Copilasi din 2002 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

O sa incerc sa il conving ca daca da va primi la randul lui, poate tine...O prietena imi spune sa il invat ca jucariile lui sunt ale lui si sa nu il las sa se joace cu alte jucarii, daca face crize sa il ignor, chiar daca vomita...
Uf...

Va tin eu la curent cu starea mari!! FAcem poze si le punem pe webshots sa vedeti ce mai face marea neagra!!! SA va treaca dorul!!!
Si eu o iubesc asa de mult...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Buna fetelor!Liviu nu mai are febra dar ia tratament. Ema nu stiu cum e la Bistrita, dar in Bucuresti e chiar vant puternic de 2 zile ca nu poti iesi din casa. Nu mai vorbesc de copii.Si tot asa o tine vremea asta de ceva timp incoace 3-4 zile insorite si fara vant, bagam hainele groase la sifonier si apoi scade temperatura la 8 -12 grade si vant puternic si iar ne da batai de cap.Si eu am fost cocolosita de parinti de frica racelii da tot am avut si eu necazuri si poate tocmai din cauza cocoloselii asteia. De aceea incerc sa il imbrac pe Liviu lejer, sa il las fara caciluita afara la 17 grade si iarna doar cu o singura caciula pe cap nu cum vad mamici care pun copiilor cate 3 caciuli + gluga.Asa ca Liviu e el mai sensibil din alte motive, o fi genetic sau stiu eu? Gabbriela asteptam impresiile de la gradinita.Raluca chiar o sa caut cartea asta. Poti sa imi spui si cine a scris-o ca sa intreb pe la librarii?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

19.04.2002--- Stefan Codrin --- Adriana
Stefan Codrin
Sa cresti sanatos si voios ! Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Adriana ! Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !

Lucia, refacere grabnica lui Liviu ! Cand mai mergeti la gradi ?
Gabb, abia astept sa citesc despre prima zi a lui Julian la gradi ! Cred ca ai stat cu el, acolo, nu l-ai lasat singur din prima zi.
Ema, da, am o fetita cuminte si intelegatoare, dar plina de energie, nu are stare o clipa. Si trage mai mult la baieti, bine-nteles. Chiar zice, uneori, ca ea este baiat si nu se imbraca decat in pantaloni.
Raluca si Ilinca, bine ati revenit ! Cred ca gradinita aceea este particulara, nu ? Mi-ar place si mie un curs de psihologie a copilului mic(prescolar).
Irina, Cristinei nu-i place cand o las singura in camera, cand ceva nu-i convine. Si accepta imediat ce-i spun, daca vede ca o las singura in camera.
Sinzi, ne ung pe suflet pozele voastre cu marea.
Va doresc o zi cat mai placuta si in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

buna feteloraici e ff urat nu poti iesi din casa asa tare bate vantul si ploua asa ca sunt un pic deprimata ,dar andy ar vrea tot pe afara asa ca incerc sa-i ocup timpul cu tot felul de activitati.citind mesajul sanzianei cu marea chiar mi s-a facut dor sa merg sper sa ajungem la vara.
LUCIA ma bucur ca liviu e bine si va doresc multa sanatate.la problema cu bataitza subscriu ptr ca si eu ii mai dau cate una la funduletz lui andy desi am observat ca mai rau e asa ca se incapataneaza si-mi urla vre o ora dupa aceea doar asa.deci ma straduiesc sa ma controlez si sa-i vb frumos.
CRISTINA iti multumesc ptr mesajul trimis de ziua lui andy si scuze dar de abia acuma l-am descoperit

laura si andy(7.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumim Nina,
si tie o floare pentru ca esti atat de prezenta si draguta intotdeauna.

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna Fetelor,
Va multumesc tuturor pt sfaturi si imcurajari, sunteti cu toate neste dragute .
Prima zi de gradinita la noi a fost bine, am ales un program mai special ca nu sunt eu pregatita sa il las acolo in clasa si sa planga si sa protesete, cum nu lucrez nimic am timp sa il obijnuiesc cu gradinita si sa nu i se para ceva rau nici macar pt o zi acolo.
Programul care l-am ales este de o ora pe saptamana in fiecare luni dimineata de la 9:30 la 10:30, iar din 8 sau 13 mai o sa ii adauga inca o ora vinerea de la 10:30 - 11:30 AM. Clasa este din 17n - 25 copii macim alcatuita, si au varstre intre 1 an si 6 luni si 3 ani, iar a duoa clasa care vreau sa o inceapa copii au intre 2 ani si 6 luni si 4 ani.
Ora a decurs asa:
- prima data ia lasat sa se joace pe toti care cu ce a vrut vreo 5 minute iar parintii au stat si au admirat dezordinea care o pot face copii in doar 5 minute.
- educatoarea lea explicat ca atunci cand incepe o anumita melodie ei trebuie sa faca curatenie, sa ia fiecare jucarie si sa o duca in cusul special... culmea sa vedeti cum fiecare copilasi la inceperea melodiei a inceput sa duca acolo, si se lua unul dupa altul si au reusit sa faca ordine, dupaia dadeau repede fuga la mamici.
- au format un cerc si mamele care au ramas stateau in spatele copilului... au cantat cantecele care ii punea sa arate partile corpului, culorile, sa zambeasca si sa faca tot felu de comenzi.
- a urma decoratiile: fiecare copil avea o floare si o gramajoara de decoratii si trebuia sa le lipeasca pe acea floare, la sfarsit lea scris numele pe flori si li lea dat acasa... Aici ;-am ajutat pe Julian ca lipiciu car ela primit el nu prea mai era in tub si incepea sa se enerveze ca la toti iasa si la el nu mai erau si alte mamici care isi ajutau pupiuti si nu era nici o regula ca nu avem voie sa ii ajutam daca ceva nu merge bine.
- au acultat o poveste si au numarat pana la 5 si dupaia culorile la rand sa recumoasca culorile.
- Au format un cerc si avea fiecare o jucarie in mana si cand invatatoarea striga STAI toti trebuiau sa se opreasca si sa nu mai faca nimic... pana la acest joc a fost totul ok, cand mai erau vreo 10 min de ora trebuia sa stea jos si sa asculte iara o poveste (foarte scurte povestile aici maxim 3 minute tin , asta pt inceput)... el nu mai avea rabdare si a inceput sa caste si cavrea acasa.. in cele din urma l-am convins sa mai stea acolo un pic, a primti stamplia cu o floricica pe mana si bye si ne vedem lunea viitoare... in fiecare zi e alta stambila...

Eu zic ca a mer bine si ca ia placut ca dupaia tot intreba de copii undes.

Sanatate la toti copii bolnaviori si numai bine
O zi buna

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetelor va multumim pentru urarile de insanatosire!Gabbriela facand comparatie cu activitatea de la gradinita unde l-am dus pe Liviu, nu o ora ci vreo 3 si tot o data pe saptamana, unde am stat si eu cu el, nu prea se compara. Intr-adevar, la voi copiii sunt stimulati pentru diverse activitati, li se stimuleaza interesul si sunt incurajati sa lucreze in echipa. La noi nu mi s-a parut chiar asa. E adevarat nu am fost decat o data. Urmeaza saptamana asta sau viitoare, pentru ca Liviu acum e bolnavior. E adevarat ca nici copilul meu nu a fost deloc cooperant insa nici nu am observat asa o organizare cum povestesti tu.Anina poate luni cel tarziu voi merge din nou cu Liviu la gradi.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

LUCIA MIRELA si eu am fost cu Julian ieri pt prima data la greadinita... dar asa e la noi... am vb cu mamici cu copii mai mari si au zis ca e la fel, ii stimuleaza, si incurajeaza foarte mult... si foarte important e ca acel copil sa se simnta si el integrat si nu abandonat. Daca un copil e mai retras se lucra in mod special cu acel copil si paritele copilului sa se il ajute ... La noi mai era o invatatoare care asista, ea statea doar pe scaun si asista in caz ca cineva nu coopera si nu reusa mama sa il convinga intervenea si ea ... Deci din punctul asat de vedere foarte multumita... abea astept sa treaca grupa asta si daca este sociabil ca si pana acuma am voie sa il duc la 2 ore una dupa alta... daca nu nu pot ca zice ca deranjeaza pe ceilalti ... sper sa fie totul bine
Sanatate la micutul tau ....

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gab, te rog sa imi spui si mie cnatecelele de la gradi, ca vreau sa le fac si eu cu copiii mei de la gradinita si cu DAvid...
DAca nu te superi...si daca le mai tii minte...
Multam

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Ati fost harnicute, ca si copilutii!
Noi suntem tristi, dupa un concediu cu muuulte realizari (vezi "operatziunea olitza" incheiata cu succes) s-a reintors bebe la tara, pana vineri. L-am lasat tipand, eu plangand si nu mai pot de suparare, imi lipseste asa de mult din casa! Cand ii vad jucarelele imi vine sa fug la tara sa las totul!
Gabbriela, super cu gradinita voastra, noi o sa ne multumim cu ce avem... ca ce vrem nu prea gasim din nefericire! Oricum un pupic lui Julian ca a fost cuminte, faptul ca a intrebat de copii e semn bun!
Lucia, sanatate lui Liviu!
Adriana, la multi ani "copilului mare", sa fie sanatos si... povesteste-ne cum e cu doi bebei cu varste atat de apropiate!
Raluca, deja vrea role Ilinca? sa stiu la ce sa ma astept, ca si asa bicicleta inca nu a primit-o... ce o sa mai vrea dupa? Mie mi-e teama sa il pun pe role, sunt tare "nevricoasa", vorba lui nenea Iancu d
Sanzi, poate daca nu ii vorbesti si il ignori cand are programul lui de "nervishori", il mai potolesti pe David. Nici nu stii ce sa spui, ca de la ei te astepti la de toate, chiar si atunci cand ai impresia ca e tare de treaba. Eu asa patesc! Oricum in ultima vreme eu ii spun lui George cand se enerveaza: "m-am suparat pe tine, nu mai vorbesc" si ma inchid in camera, iar el uita pentru ce plange si vine plangand sa il iau in brate... insa nu stiu cat va mai merge!
Nina, Cristina ta e "baietzoi" cu par lung, nu?
Irina, petrecere frumoasa maine pentru "piticot", si iti dorim sa ai parte mai departe de un copil sanatos si frumos! Pentru voi, parintii lui de nota 20, multe le meritati!
Va pup pe toate si pe toti, fug la somn si sper sa nu planga George dupa noi si maine... ca tare as fi necajita! Problema e ca la tara una din pisici e tare bolnava si sper sa nu pateasca ceva, el le iubeste mult pe toate!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput