau.
va dorim o saptamana frumoasa si cu mult soare.

Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

SAPHIR a luat bine in greutate scumpica ta.da-i un pupic ca tare e scumpa si frumoasa.
fetelor m-am intalnit azi cu SAPHIR aiii ce e frumoasa in poze in realitate e o papusa.are un corp de nota 10 ........asta ca sa plang eu de ciuda ca ea are si eu nu.
va pup o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by eliy

SAPHIR a luat bine in greutate scumpica ta.da-i un pupic ca tare e scumpa si frumoasa.
fetelor m-am intalnit azi cu SAPHIR aiii ce e frumoasa in poze in realitate e o papusa.are un corp de nota 10 ........asta ca sa plang eu de ciuda ca ea are si eu nu.
va pup o seara buna

Eliy multumesc !!! Lasa ca si tu esti o scumpa si printesica ta la fel. Pupici si de la noi.

Saphir, Amos si Ailish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ma scuzati, Viktoria si Dana ca am omis sa va multumesc pentru urarile pentru George!

Dodos, bine ai venit! Cum il cheama pe baietelul tau? Sa ne mai scri!

Fetelor, am adaugat modificarile voastre, m-am uitat doar pe ultimele subiecte sa le caut, sa mai imi spuneti voi ce sa mai modific pe listutza.

Am pus poze noi in ultimul album de pe adresa asta:
http://community.webshots.com/user/georgegrigore

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Alina Maria copilul pana cand nu se ridica singur in fund NU trebuie sa stea in fund. Si abia dupa 6-7 luni e normal sa stea in fund. Acum abiua se straduieste sa incordeze (din gat) ca sa se ridice (dar cred ca si asta dupa 3-4 luni). cred ca sunt si exceptii care stau mai devreme dar asta nu inseamna ca noi trebuie sas ne ingrijoram ca ai nostri nu stau in fund. trebuie sa urmarim sa fie activi si sa aiba o evolutie, sa obervi progrese dela luna la luna.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Vai ce polemici am iscat! Pai nici Alex nu sta in fundulet, il sprijin eu cateva secunde pentru ca ragaie repede in pozitia asta.
Acum are 2 ore de plans din cauza colicilor. Nu mai pot!

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Neata mamici si bebici
La multi ani sarbatoritilor de azi
Ieri am avut marea surpriza sa descopar ca mi-a venit ciclu cel mult asteptat...acum trebuie sa sun pt programare ca vreau sa-mi pun spirala..
Eu l-am tinut pe Sebastian cam 10 minute in funduletz sprijinit de canapea si ii place...l-am si filmat..si e un dulce.
Viktoria merci pt raspuns...Deja am vorbit la grupul de parinti si cu asistenta desprediversificarea bebelusilor si acolo am intrebat despre sucurile facute acasa despre care vorbesc fetele din ro..dar mi s-a spus sa incep cu cereale..si sa-i dau sa bea apa nu sucuri..am sa ma conformez ca n-am ce sa fac...decit sa patesc cine stie ce si apoi sa am probleme cu autoritatile suedeze.
Noi vrem sa-l botezam pe Sebastian in Iulie cind mergem in ro.Am zis ca e cu cintec ca lui Sebastian nu-i place in masina si sa merg eu singura cu el cu avionul nu-mi suride ideea..plus ca nu-mi convine nasa..ca e sora sotului,dar e problema lui sa o rezolve,si sa-i spuna ca nu vreau sa fie ea.In primul rind ea cu mine nu vb de vreo 4 ani si mie nu mi-a spus ca vrea sa fie nasa ci doar sotului asa ca..Sper sa se rezolve toate

Si noi avem poze de cind am implinit 3 luni

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Stefana mama, sa cresti mare si sanatoasa si s-o bucuri pe mami!
E cineva activ din Cluj? Am nevoie de un raspuns.
Pupicei la totii bebeii cu/fara colici.

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Leta si noua ni s-a spus ca lui bb nu e voie sa-i dam in primul an sare si putem pune in piureurile de legume un pic de margarina sau unt..ca bb are nevoie de multe grasimi

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna mamici.
trebuie sa ma laud si eu, ma mananca degetele- Cristi a reusit sa se rostogoleasca de pe burtica pe spate. Spun rostogoleasca si nu intoarca ptr. ca la cat rotund este, e mai mult rostogolire. Nu a reusit performanta decat de 2 ori, in rest ramane rasucit doar cu partea superiara a corpului, fundului si picioarelor nu prea reuseste sa le faca vant. Dar mai incercam...
va dorim o saptamana frumoasa si cu mult soare.

Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/

Mergi la inceput