Copilasi din 2002 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sarah Catherine
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, sa ai o copilarie ca-n basme !
Felicitari, Florys !
Sa va incante mereu sufletele, zana voastra !

Iulya cu Andra-Delia si MirelaIulia cu Iulia Elena, bine ati venit ! Sunteti si voi pe lista, acum !
Iulya, felicitari pt. bb nr. 2 ! Ce zice "gargarita" de bb ?
MirelaIulia, ce fetita descurcareata ai ! Il iubeste pe Tweety, frumusica, nu ? Asa si Cristinuca mea.
Lucia, a fost prima vizita la copii, e normal ca el sa fie mai retinut un pic, necunoscand pe nimeni de acolo. Bine ca poti sta si tu cu el, sa nu se simta parasit acolo, printre straini.
Elena, ca in toate, greu e inceputul.
Sinzi, ce mai faceti ? Pe unde sunteti ?
O zi cat mai frumoasa, dragi mamici si pitici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulya spune:

Merci fetelor!

Nina, Andra este foarte fericita ca va avea un fratior (asa ne-au spus la eco, dar deabia astept 3D de pe 15 apr).
Este atat de grijulie cu burtica mea si o pupa in fiecare zi, spune ca il iubeste pe bebe si ca deabia asteapta sa iasa ca sa aibe grija de el. Dar... sa vedem cum se va comporta, cand va fi faptul implinit. Sunt tare curioasa.
Acum incerc s-o inscriu la gradinita. Mi-e teama sa nu fie prea tarziu... Am avut o promisiune pe care m-am bazat si tocmai m-a sunat persoana sa-mi spuna ca ii pare rau dar sa pare ca nu mai sunt locuri deja... Si ea deabia asteapta, saracuta... In fiecare seara inainte de culcare imi spune "Hai, mami, mai spune-mi de gradinita" si eu ii povestesc cum va fi si ce va face acolo... Dar nu ma descurajez, trebuie sa o inscriu pana la urma.

Va pup!

Iulya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Iulia, ma bucur pentru tine si pentru minunile din viata ta: cea din fata ta si cea din burtica, mai suntem cateva aspirante la bebe 2 pe aici, sa vedem care si atingem obiectivul! Si bafta cu gradinita, George la fel vrea sa mearga, are unde merge, dar olitza e problema noastra, daca biruim cu ea si se cere, atunci va merge, pana atunci exerseaza cu cantecelele, poezelele si ghiozdanelul din spate!
Sanzi, cand ai vreme da-ne o veste: ne gandim la voi!
Lucia, cand mergi din nou la gradi cu Liviu?
Restul fetelor, va mai asteptam cu povesti despre nazbatiosii vostri!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna ziua,
in primul rand bine ati venit noile mamici cu pitici din 2002, sedere placuta pe la micul nostru subiect... sa fiti sanatoase si voi si pitici vostri si toata familia...
La multi ani pt sarbatoritii luni Aprilie, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurie si implinire.
Eu tocmai am ajuns acasa din vacanda petrecuta in Romania si Germania, am ajuns cu bine, nu au fost incidente decat la aterizare.. cu olita am dat izbanda, numai face pe el deloc, se cere singur si chiar si in avion sa cerut si a facut la acele dubioase obiecte .
O sa revin si cu poze si cu mai multe amanunte cu alta ocazi eca nu mai pot de obosita acuma.
Sanatate si numai bine la toata lumea

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Iulia felicitari si o sarcina cat mai usoara.
Noi am invatat sa mergem pe tricicleta, ieri am fost cu tati in parc si cand sa prins ea cum trebuie procedat cu pedalele a strigat "tati vine viteza " iar noi ne-am prapadit de ras ,astazi insa a ajuns la cutia cu vigantoleten si pana mi-am dat eu seama ca s-a facut liniste inghitise 4 am sunat bine inteles pediatra car mi-a zis ca nu este prea grav si 4 zile sa nu-i mai dau.Bine ca celelalte medicamente le am mult mai sus astfel incat sa nu ajunga la ele ca ea le maninca de parca ar fi bomboane.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Iulya, ce dulce e Andra ! Sigur va fi o surioara foarte buna pt. fratiorul ei !
Cu gradinita, intr-adevar, ai cam intarziat. Noi am inscris-o cu 1 an inainte de a merge ea, la gradinita. Poate ca in Bucuresti, oferta fiind mai mare, aveti sansa de a gasi inca, locuri libere. Bafta, va doresc !
Elena, ai sa vezi ca veti izbandi si veti merge la gradi fara pampers, in septembrie ! E cale lunga pana atunci !
Gabb, bine ati revenit ! Suntem "vorbarete" nu am lasat de izbeliste, subiectul nostru.
Asteptam poze si povesti din vacanta ! Si bravo, micului tau cavaler !
gabi.i, bravo Rebecai pt. reusita cu tricicleta !
Cristinuca mea abia si-a reluat activitatea la gradi(de 10 zile) si ea vrea vacanta cu multe, multe zile. Inca nu indrageste prea tare gradinita. Ca doar mai bine este acasa cu buni, ca face ce vrea.
Va doresc o zi cat mai frumoasa !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gabi.i felicitari pt tricicleta. Si noi am invatat luna asta. In 2 zile sa vezi ce mergea Liviu de nu iti vine sa crezi. Si il incurajam mereu "hai baga viteza, ia uite ce merge Liviu in vitez, stai mai mai incet ca faci accident!" si sa vedeti ce incantat era.Elena sper ca George progreseaza pe zi ce trece cu olita. Sincera sa fiu, eu in ziua cand mi-a zis ca face pipi, desi avea pampers pe el si eram afara, am fost atat de incantata si de mandra ca asi fi vrut sa spun lumii intregi ca al meu copil de doar 1 an si 8 luni nu mai face pipi in pampers. Dar de atunci chiar ca nu a mai facut decat rar, noaptea, pe el. La gradinita o sa il duc saptamana viitoare, poate tot luni sau cand vrem noi. Intre timp am ajuns la un compromis legat de inscrierea la gradinita. Am gasit o gradinita curata si frumoasa si asa cum isi doreste toata lumea, la 4 statii de noi unde se fac inscrierile acum pentru toamna.Asa ca ma voi duce dupa fisa medicala si pe data de 25 aprilie merg sa il inscriu la program de 8 ore, platesc pentru 8 ore, dar il voi lua la pranz dupa ce mananca si isi va lua desertul acasa. Suma a fost anul trecut de 45.000 pe zi. Sa speram ca nu va creste prea mult.Singurul inconvenient ramane ca voiam sa mearga acum vara la gradi, ca in toamna s-ar putea sa fie totusi prea tarziu. DAr decat deloc...mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele!
Eu vin cu vesti bune: George nu mai face pe el, decat din greseala, se cere in felul lui, avem semnele noastre si accepta sa il asez si eu pe olitza cand suntem singuri. E bucuros ca dupa aceea ii fac "baie" in chiuveta, si atunci prind momentul!
Sper sa ma tina minunea si sa nu am probleme de acum cu el, decat din greseala!
Va pup, fug sa il adorm!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Lucia, ce ma bucur ca ai gasit ceva convenabil chiar daca pt. la toamna ! Pana atunci, il duci acolo unde mai poti sta si tu cu el, sa se acomodeze cu activitatile, programul si colectivul dintr-o gradinita.
Iulya, poate te ajuta Lucia, in inscrierea Andrei la gradi, daca locuiti in aceeasi zona.
Elena, micutii ne poarta din surpriza in surpriza cu olita si nu numai !
Pe curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Chiar iulya, eu locuiesc in sectorul 5, Gradinita este pe soseaua Giurgiului, la Gazarului si inscrierile incep din 25 aprilie pana in mai, nu mai stiu cand in mai ca eu o sa ma duc chiar pe 25 aprilie. Daca stai aproape, iti spun cum sa ajungi.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput