Bebelusi de iulie-august 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
andreea_s spune:
Buna dimineata
Simona, super dulce puiul tau!
Rox nu te mai lauda cu soarele ca imi vine sa plang. Aici nu e soare
Andreea si Matei zambaretzu'
http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944
pako spune:
Neata'
Copila mea a vomitat de 3 ori de cand s-a sculat.O data banuiesc ca i-am apasat eu pe stomac cand am spalat-o la chiveta....desi a vomitat dupa cateva minute.Dar celelalte dati....nu-mi explic.
Nu i s-a mai intamplat asta de mica.
A baut la 7 lapte(180)....atat....si a dat afara un fel de apa cu f. putin laptic.
ma duc sa ma uit la Maruta....e pe tvr 2...imi place emisiunea lui.
Felicia si Andreea
roxana1974 spune:
Pai Felicia, cred ca daca a vomitat prima data din cauza ca i-ai apasat burtica, la spalat, cred ca a ramas un pic "agitata" din cauza asta si de aceea s-au repetat...nu?
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Doamna Bibi spune:
Hai ca am prins si eu cateva minute si v-am mai citit ca mult ati mai scris.
Am vazut toate pozele cu piticii,ce sa mai sunt toti atat de frumosi,destepti,devreme acasa...ce sa mai sunt ai nostri.
Multumesc de ajutor la mutat,dar va astept dupa sa le mute piticii cum cred ei mai bine
Olivia,magazin Piciul este pe Drmul Sarii,Happy Baby este pe 13 septembrie (spre Ghencea),deci in raza de actiune a prietenilor tai. Da comanda si primesti ce vrei.Bine ca ai bona,stai si tu linistita acum.
Naomi/Anca,eu am avut probleme cu Bogdan cu kaka cu mancare nedigerata,vezi daca nu se regleaza sa-i faci analize si sa faci tratament (eu i-am dat enzime si bacterii lactice sa-l ajute la digestie),acum e bine.
Felicia,de la agitatie i se trage,sa o lasi o perioada dupa sa stea linistita,vezi daca se mai intampla.
Nu mai stiu...sanatate la toti puii mici si la mamici,aveti grija de voi.
Ah,vroiam sa va intreb ceva,voi ati inceput sa puneti in mancarea lor balarii din astea de primavara gen loboda,stevie etc?. Ca eu i-am dat ciorba de-a mea de vacuta acrita cu bors cu toate balariile si tare mult i-a placut,nu stiu daca poate sa-i faca rau ceva.
BLUE ANGEL spune:
Salutare mamici si pupici la bebici!
multumim de aprecieri !!!
La multi ani bebelusilor sarbatoriti azi !
la noi a fost un strop de soare dimineata .. acum s-a innorat !!
azi ii fac lui puf dovlecei cu Almette ... sa vedem daca-l impresionez !!!
Anca , si eu zic sa nu te-ntorci la mancarea pasata ... iar de dormit ziua .. eu nu cred ca -i asa o problema atata timp cat Naomi este bine dispusa ... poate asa este felul ei .. mai activa !!!
Luca daca este obosit .. brrr ! nu se mai intelege nimeni cu el si face urat de tot .. prietenii din parc pot confirma !
Feli , pe Andreea si -ti tinem pumnii sa nu mai vomite .. poate a fost ceva trecator !
fetele cu comitetul .. mai strigati si voi catalogul .. ca sunt multe absente pe aici
o zi buna
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
pako spune:
A adormit la 10 in bratele meu.Nu a mai vomat(ma speriasem)...am tinut-o linistita in fundulet si a ros vre-o juma' de ora la o ruleta.
Da, e posibil sa fie fost de la agitatie...dupa ce a papat am lasat-o in patut ceva timp si bineinteles ca ea vroia numai pe burtica, incercand sa-si indoaie genuchii.....si asta a fost.
Eu am desfiintat caditza.I-am facut de cateva ori la rand baie in cada mare si intr-una din seri am zis sa-i fac baitza mai rapid punand-o in caditza ei, in camera.Vaaaiii...nu va spun cata boltoaca a facut pe jos.Invatata la baie sa dea din maini si din picioare in toata apa aia, a incercat si in caditza la fel...nu am putut s-o tin decat 2 minute.Cu ocazia asta am mai facut si eu putin spatiu in camera ei.
Felicia si Andreea
pako spune:
Anca(Naomi) cu mancarea nedigerata...nu-ti fa probleme.O sa invete stomacelul sa le digere cat de curand.Probabil ca a facut kk intr-un interval f. scurt de cand a papat, stomacul ne avand timp cand sa le digere.Asa am patit si eu cu pulpa de la portocala(erau nedigerate)...pana la un momendat cand s-a rezolvat...
Monica, eu cred ca poti sa pui frunzele alea, chiar si patrunjel sau leustean(astea doar de aroma)...spanacul nu-i tot frunza?Ca d-asta ii tot dam.
Felicia si Andreea
roxana1974 spune:
Hmm eu inca nu am trecut de la mancarea pasirata in blender. Nu prea am tragere de inima si in plus mi-e foarte usor sa vars totul in blender si sa apas pe buton .
Pediatra lui Serban mi-a zis ca pot sa-i pun in mancarica orice fel de condiment daca e vorba de frunze: cimbru, marar, busuioc, patrunjel, dar eu mama nebuna si blazata inca nu i-am pus...ziceti si voi...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."