Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna seara

noi am fost azi prima oara la kids land, in mall
pfiii ... ce baiat am, iar ma laud.
cumiiiinte foc, l-am lasat si singurel acolo, nu mi-a simtit lipsa deloc. o sa mai mergem in zilele ploioase sa se socializeze copilu', iar mama sa sparga bani

Ramonaaa, de ce te-ai suparat pe noi? daca s-a intimplat cumva sa intrebi ceva si nu ti-a raspuns nimeni, sa stii ca n-a fost rea-vointa, ci neatentie. fiecareia dintre noi i s-a intimplat solutia e sa mai intrebi o data

Firutza, eu nu m-as simti deloc vinovata sa-l las pe Matei acasa. poate s-a plictisit si el de mine. din pacate n-am cu cine :(

cu dietele am experienta vasta. concluzia mea este ca, daca nu faci parte dintre fericitele care maninca oricit fara sa se ingrase, trebuie sa te obisnuiesti cu senzatia de foame. si sa nu maninci dulciuri multe. dar nici sa te abtii de tot ca vine frustrarea peste tine. asa ... cam o data pe sapt cite o bucatica
eu mai am mult de muncit pina ajung la cit vreau, dar am trecut de jumatatea cursei, asa ca am sperante sa reusesc.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Despre noi:nu vorbim decat in`japoneza`dar vorbim!In romana spunem doar Taatii!!si rareori, mama!Raspunde `da` la orice intrebare adresata lui!Cand suna telefonul ridica receptorul si vorbeste!

Va pupam!Dalia[stresata]siEdi[rasfaticul]

La prima citire chiar am crezut ca vorbeste japoneza! Nu mi-am dat seama ca e limba copiilor nostri.

Ramonaa si Robert(15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Anca, nu m-am suparat pe voi dar am senzatia cateodata ca vorbesc cam singura. Probabil mi s-a parut. Scuze.
Monica cam asta e explicatia, dar repet probabil mi s-a parut.
Andra, .
Imi dau seama ca nu as rezista prea mult sa citesc numai.
Eu nu reusesc sa scriu asa des ca voi, dar voi incerca sa fiu mai activa.
O seara placuta si la o noua "auzire"!

Ramonaa si Robert(15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna mamici de bebici,

eu sunt la dieta de juma de an m-am saturat sa ma urc pe cintar si sa-mi arate aceleasi kgurasc cintarul...dar nu ma las, ieri mi-am luat bicicleta mea si numai a mea, azi am bagat la greu vreo 12km in 30minute.Sunt tare multumita de burtica , picioare, arat chiar bine dar kg sunt aceleasi...ciudatenie, dar mi-am propus sa nu ma mai stresez atata...

Am trecut cu bine peste evaluarea la franceza, concluzie nivelul 3, zic ei, la oral si 2 scris si gramatica, deci aproape de nivelul marii
Incep cursurile in august dupa ce o voi da pe Ilinca la gradi abia astept.

Ilinca a inceput sa pape ceva mai bine dar cu o groaza de schimbari.Adica maninca din farfurii mari ca noi, cu lingura mare si e fericita.Bine ca maninca copilul.

Si eu ma intrebam ce o mai fi facind Saphir?????daca ne citesti poate ne scrii 2 rinduri...

o seara frumoasa!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eiii, Ramonaaa, sigur n-a fost cu intentie. cred ca fiecareia i s-a parut la un moment dat ca vb singura. mie sigur da

ne bagam la film. noapte buna

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ramonaaaa, nu te supara pe nimeni, ca si eu de cate ori am vorbit singuraaaaa.....da eu nu prea ma supar, mai intreb odata, imi mai raspund singura... Te asteptam mai des, nu e cazul sa te retragi ca e frums aici!! [pupici] Si parca tu erai cea care inca mai alapta, nu?? Nu ma lasa singura, te rog, mai am si eu un sprijin!!!

In seara asta am fost la Carrefour, Bubu a stat cu tati si l-am gasit adormit frumos pe canapea, ca un ingeras doarme. Deci seara adoarme fara mine fara probleme, daca nu s-ar mai trezi mai tariu si peste noapte ar fi floare la ureche. Problema vine acum cand s-a trezi.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare si de la noi si multumim de incurajari! la toata lumea

Aseara Laura nu a mai plans, una din maselutele de sus a spart deja si mi se pare mie ca si una de jos. Mai are 2 de dat (deocamdata).

Fetelor, m-ati terminat cu mancarea, mai ales ca tin post azi, si sunt o pofticioasa mare. Nu ma pot abtine la dulciuri, simt efectiv nevoia de ciocolata, incerc sa le inlocuiesc cu fructe dar parca nu e acelasi lucru.
Eu am tinut Monti 1 luna si am slabit cat imi trebuia, acum am 49 kg si 1.64 m deci zic eu ca e ok, dar tot ar mai trebui sa lucrez la burta, ca mi s-au lasat muschii si nu imi place cum arata
Oricum, de putut jos se poate da, trebuie vointa multa!

Firutza, nu trebuie sa-ti fai probleme ca pleci fara Edi, ce sa mai zic de noi astea care muncim si ii lasam atata timp in grija altora?
Si in plus, un drum lung mai mult l-ar obosi, l-ar scoate din programul lui, poate e mai bine pentru el asa.

Adriana, cred ca ma treci si pe mine la veterane, ca am trecut de 30 ani

Ramonaa, nu fi suparata!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Emilly, poate ti s-a stricat cantarul.... Sebi mi-a busit cantarul de nenumarate ori, asa ca al meu sigur nu mai este in regula... si mie chiar nu-mi place cum arat....

Ramonaa, si eu am avut senzatia ca vorbeam singura cate o data, da' mi-a trecut! Sigur toate mamicile din gasca au citit ce ai postat, chiar daca n-ai primit raspuns asa de repede cum ai fi vrut tu!

Adriana, pupicei lui Rares pt somnic bun!

Ati observat cate dintre mamicile "cu vechime" pe aici (si care erau ff active) nu ne mai scriu de la o vreme....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Catalina, pai esti beton la 49 de kg!!! Eu am 1,65 m si 59 de kg. N-am avut niciodata mai putin de 51. Acum as fii super fericita sa ajung la 55. Bravo tie!!!

Ramonaa, scuze daca te-am suparat cu ceva. Uneori sunt asa multe mesaje si atate raspunsuri de dat ca sigur uitam pe cate cineva. Asteptam vesti noi despre tine si Robert.

Firutza, si eu zic sa stai linistita in ce priveste "parasirea" puiului. Exact ca Anca si eu ce l-as mai lasa, dar n-am cu cine. E firesc sa ne mai si separam, ca doar nu traim in simbioza. Cred ca si lui ii va face bine. Eu vreau sa-l cresc pe Rares cat mai independent. Nu suport scenele cu fusta mamei. Cand am facut scoala de soferi a stat cu toti prietenii pe care ii avem si i-a prins tare bine. Asa ca sa aveti drum bun. Incearca sa te relaxezi si sa te rupi de programul obisnuit.

Andra, cand mi-o aduci pe Maria??? Sunt de acord cu propunerea o noapte eu, o noapte tu.

Noi am fost dupa masa la cumparaturi, in Carrefour. Maine este ziua nepotelului nostr (face 6 ani!!!) si i-am cumparat o trotineta. Cred ca se va bucura f. mult. Rares nu a vrut sa stea o clipa in cosul de cumparaturi, doar sa mearga pe jos.
Cand am iesit afara din Carrefour, in dreptul galeriei cu magazine a zarit o vitrina si fara sa-si dea seama ca este un geam intre el si ce era expus acolo s-a repezit o data cu fruntea in geam, ca la cascadorii rasului. Am murit de ras, dar el s-a ales cu un cucui in frunte. Era sa faca si vreo doua accidente, noroc ca l-au zarit la timp conducatorii de caruturi.

Noapte buna tututor!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Bravo, Rares!!!

Aruncati si voi un ochi la poza de aici, sa va veseliti:
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z09042005&idx=30

Revin mai tarziu!

Vic & Sebi (04.02.2004)