Bebelusi de iulie-august 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata fete frumoase...
Luca se mentine in gasca copiilor cuminti peste noapte...Se culca la 8.30 si daca peste noapte se trezeste (desi maxim o data si nu in fiecare noapte) se culca singurel in citeva minute...deci eu nu mai trebuie sa ma deplasez....Apoi prima trezire este la 6 (cred ca trage cu ochiul la ceas..prea este ora fixa!) , bem apica si ne culcam pina la 7.10 cind suna ceasul sa plecam....fiecare la treburile lui:)
Luca a devenit extrem de agil dintr-o data....Nu ne ridicam pentru ca nu avem de ce sa ne apucam.....in we sper sa fixam latura patutului si sa exersam..in living canapele de piele, in domitor pat inalt...de ce sa se agate saracutul....In fundulet stam fara probleme acum si ne jucam...
Noua pasiune este sa-si scoata sosetele...nu le mai suporta:)
Am introdus si noi iaurtul cu fructe pentru copiii si ficatel de vitel...
Andreea B felicitari pentru iepuras si la multi ani!
Multumesc fetelor...ca v-ati bucurat alaturi de mine pentru viza!
Anca imi pare rau pt. bona...dar ce legatura are gradul de rudenie...eu am trecut adevarul in invitatie...adica prietena...Dar ce credeti ...stiti ca a intreba-o daca avem copii?? Noroc c-o instruisem sa spuna ca nu...ca daca era dupa ea...si atunci nu ar fii primit viza...Pe 3 mai soseste...
Felicia fetita ta este o scumpa!
Roxi ai pus-o..... Am o sedinta...dar revin sa vad ce ati mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Olivia,multumesc de urari si felicitari pt bona,cred ca ati avut ceva emotii dar bine ca s-a rezolvat.

Multumesc inca odata tuturor fetelor pt urari.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna,n-am mai intrat de ceva timp,nu am citit in urma,sunt super ocupata si stresata ca incep mutatul,va dati seama
Suntem bine in rest,bantuim toata casa in premergator.
Va rog sa ma anuntati si pe mine cu Baby expo.
Va pup si mai intru cand mai pot.

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare si de la noi !
in primul rand La multi ani sarbatoritilor de azi si in special pupam pe Alexia pentru cadoul de ziua ei !!!la mai multi !!!!

Olivia , am pus poze cu bandana fistichie ... in albumul a opta luna

Monicule ,spor la mutat !!! sa ne faci poze cu noua casa .. asta pana venim noi cu piticii sa o devastam ...

Nicole , Adina .. ati fost in parc ?
noi am stat putin afara , ca batea rau vantul si ridica tot praful Bucurestiului .. va dati seama !!!!

pupici
o noapte si o zi (ptr. sch III )frumoasa

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Simona,super misto bandana,da si Lucaciu,un frumos fara pereche si ii sta intr-un fel imbracat in rosu.Pupam baiat mare si frumos.

Monicutza,o mana de ajutor ceva,spor la treaba.

Bai io fug la culcare,va doresc o noapte/zi linistita.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Simona ce mi-a placut de Luca!!! Eu nu mai vazusem pozicile cu parul ridicat...Exact asa ma gindisem eu...sa-l dau cu gel...saracutul daca are mama nebuna!
Imi place la nebunie bandana. Gata dau comanda in Ro. Toate zici ca le-ai luat de la magazinul Piciul. Exista in centru pe undeva? Ca toti cunoscutii mei locuiesc ori in centru ori in Dr. Taberei...
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Multumim de complimente !!!
ati vazut ce faina e ? asta am luat-o de la Happy Baby (este unul pe bdul Dacia )si am dat cam mult pe ea (300.000)dar nu m-am indurat sa o las acolo ...
cred ca fasia aceea din spate este sa nu se arda pe spate la plaja .. cred
ma duc si eu la nani
pupic

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Ceva de genul asta am vazut la negrii de aici..hi,hi...La mare o sa-i prinda tare bine!
Pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata

Si astazi vreme urataasa ca tot in casa

Andreea pt si pt cele 8 lunisoare
Monica spor la mutat
Simona frumoasa tare bandana,am sa imi i-au si eu cand voi veni acasa iar Luca un scump.
Pako hihi,asa deci,pitica nu mai sta la pampers..noi aceeasi problema o avem insa de ieri am trecut pe pampers chilotei si parca e un pic mai usor

Putin tare doarme pitica mea peste zi,ce sa fac ca sa-i schimb programu

Mai am o intrebare la voi:ieri si alaltaieri Naomi mi-a facut kk nedigerat,(se observa bine legumele).Acum eu m-as intoarce din nou la mancarea pasta,voi ce spuneti,ati intalnit asa ceva la bb-ei vostri?Dati-mi un sfat va rog

o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
de data asta trimit eu soare la voi ca e prima dimineatza din luna asta insorita!
Anca nu te intoarce la mincarea pasata, trebuie sa se obisnuiasca incet-incet cu cea mai maricica. se va regla si digestia ei in timp.
Olivia voi nu veniti anul asta in romania?
Simona super pozele lui Luca, imi place ca e tare expresiv.
va pupam pe toate si va dorim o zi super!

Mergi la inceput