Mamici de martie - aprilie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
mamacita spune:
ellinia,stai linistita,vei slabi,doar ca probabil nu este inca momentul;de ce vrei tu sa dai jos intr-o luna ce ai pus in aproape un an?Nu dispera,vei vedea ca vei reveni la forma dinainte.Vergeturi ai?
Eu tocmai am constatat azi ca mi-au aparut pe sani,in partea inferioara,de aceea nici nu le observasem pana acum,eu uitandu-ma mai insistent la abdomen,unde,slava Domnului,nu am.Era si de asteptat,de la 80 la sutien am sarit urgent la 90!Asta e,face parte din distractie!Daca nu le-am observat eu pana acum,n-o sa deranjeze prea tare estetic...
Aaaa,am probat pompita cateva secunde;merge super,chiar ca zici ca suge bebe!
mamacita spune:
ocrainic,mersi de incurajari;faptul ca e mare si ca misca intr-una imi tine moralul foarte ridicat.Am inceput sa iau metildopa(comercial Dopegyt)si a scazut putin TA la 130/90.Daca stam asa pana la termen e excelent.Si nici n-are efectele fetale ale aspirinei...
Deci joi il culturalizezi pe David;distractie placuta!
Ce fel de burtiera ti-ai ales,pana la urma?Pompita de san ai luat,ca tot discutam mai devreme?
Cred ca mai pe seara voi intra din nou,ca-mi ia sotul laptop-ul,are nevoie de el,iar la calculatorul mare nu prea mai pot sa stau,ca mi se umfla rau picioarele.Asa cu laptop-ul stau in brate si cu picioarele ridicate,alta viata!
ellinia spune:
Mamacita, am vergeturi tot pe partea inferioara a sanilor care au aparut in ultima parte a sarcinii. Pe picioare nu am pentru ca am folosit foarte multa crema, n-am lasat deloc pielea sa se intinda fara sa fie hidratata, in schimb am cateva dungulite rosii pe fund, pentru ca de multe ori imi era lene sa ma ridic in picioare sa ma dau cu crema. Eram asa de lenesa (si mare) incat stateam in pat si ma dadeam cu crema, inainte de culcare, si normal trebuia sa ma ridic in picioare ca sa ajung la zona respectiva, lucru pe care nu l-am facut si acum se vad rezultatele. In legatura cu sanii, socul a fost foarte mare cand, dupa ce a disparut laptele s-au micsorat foarte mult, am ajuns la marimea initiala, de dinainte de sarcina, numai ca sunt mai moi, nu mai sunt asa fermi ca inainte, din pacate. Cand o sa am mai mult timp liber am sa ma interesez de niste exercitii pentru sani, ca ar fi pacat, nu? Da, cred ca am exagerat un pic cu ideea asta a mea obsesiva de a slabi, da' mi-e greu, mai ales ca am un dulap de haine pe care nu le pot purta, mai ales pantaloni care sunt febletea mea! Asta e, ma consolez cu ideea ca imi trebuie vreun an de zile ca sa-mi revin cat de cat!
Stefan e bine, chiar acum l-am adormit un pic (da' nu-l tine mult). Hm, l-am obisnuit rau, in timpul zilei nu adoarme decat daca il legan pe picioare si ii cant, in patutul lui nu mai sta decat noaptea, in rest sta pe pat pe o perna mai mare care ii place lui. Tot incerc sa-l mai pun pe burtica, dar nu-i place de nici o culoare, tot ridica capul disperat si tipa! A inceput sa gangurasca, spune "ng", "mb", "rrrrrrr"! Chiar ieri i-au aparut primele lacramioare de m-a busit si pe mine plansul cand le-am vazut!
E o minune de copil, si ii multumesc in fiecare zi lui Doamne-Doamne ca il am! Nu-i mai place sa stea in brate la orizontala, vrea musai ridicat, pe verticala si isi indreapta el coloana si se chinuie sa-si tina capusorul drept (normal ca il tin eu si de spate si de cap, ptr ca mi se pare prea mic totusi sa se chinuie asa). A descoperit atomicul, ca nu mai stiam cum sa-l linistesc si am inceput sa dansez cu el in brate si i-a placut la nebunie, ma trage de par si de ochelari, e foarte fericit.
Si eu pe langa el, bineinteles!
Vad ca sta sa ploua, s-a intunecat, parca si tuna un pic! Nu se mai incalzeste un pic...
Fetele care aveti 40 de zile de la nastere, ati fost cumva la biserica, a venit preotul acasa? Eu n-am facut nimic din toate astea si parca as vrea, ca sa ma simt eu mai linistita. Stiti cumva cum se procedeaza?

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47181" target="_blank"> Mamici de martie - aprilie 2005 (27) 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)