Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am cumparat superbebe si i-am vazut pe Arturici! Doamne, ce frumusei sunt! Tare frumoasa poza, de pus in rama, nu alta!
Ramonette, n-ai voie sa scrii in limba engleza, mai, trebuie sa traduci! Si in lata ordine de idei, ia-te de mana cu barbatu-meu si mergeti impreuna la sala, ca m-ati innebunit amandoi! Si vin si eu, bineinteles! Pupici Maysei!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

So, sa revenim...sper ca v-a placut!

Intai cu laudele..si apoi mai vedem dc e loc si de altceva!
Maysa nu se catzara pe scaun, INCA NU, timpul nu-i pierdut. Mav...poate ne arata Sebi cum!...Ar fi dragutz!
In schimb adora sa se urce direct in carucior...in primul ei carucior, care e suficient de inalt...Si-i mai place sa se bage in cosul cu bagaje...placere maxima!

Noutati nu prea avem..noi mancam oricece mancare gatita de mine, pentru noi, cum mai povesteam...La branzeturi face mofturi si nu prea...Ciudat e ca nu mananca "branzica de casa" de la Covalact, in schimb telemea, cascaval...sunt un deliciu pt. ea! Mai "sterpeleshte" de pe masa si mezeluri (eu nu iau salam...doar muschi...pastrama, ceafa, sunca de Praga...sa nu fie tocatura...) si tb sa pazesc farfuriile... Ce sa-i fac, sa iau de la gura copilului? Nu se poate...
Lapte bea la greu, chiar si 600ml pe zi...ceai de macese cu miere (favoritul ei), apa cate putin...si BERE...intinde mana si cere "bere"...pot refuza copilul?Binentzeles ca doar isi inmoaie buzele...nu sunt mama denaturata!

Eh..."grea" meseria de mama...si amuzanta cateodata!

N-as vrea sa va suparati pe mine...s-ar putea sa nu pot raspunde tuturor mamicilor...
Tatiana, multumesc si pupici si tie...sunt convinsa ca multe gandim la fel...sau nu.......MA repet, sunt tot ardeleanca, am trait pana la 18 ani in Tg. Mures, sunt cam directa...cand consider ca nu am de pierdut nimic...Si poate catodata prea directa pentru cat pot altii "suporta"...in fine...
Las ca mai exista zile de gatit...Oricum, eu nu gatesc ardeleneste, mai degraba "regatzeneste"...sau mai stiu eu? In studentie am stat si cu fete din Buzau, si din Bacau, si din Pitesti...si din Alexandria...si am luat de la fiecare ce mi-a placut!

Adina, bine-ai revenit! Cat mi-ar place sa evadez si eu putin...Cred ca mi-ar tb. un avion separat, pt. cumparaturi...

REvin mai tarziu, incerc sa mai pun niste poze...va spun cand!
Pupici

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna fete-mamici!Multumesc pt.incurajari!Mamei nu i-a trecut raceala definitiv,asa ca vin socrii mei sa stea cu Edi iar mamei i-am spus sa stea acasa,de rezerva,in caz ca Edi refuza sa se inteleaga cu ei...sunt o mama nebuna??!!Dar m-am hotarat sa plec,am nevoie de cateva ore de liniste..iar maini mai bune pt.Edi nici ca s-ar gasi!!Si asa cum ati spus si voi nici mie nu-mi place sa-l vad dependent de `pantalonii `mei,asa ca...exersam!Desi cred ca maine o sa dau zeci de telefoane!
[r
ed]Ramona,ai avut curaj sa-i dai capsuni?!I-au placut?
Tatiana,ce Claruta curajoasa,sa se dea ea pe tobogan!Edi e incantat de balansoar,ce-i drept cu tobo n-a facut cunostinta,mie imi e teama sa-l pun ,poate sa incerce tati...
Adriana,[/red]ce flacai avem![ce nu-mi place cu suna cuvantul asta:flacau!]Si Edi fluiera ,l-a invatat mama,si asa se distreaza!
S-a trezit puiul...Va salutam!Pe curand!

Dalia&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Aoleu,ce mai mesaj!Scuze dar l-am vazut dupa ce l-am trimis!stiti ce facem acum ?Papam seminte de floarea-soarelui!Nu multe,asa,de pofta! Voi le-ati dat asa ceva?

salutari de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Delia, f. bine! Maysei ii plac floricelele, drageurile de cioco cu stafide, napolitanele, si cam tot ce inseamna crantzaneala...inclusiv coltul mesei!
Fatza de masa din bucatarie (de PVC dublat cu textil) are modele pe toata lungimea ei, pe cantul mesei: "broderie sparta"

Pupicei again si bravos ca te-ai decis! Dar sa nu plangi de dorul lui...

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare!

Laurei i-a spart una din cele 4 maselute si s-a mai linistit...acum doarme si ea mai bine si ne-am mai odihnit si noi. Dar tot mai are 3 de spart

In rest, noi ne pregatim de weekend, a venit vremea frumoasa in sfarsit!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47419" target="_blank">Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput