Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
oana cretu spune:
Fetelor, nu stiu daca se mai poate modifica lista ca innainte, asta daca spuneti ca ati incercat si nu merge, o sa incerc si eu totusi. Ca am primit un mesaj de la Admin in care imi spunea (imi mai spusese acum vreo 3 sapt, dar nu a avut timp s-o faca ca s-a ocupat de magazinul buburuza) ca o sa faca o metoda prin care sa putem modifica fiecare. Va tin la curent. Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
bbdeian-feb2005 spune:
Fetelor, revin, sunt Oana. Merge sa modifici. Va conectati cu ce v-a dat adita, uilizator si parola, va duceti unde este listuta si dati pe "editeaza mesaj" si modificati. Eu am trecut inca o "fraza" de a lui Seb, din ce mi-am adus aminte, ca sa vad daca merge si a mers. Sper ca am fost destul de explicita.
oana cretu spune:
Nu stiu daca o sa apara mesajul, m-am logat cu bbdeian-feb2005, si trebuia aprobat de moderatori mesajul innainte. Va scriam ca se poate modifica, va conectati cu utilizatorul si parola care vi le-a trimis adita si acolo unde e listuta dati "editeaza mesaj" si modificati. Eu am mai trecut o "fraza" de-a lui Seb si a mers.
Oana si Seb
(10.01.2005)
bellamia spune:
Merge dar trebuie modificata listutza de bbian-feb, nu cea scrisa de Oana. O zi buna tuturor! Noi....iar colici.
lory, cris & alex 23.XI.2004
oana cretu spune:
Da, trebuie facuta mereu lista pe bbdeian-feb2005, nu pe cea pusa de mine puteti face, ca nu va pot da parola mea.
Fetelor, am uitat sa va zic ca Seb, de vreo 2 saptamani rade constient cu voce. Rade cu gura pana la urechi, pana face...haa, dar scurt, dar e mortal. Alta jucarie a lui este sa ne apuce de nas, buze si sa traga, sa apuce maimutoaiele si sa le duca la gura, sa inchida telefonul mobil(clapeta)...numai joaca e de noi cand e treaz.
Imi pare rau bellamia pt colici.
Oana si Seb
(10.01.2005)
corneliaa spune:
Bellamia, de ce nu incerci cu Debridat? Eu de 3 saptamani nici nu mai stiu ce-s alea colici. Zau....I-am dat asta dupa reteta unei memici patite si ea. Adica 1ml/kg impartit in trei reprize, 6,00, 12,00, 18,00. Fata mea a uitat deja ce-s alea crize de colici si stii doar cat de rau le facea.
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
crinuta spune:
Fetelor, azi incep cu sucul de morciv. Ideea e cum il incalzesc, ca asa cum e acum, mi se pare rece.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Si Rayan rade Oana, zi de zi, si mai nou am descoperit ca rade altfel cand il gadil. E asa de scumppppppppppppp ca l-as manca tot.
Cuvinte noi avem multe, dar trebuie sa ma uit in caiet. Ce tine minte acum e : ghe-ghe, si stiu ca mai sunt niste sunete imposibil de reprodus. Vorba mamei, scoate-ti dintii si atunci le vei putea reproduce
pupici
Crinuta si Rayan
bellamia spune:
Corneliaa, am incercat debridat, nu numai ca nu i-a ajutat dar a dat si in diaree...Poate ai vrut sa spui diacramp??? Daca as sti ca merita as veni pe jos pana in Buc sa-l iau
Adita, cum reusesti mama sa trimiti atatea mesaje cu 3 copii in jur? Sau i-ai pus si pe ei la tastat? Nu vrei sa facem schimb? Iau eu 3 copii cuminti si-ti dau UNUL cu colici?
Cred ca ma intelegeti....am luat-o pe aratura. Oana, merci pentru compasiune. Cred ca de asta ma si plang atat, cum plange de colici cum sar la calculator si ma simt mai bine.
Va las ca iar urla.
bellamia spune:
Numai sa nu va apucati sa ma compatimiti toate odata ca dau in depresie...