Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
A_Iulia spune:
Gata, m-am intors!
I-am cumparat lui Moti de la Varsovia carut sport roz cu umbreluta (de fapt e ciclam, nu roz!)Asa ca mi-am facut damblaua!
Nu va spun cum l-am carat ca un magar de se uitau toti colegii la mine cu 4 ochi. Plus ca i-am luat cateva sacose de haine de la H&M si cateva magazine locale - foarte frumoase si convenabile la pret.
Asta ma enerveaza in Romania - ce gasesti este ori foarte scump ori e o porcarie. Da' hai ca suntem cu un pas mai in fata la intrarea in UE...
Ane, de ce nu ne mai scrii nimic? Totul e bine cu Rachella?
Pupici
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
TatianaG spune:
Anca, Clara se da singura pe topogan. Daca am ajutor, ne urcam pe scari si se da de sus, daca nu, o ridic pana ajung - fac si muschi - si fug repede s-o prind. Inca n-a invatat aterizarea...
Firutza, si eu zic ca n-ai de ce sa ai sentimente de vinovatie daca plecati fara Edi. Sigur ca gandul o sa-ti fie la el, dar totodata, o sa te si delectezi. Uneori si mie mi-ar placea sa am cu cine o lasa pe Clara pentru cateva ore, sa pot hoinari prin magazine sau sta la o poveste in liniste. Din pacate n-am cu cine o lasa - doar cu sotul - si ma bucur nespus de mult cand vine mama la noi.
Ramona, si pentru vorbele frumoase! Cata dreptate ai! Si eu consider ca o femeie, orice varsta ar avea, trebuie sa se ingrijeasca, sa se simta bine si s-arate cat mai tanara! Gandim foarte asemanator. Cand vreau sa mananc dulciuri sau prajeli, imediat ma gandesc la consecinte si deseori renunt. Dar mai si pacatuiesc cu ciocolata si chipsuri. Pe cand lucram, colegele mele erau tare pofticioase la dulciuri, zilnic mancau ciocolata, napolitane sau bomboane. Cand eram graviduta, veneau sa ma serveasca si se mirau cum de ma pot abtine. Aveam o vointa puternica - de a nu ma ingrasa in timpul sarcinii, mai ales ca sunt predispusa spre asa ceva -, in schimb mancam cate un kg de mere sau portocale pe zi. Eu mai am 3-4 kg in plus fata de cat aveam si de care nu pot sa scap. O data si-o data tot voi scapa sau daca nu, asa cum zicea Mickyyy, problema se poate rezolva cu o noua sarcina . Sa stii ca n-am fost buna gospodina saptamana aceasta, ca atare si carnea de vita sta in congelator si-si asteapta randul - e mai simplu de facut pulpita la gratar si salata .
Helen, e foarte bine ca (,) Cosmin e sociabil. Sigur se bucura cand va intoarceti acasa, doar ca n-o arata asa cum ti-ai dori. E mult mai bine sa fie independent, decat sa fie agatat de fusta mamei.
Si Clara are momentele ei de afectiune. Cand vine tat'su acasa, sunt zile cand chiuie de bucurie de cand aude cheia descuind usa, fuge la usa si nici nu paseste bine inauntru, ca se cere in bratele lui; dar sunt si zile cand intra si nu-i da nici o importanta c-a venit. Ne pupa zgomotos de la distanta sau pe fata, unde nimereste. Daca stau pe jos, vine din spate, ma prinde de gat si-si pune capul pe spatele meu. De multe ori vine la mine doar s-o iau in brate, s-o pup si pe urma se cere jos.
Si eu am observat ca e foarte prietenoasa cu persoanele care "coboara" la mintea ei, adica se joaca cu ea si se ocupa de ea. In schimb, persoanele care nu-i dau importanta, parca nici n-ar fi langa ea.
Si Clara tropaie! Ne jucam destul de des prinsa si tropai (pasi mici, zgomotosi) dupa ea. Ma imita, e haioasa rau!
Adina, pentru Moti, plimbari cat mai placute cu noul carut!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Off, e atata de urat afara ! E innorat, intuneric si ploua! Deprimant !
De s-ar opri ploaia sa putem iesi afara, altfel suntem prizoniere .
Va doresc o zi frumoasa!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
Elena I. spune:
Salut!
observ ca va tineti tot pe prima pagina.
Ioana, Adriana, multumesc pt. salutarile pe care mi le-ati transmis prin Anca.
Erica a inceput de citeva zile sa stea singura in picioare, se desprinde si pleaca la drum. bineinteles ca, dupa citiva pasi, cade, de cele mai multe ori pe spate, si eu trebuie sa fiu mereu prezenta sa o prind. e foarte greu, mai greu decit inainte, ma rog sa capete siguranta cit mai repede si sa nu mai stau aplecata tot timpul sa o prind.
In rest, sintem bine, am fost raciti toti trei destul de mult timp, noi, cei mari, nici acum nu ne-am revenit complet, dar bine ca e prichindica sanatoasa.
Va pupez pe toate si pe piticuti de asemenea.
Elena si Erica
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">noi cu Erica
buli spune:
oare pot sa-i dau cas de oi lui Mati? ce ziceti?
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
anda141 spune:
Anca, de ce sa nu poti? Poti sa-i dai, daca-i place lasa-l sa manance, ca e baiat mare. I-as da si eu lui Albert dar el nu vrea. Asa rau imi pare...i-am cumparat de toate, tot felul de mancaruri ii fac si degeaba...Ce chestie nedereapta ...sunt unii copii amarati care au manca orice si nu au de unde si astia care au fac mofturi. Nu stiu ce sa-i mai fac cu mancarea mananca numai ce vrea el, dar f. putine lucruri, ma termina copilul asta.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
buli spune:
merci, Monica. am mai vb si cu Tania si Elena si m-am hotarit sa-i dau.
asa ma gindeam si eu, ca-i mare, dar de cind cu alergia aceea suflu si-n iaurt
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
ramonaa spune:
Ploua de 2 zile! Este urat! Am iesit putin cu masina prin oras si atat. Totusi exista si partea buna a lucruilor: se mai spala praful de pe strada ca era jale mare.
Robert nu vrea cas. El a mancat ieri salata verde cu ceapa verde si capsuni(bineinteles separat) si totul e OK.
Incerc sa-i dau seara in sticluta lapte cu cereale poate scapam de tzitzi dar nici o sansa... Il auzi noaptea: tzatza. Stie ce vrea... Sper ca pana in iulie cand mergem la mare sa terminam cu tzatza.
Astazi am luat un aparat foto digital si sper ca voi reusi sa pun mai multe fotografii in album. Cam atat pentru moment.
Ramona si Robert (15.01.2004)
aramona spune:
Servus-toc!
Ieri am avut o zi f. plina la serviciu, v-am citit insa n-am apucat sa scriu...
Chiar dc. e urat afara, poate reusesc sa va smulg un zambet!
The day finally arrived; Forrest Gump dies and goes to Heaven. He is at the Pearly Gates, met by St. Peter himself. However, the gates are closed and Forrest approaches the Gatekeeper.
St. Peter says, "Well, Forrest, it's certainly good to see you. We have heard a lot about you. I must tell you, though, that the place is filling up fast, and we've been administering an entrance examination for everyone. The test is short, but you have to pass it before you can get into Heaven."
Forrest responds, "It shore is good to be here, St. Peter, sir. But nobody ever tolt me about any entrance exam. Shore hope the test ain't too hard; life was a big enough test as it was."
St. Peter goes on, "Yes, I know, Forrest, but the test is only three
questions.
First: What two days of the week begin with the letter T?
Second: How many seconds are there in a year?
Third: What is God's first name?"
Forrest leaves to think the questions over. He returns the next day and St. Peter says, "now that you've had some time to think the questions over, tell me your answers."
Forrest says, "Well, the first one -- which two days in the week begin with the letter 'T'? Shucks, that one's easy. That'd be Today and Tomorrow."
The Saint's eyes open wide and he exclaims, "Forrest, that's not what I was thinking, but you do have a point, and I guess I didn't specify, so I'll give you credit for that answer. How about the next one?" asks St. Peter. "How many seconds in a year?"
"Now that one's harder," says Forrest, "but I thunk and thunk about that an' od guess the only answer can be twelve."
Astounded, St. Peter says, "Twelve? Twelve!? Forrest, how in Heaven's name could you come up with twelve seconds in a year?"
Forrest says "Shucks, there's gotta be twelve: January 2nd, February 2nd, March 2nd. . ."
"Hold it," interrupts St. Peter. "I see where you're going with this,
and I see your point, though that wasn't quite what I had in mind...but I'll have to give you credit for that one, too.
Let's go on with the third and final question. Can you tell me God's
first name?"
"Sure," Forrest replied, "it's Andy."
"Andy?!" exclaimed an exasperated and frustrated St. Peter. "Ok, I
can understand how you came up with your answers to my first two questions, but just how in the world did you come up with the name Andy as the first name of God?"
"Shucks, that was the easiest one of all," Forrest replied. "I learnt
it from the song.
'ANDY WALKS WITH ME, ANDY TALKS WITH ME, ANDY TELLS ME I AM HIS OWN.'"
St. Peter opened the Pearly Gates and said: "Run Forrest, run."
Give me a sense of humor, Lord,
Give me the grace to see a joke,
To get some humor out of life,
And pass it on to other folk.
I'm coming back!
Pupicei!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"