Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
Alina Maria spune:
Multumesc Patricia , sper sa ai dreptate ca eu intradevar sunt micuta am 1.55 cm si 48 kg .M-am uitat pe un grafic si la cat e de lunga , 57 cm , ar trebui sa fie cel puti de 5500 asa ca nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai zic .
Mandy avea la 9 saptamani 4370 , deci Rebeca are mai bine , sa fie sanatoasa ca de crescut vorba ta cresc ei , insa nu stiu cand .
Tu cand vrei sa incepi cu diversificarea ?
Mai fetelor dar unde ati disparut cu toatele ?
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
adana spune:
Aditza merci pt parola dar nu stiu cum sa modific datele..tare tolomaca mai sint
Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos
bbdeian-feb2005 spune:
nici eu nu stiu cum se modifica datele in lista.
astept indrumarea.
...ma mai uit pe aici, poate ma prind totusi.
multumesc
PatriciaArdeleanu spune:
Alina, si Rebecca are 57 cm si doar 4,800. Vor fi manechine :-)si ea maninca mai putin decit scrie pe cutia de lapte pt virsta ei, de ex, mesele ei alterneaza intre 90 ml si 120 (apa doar), iar noaptea intre 10,11-6-7 nu mai maninca pt ca doarme bustean.
Graficele sint facute si ele la modul general, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim standard toti.
cu diversificarea, mai astept putin. macar o luna si pe urma mai vedem.
Rebecca are putina febra si e cam agitata (38,1 -cu eferalgan). Ma gindesc ca ar trebui sa o supraveghez peste noapte, oare? sa o trezesc din somn sa ii iau temperatura? voi cum ati procedat?
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Alina Maria spune:
Mi-ai adus zambetul pe buze Patricia cu manechinele tale cu tot. Ar fii intradevar frumos , nu ? Acum mai ramane sa-si doreasca si ele , ca tare mi-e teama ca o i-a pe urmele lui tac-su si se face profesionista in ale compiuterului .
Dar chiar nu mai e nimeni in afara de noi , hmmm oare ce s-o fii intamplat au bebici colici sau profita fiecare de o seara linistita , eu mai intru dupa baie sper sa mai gasesc pe cineva
gabi.i spune:
Adita si eu i-ti multumesc pt parola si sper sa ma descurc sa fac modificarile ca astazi nu am avut timp sa incerc.Am avut o zi ingrozitoare cand nu a plans Iustin atipat Rebeca sau a facut cate o trasnaie si acum sunt cu nervi varza.
Fetelor vaccinul de doua luni nu trebuie sa coaca ,Doamne fereste de asa ceva.
Mai are cineva bebelul constipat? ca Iustin nu mai face kk decat cu supozitor la doua zile si cu urlete si eu nu stiu ce sa fac .Am incercat sa maninc numai supa , lichide fara paine dar nimic.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
crinuta spune:
Alina, ce fel de lapte mananca Mandy?
Te-ai gandit ca poate ar trebuie sa schimbi laptele?
Oricum, vorbeste cu un medic inainte, desi, nici un medic nu iti poate spune cum va tolera sau nu laptele.
pupici
Crinuta si Rayan
Alina Maria spune:
Pai mananca de la Nutrilon , este primul lapte care se da la sugari . Mai sunt si alte marci insa nu le stiu numele am sa ma uit maine . Poate pana la urma am sa incerc si alt lapte , am vorbit aici si cu dr. si nu imi recomanda sa-l schimb desi pana la urma urmei fac ce vreau eu .
Multumesc mult Crinuta ca esti alaturi de mine zau ca imi vine greu si mai am si norocul sa se intample ca majoritatea fetelor sa fie ocupate insa se gaseste totdeauna sa mai fie cate cineva prezent . Acum ma duc sa fac si eu nani .
crinuta spune:
Cu placere Alina. Si eu as schimba laptele in locul tau.
Te rog sa imi mai trimiti odata id-ul de pe msn, Poate mai vb pe messenger.
pupici
Crinuta si Rayan
catiflo spune:
Multumesc Adita pt parola. Am incercat sa ma login cu utilizatorul asta si sa modific profilul si mi-a dat eroare de user/parola incorecta. Ce-ar trebui sa fac ?
Alina, voiam sa te intreb daca Mandy pare satisfacuta dupa masa sau daca e nervoasa si plinge. Exista si posibilitatea sa fie intoleranta la lactoza, adica sa nu ii faca bine lactoza din laptele de vaca si atunci se recomanda lapte pt bb de soia. Dar in cazul asta cred ca ar plinge foarte mult chiar si dupa masa. La virsta asta bb trebuie sa manince 150ml lapte / 1 kg de greutate corporala / zi. Deci daca bb are 4.500 kg inseamna 675 ml lapte /zi, impartit la 8 mese sa zicem ar fi aprox 85 ml/masa. Deci daca maninca 100ml odata e ok.
Voiam sa va intreb despre murdaritul pampersilor, al meu bb face "imprastiat" ca dintotdeauna, inseamna ca e diareic ?
Zilele astea ne luam bilet pt mers acasa la vara, doar eu si bb pt 2 luni si o saptamina yupeeeeee.... Nu cred ca pot sa-mi iau de aici provizii prea mari, ce marci imi recomandati pt pampersi, baita, laptic si cereale ? Doar atit imi vine in minte acum dar va mai intreb pe parcurs.
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )