Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna fetelor, scriu si eu citeva rinduri acum si vin cu vesti bune. Am terminat toate analizele primului trimestru de sarcina avind pentru toate rezultate foarte bune (inclusiv triplu test) si sunt tare bucuroasa mai ales ca eu sunt la prima sarcina (sarcina care a apraut foarte usor) dar nu sunt tocmai tinerica (am 37 de ani) si riscurile ar fi fost, teoretic, mai mari dar spre norocul nostru toate analizele si estimarile de risc au dat rezultate foarte bune. Si uite ca acum ne indreptam cu pasi repezi spre trimestrul al doilea, de saptamina viitoare trecem si noi borna 14!
Weekend placut si numai bine.
Va ,
Dana_Lucia sapt. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari Ioana si Dana pt. triplu test! Cred ca vi s-a luat o piatra de pe inima! Ma apropii si eu si mi-e o teama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari dana_lucia pentru teste. In Romania nu se face testul Triplu decat din saptamana 16 pana in 20. Eu l-am facut in 18 saptamani.
Ieri am mancat la ciocolata (facuta de casa)...o gramada!!!
Va pup
Codruta aproape 20 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa04 spune:

Buna
Cu toate ca nu sunt asa activa la scris sa stiti ca va citesc mereu( in WK mai ales). Am un program super incarcat la serviciu si cand vin acasa la 8 seara nu-mi mai arde decat de mancare si de somn. Noi suntem bine, ma bucur sa vad ca si voi.
Am vazut ca de la mine lipseste DPN - este 23.10.
Va pup pe toate si va urez zile bune in continuare, sa fiti sanatoase si sa faceti frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetelor, felicitari pt. rezultate bune la teste, analize...
Ioana, as vrea si eu valorile de la tritest, se apropie si
la mine momentul...daca ai putea sa mi le dai, iti multumesc.
Pupici la toate.

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru felicitari, dar stati sa vad ce zice si doctorita.

dana_lucia, felicitari pentru rezultatele foarte bune si sarcina usoara in continuare.

Carmi, nanadana, astept PM de la voi cu saptamina de sarcina care va intereseaza, si va trimit valorile celor 3 analize corespunzator cu saptamina in care ati facut/veti face triplul test. Limitele difera destul de mult de la saptamina la saptamina.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Mersi Ioana pentru frumoasele cuvinte, tie la fel felicitari pentru analize si sarcina usoara in continuare.
Eu sper sa ma simt tot la fel de bine ca si pina acum caci nu am stiut de la inceputul sarcinii deloc cum este sa iti fie rau, cred ca am avut mare noroc in acest sens.
Va doresc tuturor sarcina usoara in continuare si s-auzim numai de bine.
Va saluta cu drag din ,
Dana_lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare fetelor si bine v-am gasit! Este prima oara cand postez la subiectul acesta si sper sa ma primiti printre voi.
Sunt si eu o mamica de septembrie-octombrie UM 20 dec 04, DPN 26/09 dupa UM, 23/09 dupa echo morfologica de 14 saptamani, mamica de baietel. Am avut un trim I mai dificil, cu cateva reprize de hemoragie si cu multe emotii deoarece, avand un serviciu ft solicitant, stresant si cu un program infernal, mi-a fost teama ca organismul meu nu va fi capabil sa-i dea lui bb ce trebuie si nu vom putea trece de trim I. Dar am fost cumintei, am stat acasa vreo 2 luni si cu ajutorul unui medic bun am reusit sa trecem cu brio de aceasta perioada. Echo morfologica facuta saptamana trecuta ne-a confirmat ca bebe este bine dezvoltat, ba chiar mai maricel cu vreo 3 zileDesi va citesc de la inceputul lui februarie, n-am vrut sa postez inainte de a afla ca este OK si de a-mi reface moralul care era cam jos, recunosc

Sa avem o sarcina cat mai usoara in continuare si bb-i frumosi si sanatosi!

Nadina 16s, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
Saptamana trecuta am tot umblat pe la medicul de familie sa imi dea reteta gratuita pt materna fiindca asa imi recomandase ginecologul si dupa ce mi-a dat reteta cu materna am aflat cu stupoare la farmacie ca nu e pe lista de gratuite si ca ar fi elevit pronatal( roche) inlocuitor.
M-am dus iar la medic si mi-a scris elevit dar intre timp farmacia a terminat fondurile alocate si desi am incercat la alte farmacii acestea nu au produsul , unele nici nu au auzit de el fiindca nu prea a fost cerut de nimeni.I
ar acum mai astept ca poate vor primi acest produs , asta daca intre timp nu li se termina si lor fondurile. Pana acum nu am luat nici materna, nici elevit pronatal.
Eu simt pe bebe uneori si mai mult in stanga dar trebuie sa fiu f atenta...insa abia astept insa sa il simt mai bine .
Miscarile lui sunt ca niste mici sarituri ale unei mingi de ping-pong si nu ca un fluturas.
19+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

diana81, simodina, bine ati venit la noi in si pe ! Sa aveti sarcini usoare.

diana, triplul test se face pentru determinarea malformatiilor fetale, si consta din interpretarea impreuna a urmatoarelor 3 analize din singe: Beta HCG, AFP, Estriol neconjugat + virsta mamei + marimea pliului nucal determinata la eco. Mai multe detalii poti afla cu o cautare pe google dupa "triplu test".

mysweetest, te-au pacalit de la farmacie, Materna e pe lista noua a gratuitelor, am luat eu simbata! Pacat ca nu poti sa vii in Bucuresti sa iei, aici sint foarte multe farmacii care dau gratuite si gasesti fara probleme in orice zi a lunii.

Ioana

Mergi la inceput