Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Buna dimineatza!

LA multi ani bblinilor nascuti azi!!!

Multzam frumos Bellamia de urari si speram sa scapam de colici!Cred ca de la Diacramp ii merge bine! De doua zile aproape ca am scapat! Iei in parc am dat o reprezentatzie de plans de la colici, de toata frumusetzea! Ne-am potolit, am baut apa - pt ca dr Chirila de la magazinul de unde am luat Daicrampul spune ca bb TREBUIE sa bea apa-100 de pareri contradictorii- pe de o parte pt ca laptele e dulce si pt ca odata cu apa se elimina si toxinele pe care copilul le ia chiar si din laptele matern!
Eu oricum ii dau si apa si vad aca ii merge bine! NU ii place lui tare mult dar oricum ii dau dupoa ce se trezeste ca dupa ce mananca o da afara!

Cornelia , De maine intoducem suculetele de merisor!Speram sa ne comportam bine!

Shobo,
Nici focutza mea nu scoate aerul dupa ce manaica si de aceea ail mai intrerup un pic spre sfarsitul suptului, ca altfel tzipa rau si tot nu il scoate, si scoatem frumos aericelul!
Cel mai bine il scoate in intervalul de o ora dupa supt!

Azi de ex l-am pus in pat dupa o jumate de ora s-a inecat asa rau ca nu mai putea sa respire: se facuse rosu si tot incerca sa tuseasca si laptele tot venea ! Si special ii pusesem sub cap niste paturici sa fie mai inalt in zona capului, pt ca vroiam sa merg la baie, iar tati facea de mancare iar dumneaei focutza ramanea singura ! L-am luat l-am batut pe spate ne-am plibat si la 10 minute a scos cred ca aerul acumulat de doua zile- asa mult si " raasunator " mi s-a parut- si acum doarme de doua ore afara si mami poate sa scrie linistita !!!
Uff bine ca a trecut!

Azi e asa frumos ...Plecam si noi dupa masa in parc..Cineva se plimba prin Parcul Bazilescu??
Cred ca nimeni, ca noi suntem la capatul lumii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

SEBASTIEN STEFAN, MARIA THEODORA,RUXANDRA MARIA,IOANA MARIA,ANDREI!
Fetelor atat pot sa zic acum ca trebuie sa plecam la bunici la masa dar intru si deseara sper..

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

La Multi Ani bebeilor de azi!
Bellamia sper ca nu te superi pe mine insa mie mi se pare prea devreme sa-ti pui copilasul in fundulet. Doctorita testeaza la fiecare control niste reflexe de-a lor.
Crinuta sintem si noi pe aiceea, insa asa cum spuneau fetele avem treaba mai ales cu doi copii, o casa noua si mutarea.
Adana eu alaptez si as mai vrea sa-i dau sin pina la 1 an. Am sa incep diversificarea cu morco, banane. sucuri nu prea am sa-i dau, am scris motivele in celalalt capitol.Leta ai grija cu sarea, poate avea probleme cu rinichi.Adana intreaba mai bine pediatrul cind sa incepi si cu ce. Si u ma interesez si citesc ceea ce e mai bine pentru puisorii mei. parerile se schimba de la ani la ani si sint sigura ca fiecare mama vrea ce e mai bun pentru puiutul ei. De exemplu cind am nascuto pe Doris primeai suzeta in spital cadou. Acum 6 ani mai tirziu nu numai ca nu primesti ci ei iti recomanda ca cel putin primele 3 luni sa nu ii dai nici o suzeta si daca alaptezi primele 6 luni copilul nu are nevoie de apa sau nimica.Oricum eu fiind din domeniu ii cred deoarece sau facut studii pe aceasta tema. oricum nu iau totul ca litera de lege, deoarece fiecare copil e altfel si are alte pretentii si dorinte. Oricum a ma fiind cea mai mica la virsta doar de o luna mai avem un pic timp sa ne gindim ce facem si cum vom face. Unde vreti sa faceti botezul Adana? Si de ce ai probleme. Noi ne-am gindit ca vom face botezul in luna Iunie insa inca nu ne-am hotarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,

Azi scumpa mea `face` 3 luni , nu va spun ce mandra sunt de ea, a crescut mare (si-a dublat gr. de la nastere doar cu san), face gimnastica si gangureste tot timpul (cat e treaza, evident), dar a-nceput sa fie si neascultatoare: isi suge degetelul cateodata.

Multumim tuturor fetelor care ne-au urat!

Bestutza era dr. Chirila la Naturalia in Floreasca?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dragelor, intrebare foarte importanta : cand facem supa introducem legumele one by one, sau toate odata?
Din ce am citit la mamici de noi-dec trebuie una cate una, si asa mi se pare si logic.
Voi cum stiti?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Salutare la toata lumea , in sfarsit am si eu timp sa va scriu si sa vad ce mai faceti . Ma bucur sa vad ca in general e bine .
Oana felicitari cu hercule al tau , tot inainte , si ma rog pt. tine ca totul sa intre cat mai repede in normal , ma refer la lapte . stiu ca iti este greu dar ce a fost si mai greu a trecut .
Viktoria multumim de aparitie imi face mare placere sa aud de la tine , sunt curioasa cum iti merge in noua casa , poate ai sa faci si tu poze ca sunt curioasa foc . Multumim deasemenea pt. sfaturi in privinta diversificarii .
Galaxy ,mama , dar tu pe unde mai esti si ce mai faci ? ne e dor de tine si robert vreau poze noi ca poate ne incruscrim ca si asa s-a dovedit ca clara e fetita a lui Viktoria!
Se pare ca in Romania se va ajunge luni maine la 25 grade am vazut la tv. coollllllll ! La noi vor fii 16 grade .
Va rog sa nu va suparati dar intre gluma si adevar eu ma oftic ca mandy e cam in urma cu multe lucruri precum cu statul in fund , tinutul capului care nu e 100% si nici nu scoate cuvintele ea doar tipa .
In rest suntem binisor mancam la fel de prost , aproape la fel insa mai mult de 100-125 nu merge . De dormit insa merge bine multumesc lui dumnezeu la ora 19:00 doarme lata !
Tin sa va spun ca i-am dat apa de la morcov fiert cu o oara inainte de lapte si sper sa nu mai faca kaki asa de des .Ma duc maine la control sa vad cum a crescut saptamana asta cu diaree , sunt f. curioasa .
Va pupam dulce si va doresc o saptamana plina de evenimente sau de liniste , ce va doriti ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, nu fa comparatii intre copii. Fiecare se dezvolta diferit, insa, asta nu are nici o legatura cu capacitatea viitoare intelectuala a copilului, deci nu te ingrijora.
Nu trebuie sa isi tine perfect capul la 3 luni, iar de stat in fund nici vorba. Doamne fereste sa o asezi asa.
Nici Rayan nu sta, dar nici nu l-as lasa. Nu ma joc cu coloana lui si gandeste-te care 3 luni jumatate.
Cate kg are Mandy acum?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Am si eu o intrebare: se creste /zi cu cate o lingurita sucul de fruc te pana la cate? Apoi se schimba fructul si iar de la capat, iar apoi se combina (amesteca) cele doua, nu? Sau se dau separat la ore diferite? (deci pana la urma cat se da si din amandoua la unloc?) ma refer la mar si morcov de exemplu.

Hai ca e o varza totala in capul meu acu'....

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

La multi ani si din partea noastra, bebelusilor care s-au sarbatorit astazi!

Leta, nu te supara, ca si Viktoria eu cred ca e cam devreme pt sare in supa bebelusului. De regula nu se recomanda sarea decat dupa un an si atunci in cantitati foarte mici.
Crinuta, fiecare face cum crede, dar eu nu i-am dat deloc lui Amos supa( zeama). Cand am inceput sa ii dau piureuri, nu i-am dat mai mult de 2 legume odata. Abia tarziu pe la 8-9 luni i-am dat maxim 4 legume in piure.
Cornelia, se da cate o lingurita de suc in fiecare zi si se creste cantitatea progresiv pana ajungi la 25 ml, de ex. Apoi incepi cu alt fruct si apoi le amesteci sa obtii 100 ml sau mai mult,depinde cat bea fetita ta. I-l dai intre mese de preferat dimineata.

Noi am fost astazi la control si vaccin, are 4.850kg. I s-au verificat si reflexele si totul e perfect.
Va pupam si va dorim numai bine

Saphir, Amos si Ailish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!

La Multi Ani sarbatoritilor!

Suntem cititori inraiti dar la scris am cam ramas in urma...

Alina Maria , deja am inceput sa ii aratam poze cu Olanda lui Robert. Ca sa se obisnuiasca . Nu iti fa griji cu statul in fund etc. Nici Robert nu sta inca in fund si inca doar gangureste. Dar gangureste dulce de tooot. hehe. Nici la tinutul capului nu am ajuns la maxim, dar ambitie are.
Am mai trecut si noi pe la tine pe pagina dar nici voi nu ati prea avut timp de poze... Oricum, ne place Vlad Tepes.
O sa incercam sa actualizam si noi pozele maine.

Viktoria, ma bucur ca ne mai scrii si tu. Ar fi fain daca ai putea pune si tu cateva poze cu Clara.

Crinuta, nici lui Robert nu ii place sa stea pe burtica. Maxim 1 minut si ceva si gata...hehe.

In rest suntem bine si ne minunam de fiecare secunda cu Robert. Si cateodata ne dam seama ca timpul trece asa rapid...prea rapid...

va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://www.gallaxy.tk

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput