Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
buli spune:
Intr-o buna zi, un taietor de lemne se ocupa de taierea unei ramuri ce se ridica dintr-un rau. La un moment dat securea ii cazu in apa, si omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta. Vazand acestea, Dumnezeu apare langa apa si-l intreaba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica atunci ca securea sa a cazut in apa si nu mai stie unde e. In acel moment Dumnezeu plonjeaza in rau si revine cu o secure din aur masiv.
- Asta e securea ta, omule? il intreaba el.
- Nu, raspunse taietorul de lemne.
Dumnezeu intra din nou in apa si, de data aceasta se intoarce cu o secure numai din argint.
- Asta e securea ta? intreaba el din nou.
- Nu, raspunde din nou taietorul de lemne.
A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier si il intreaba din nou pe omul de pe mal:
- Asta e securea ta?
- Da, asta e, ii raspunse de data aceasta taietorul de lemne.
Dumnezeu, miscat de onestitatea omului ii face cadou toate trei securile, si taietorul de lemne se intoarce fericit acasa. Cateva zile mai tarziu acelasi taietor de lemne se plimba pe malul raului cu nevasta sa. Dintr-odata aceasta cade in apa. Cum omul se puse din nou pe plans, Dumnezeu aparu din nou intrebandu-l care-i este necazul.
- Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine.
Atunci Dumnezeu sare in apa si apare cu Penelope Cruz in brate.
- Asta este nevasta ta? intreaba el.
- DA!DA!DA!DA!DA!DA!DA!DA! urla omul.
Atunci Dumnezeu, furios, il lua la bani marunti:
- Indraznesti sa ma minti?!! Ar trebui sa te blestem pentru vecie!!
Atunci taietorul de lemne incepu sa-l implore:
- Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz, data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta Jones. Si daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea. Si daca de data aceea as fi spus "da", mi le
faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data.
Morala: Barbatii mint intotdeauna numai din motive perfect oneste si logice.
de la Elena l-am primit
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
anda141 spune:
Ramona, sunt super temele !! Foarte adevarat!!!
Eu sunt slaba, mai slaba decat trebuie dar nici nu mananc dulciuri multe, trec in sir zile in care nu mananc nimic dulce, cel mult vreun biscuite fara crema. Asa ca...daca nu mananci nu te ingrasi, dar nici nu slabesti daca nu te abtii. La mine trece si o luna fara sa mananc o ciocolata sau prajituri din comert imi iau din joi in pasti. Imi mai iau din cand cate un baton de smash, asta e preferatul meu dar si din asta rar. Mananc mai mult fructe si e f. bine, incerc sa mananc cat mai sanatos.
V-am zis asa sa va impulsionez.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Helen spune:
Andra, am vazut si eu pozele! Ai o familie super iar Maria e asa dulce! Tu arati nemaipomenit de bine, probabil te ajuta si constitutia ta fizica dar si modul de a gandi cu care sunt perfect de acord (la fel si cu cele spuse de Ramona) Totusi cred ca sunt femei care au o mai mare predispozitie de a se ingrasa si atunci nu cred ca e la fel de usor. Insa o limita cred ca oricine o poate avea. Spun asta ptr ca eu personal mananc cam mult (ptr ca mi se face rau de la glicemie si de la pofte) si nesanatos ex: carne de porc, cartofi prajiti, salate cu maioneza, costita parajita cu ochiuri...etc si desi nu sunt slaba batz totusi nu sunt nici plinutaza ptr ca asa mi-e constiutia. Acum dupa 30 de ani am inceput si eu sa mai raresc cele mai sus mentionate ca totusi pe alocuri e cam mult, iar in cazul meu nici nu pot da vina pe sarcina ca slabisem de tot dupa vre-o 2-3 luni dar apoi am mai pus vre-o 2 kg! Pofta asta de manacare, ce i-as mai da-o lui Cosmin ca mie imi ajunge mai putina!!!
Anda, l-am vazut si pe Alebert! Ce mare si frumos e! Bravo ca si-a revenit cu papatul... oricum arata f bine!
Otilica, ce mai faci? Nu mai dai nici un semn pe aici pe forum? Ce face Robert? Sper ca sunteti bine!
Helen spune:
Am uitat sa spun ca nici eu nu mananc dulciuri decat rar si nu de pofta ci de foame daca e cazul (ciocolata imi palce cat de cat)... niciodata nu poftesc la dulciuri, orice cofetarie ma lasa rece total! In schimb cu acriturile... miam'-miam'... deja mi s eface o pofta si implicit o foame... mai bine nu ma mai gandesc, mai ales ca sunt la serviciu! Apropo, am fost acum vreo saptamana la restaurantul -cantina de la noi de la firma si am comandat 5 castarveti murati si o Cola... Asa s-a distrat bucatareasa ca nici bani nu mi-a mai luat pe castraveti! Ma intreba daca nu sunt gravida... culmea, cand am fost gravida nu aveam pofte ... dar apoi iar au inceput!
aramona spune:
quote:
Originally posted by anda141
Asa ca...daca nu mananci nu te ingrasi, dar nici nu slabesti daca nu te abtii. ................. Mananc mai mult fructe si e f. bine, incerc sa mananc cat mai sanatos.
V-am zis asa sa va impulsionez.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Aici ai perfecta dreptate, nu am nici macar o virgula de comentat...As adauga doar faptul ca in situatiile in care "pacatuim" cu cate un dulce consistent, sau prajeli, etc...(ne-a insirat [red]Helen niste ispite, sau nu, pt. mine nu-s), macar sa fim constiente de asta si sa incercam sa echilibram pe alte cai...
Cu atat mai mult cu cat fiecare are constitutia ei, lasata de Mama Natura precum si predispozitia de ingrasare, sau lipsa ei...(norocoasele...)
Da ce te faci daca suferi de pofta? Se cheama oare lipsa de vointza?
Mie-mi plac dulciurile, insa am momente cand ma pot abtine...ma gandesc la faptul ca in momentul ingerarii unor glucide organismul secreta mai multa insulina si apare necesitatea suplimentarii cu glucide, samd...un cerc vicios din care ne alegem cu kile in plus...Fructele sunt o solutie mult mai sanatoasa...insa ce pacat ca nu pot inlocui ciocolata...biscuitii...prajiturile cu frisca...napolitanele...GANDI BULA!
HAi ca fug la treburi...
Pupicei!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
Helen, super combinatie!
Incercam si noi!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
ad_risnov spune:
Fetelor, haideti sa-l laud si eu pe Rares.
Azi mi-am propus sa-l fac iar sa doarma de doua ori pe zi, asa ca la 10 punct l-am asezat in patut si am inchis usa. A marait de cateva ori, dar nu m-am dus la el, desi ascultam la usa. In final s-a facut liniste si in jumatate de ora dormea tun. La 12.30 am iesit afara si la 3 am intrat in casa. I-am dat papa si la 4 punct l-am pus in patut. In 10 minute dormea fara sa fii zis nimic. L-am invelit si gata. Acum doarme. Nu-mi vine sa cred ce repede a revenit la culcatul de unul singur. Noroc cu salteluta cea noua ca asa am curaj sa-l las nesupravegheat in patut.
Ce mesaje cu talc ati scris si pline de optimism. Fac tare bine la moral.
Si eu sunt HOTARATA sa revin la greutatea initiala, asa ca acum mananc din nou alimentele din celebra cura de slabire de 13 zile. Nu o tin exact ca la carte, dar nici nu dau iama in dulciuri sau paine. Oricum cu atatea verdeturi pe piata e o incantare sa mananci salate si fripturi de pui la gratar.
Eu, din pacate, fac parte din categoria celor care pun repede kilogramele si le dau jos ingrozitor de greu. Acum, vorba Ramonei, cred ca si varsta isi spune cuvantul. Noi vad ca suntem veterane pe aici.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
ramonaa spune:
Cred ca ma las de meseria de scriitoare pentru ca nu am succes la voi. Mai bine ma pricep la citit decat la scris.
Va urez numai bine si copii sa fie sanatosi si sa citesc cat mai multe despr ei. pentru mamici si pentru pitici.
Ramona si Robert (15.01.2004)
http://community.wbshots.com/user/ramonaa105
ralualexandrei spune:
Eu nu stiu unde a disparut mesajul meu de azi dimineatza asa ca ma apuc sa scriu din nou.Dimineata am adormit bustean asa ca Maria s-a trezit inaintea mea si in momentul cand am facut si eu ochi Maria era goala pusca si pantalonii si pampersul zaceau pe jos.Imi propusesem sa ma apuc de curatenia generala dar inca nu am facut-o nu stiu de ce nu ma trage sufletul cu toate ca sunt constienta ca timpul zboara iar in Saptamna Patimilor ,patimesc si eu cu un examen la matematica pt care inca nu am deschis cartea,asa ca timpul imi este destul de limitat.In alta ordine de idei Adriana eu propun sa facem cu schimbul ,adica ii punem pe mancaciosii nocturni la un loc si o noapte eu cu biberoanele si o noapte tu .
Ramona sunt de acord cu tine si as adauga ca si fericirea te face mai sa fii altfel,mai dispus pt eforturi.Din pacate eu sunt o mareee pofticioasa insa incerc sa ma abtin pe cat posibil,mai scap si eu calu-n ovaz,asta e. Constitutia nu ma prea ajuta avand in vedere ca suntem neam de ardeleni,asa ca nu mai firavi nu suntem. Ramonaaa de la mine pt tine.Aramona si tie pt randurile frumoase.Anca pt povestire.Firutza ma simt la fel de vinovata ca si tine cand hotarasc ca Maria sa ramana acasa insa mereu imi spun ca asa e mai bine pt ea si in felul asta ma consolez.Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
anda141 spune:
quote:
Originally posted by ramonaa
Cred ca ma las de meseria de scriitoare pentru ca nu am succes la voi. .
Ramona si Robert (15.01.2004)
http://community.wbshots.com/user/ramonaa105
La ce te referi?
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert