Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana75 spune:
kristinutza, felicitari pentru
sanatos!
Conduc baietii cu 7-3, o sa aiba cine face coada la usa Mirunei

.
Ioana
Tonnia spune:
Kristinutza si Flavia, felicitari pentru baietei! Mama, ce de baietei!
Cred ca o sa mai echilibrez eu balanta! Daca Kid nu vrea...![]()
kristinutza spune:
multumesc mult pt felicitari!
dupa o parlamentare de vreo... doua minute (cand eu am zis ca vreau sa-l cheme Dragos, iar sotul ca vrea sa-l cheme Luca), am ajuns la concluzia ca cel mai frumos nume (cel putin deocamdata) este RADU. ![]()
haideti ca devin mai vorbareata pe timp ce ma conving ca e totul bine cu sarcina...
mai e ceva: placenta e anterioara. stiu ca asta inseamna ca o sa simt mai tarziu miscarile lui Raducu, dar cred ca alt dezavantaj nu are...
Hildegard spune:
Ceau fetelor!
Am fost la eko ieri si se pare ca titul e ok.
Sarcina de 12/13 sapt in evolutie.
L-am vazut pe bebe, era tare balerin, de abia l-a prin Dr. sa-i faca masuratorile necesare.
Poza nu am primit....
Mi-a dat rezultatul scris....si dimensiunile cica sunt normale.
o sa vi le scriu.....sa va dati cu parerea: BPD 23,9 mm, FL 11,3, CA 60,3 mm, CRL 59,3 mm.
Prima tine de diametrul capului sau asa ceva...restul nu mai stiu. Ce ziceti voi?
Bataile inimii pe minut sunt 149.
Sac gestational de 75,3 mm.
Medicul nu mi-a dat nici o vitamina a zis ca e ok. Sa-l cred?
Dar nu trec peste vointa lui.
La urmatorul eko imi spune sexul.....cred ca eko nu este chiar performant. (urmatorul eko pe 6 iunie).
Voi ce ziceti?
chiar e bine la mine?
Vero ![]()
Hildegard spune:
va rog frumos care stie unde sunt masuratorile alea valabile pentru
bebe, ca nu mai stiu...
Valorile normale pentru eko.....
Vero
mysweetest spune:
'neatza
,
Am reusit sa iau si eu vitaminele ieri gratuit de la o farmacie, am inteles ca cei care dau inca materna nu si-au schimbat inca softul si acum e gratuit elevitul pronatal pe noua lista....cine le mai stie
.
Hildegard nici mie nu mi-a recomandat vitamine dr.pana in saptamana 17 asa ca nu te ingrijora.
Si eu am placenta anterioara si mai e si jos inserata dar sper sa se ridice curand si de aceea dr.mi-a recomandat sa nu fac efort fizic, fara
...Eu simt bb acum dar nu totdeauna , se pare ca a mai crescut si are mai multa forta
.
19+2
anya spune:
Cu epilatul e treaba grea... La nastere (normala sau cezariana - nu conteaza) trebuie sa fim "beculet", asa ca ... fiecare cum poate. Eu la nasterea trecuta m-am epilat total si pot sa va zic ca m-a durut mai tare ca la nastere (la nastere am facut peridurala... la epilat nu!). Dar daca m-as rade... cred ca vre-o daoua saptamani asi avea senzatia ca am luat toate ciupercile din spital (de mancarime). Asa ca si de data asta voi lua 2 nospa, inima in dinti si voi "planta" sotul la usa- in caz ca ma apuca- si ma voi epila. Daca nu va "aranjati" acasa (epilat, va rade sotul, o prietena) sfatul meu e sa va luati la voi un aparat ca sa nu foloseasca la spital aparatele de acolo. Asistentele au mana buna, au ras femei in contractii fara sa le taie... dar macar sa fie cu aparatul propriu.
Crema de sani e BEPANTHENE si se gaseste in farmacii si chiar in spitale (la Giulest am vazut eu). Oricum e buna si pentru funduletul lui BB. Eu am consumat juma' de tub pentru mine si vreo-7 tuburi pentru pitic. Evident, exista si alte creme (Carpicon, ...) dar asta e cea mai utilizata.
Eu am folosit acele sfarcuri de silicon pentru a preveni ragadele. Ii dadeam jumatate din mese "cu silicon", jumatate "natural" si recunosc, n-am facut ragade.
Cu lista de spital... eu zic ca nu are rost sa ne grabim. Mai e ceva vreme. Cel mult sa ne cautam cateva pijamale sau camasi de noapte cu nasturi in fata (suficienti de multi ca sa putem alapta), un halat pentru spital si o pereche de papuci de plastic (cei din panza nu sunt recomandati pt ca se pot pata...). Restul saunt maruntisuri si se gasesc...pe toate drumurile.
Ce de baietei!!!! Eu cu cine-mi insor baiatu'? Sper ca pe listele de anul viitor sa fie mai multe fete!!!
pupici, burtici
anya
Tonnia spune:
Hilde, asta am gasit:
http://www.womensclinicseattle.com/ultrasound.htm
Dar se pare ca majoritatea masuratorilor se fac dupa 14 sapt.
Poate a gasit cineva tabele mai interesante!
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata!
Kristinutza, felicitari pentru baietel. Cred ca vaem baietei de aceeasi varsta, vad ca si tu esti in 15+.
Flavia 15+