Copilasi din 2002 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor si bebicilor!
Eu ma tot laud, ca dimineata George a plans cand facea si l-am pus pe olita si a stat, chiar daca jumate a facut pe el, l-am laudat! vad ca incep sa ma inteleg cu el, nu vrea sa fie pus pe olitza fara sa faca, si face scandal numai cand nu ii trebuie!
Dana, sa stii ca si George e mai cuminte cu tati sau cu persoane straine, nu face figuri! Dar daca ies in oras, e destul de cuminte si cu mine, pentru ca ii este frica sa nu il ia cineva!
Aseara am fost pe la biserica si era slujba, am intrat si am iesit repede, a inceput sa planga ca nu vrea sa plece, sa stea acolo, si era asa cuminte, nu face galagie, se uita si asculta! Ptiu sa nu-l deochi, dar e singurul loc in care sta linistit si 2 ore!
Va pup, ca ma cheama datoria!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

elena,ai un baiat destept.ce,mai!!! mai are un pic si incepe sa-ti povesteasca de fete.
la mine,fetelor,e invers,as vrea sa asculte si de taica-su din cand in cand.dar i se suie in cap.doar de mine asculta,caci eu sunt prsonajul rau in familie.dar e vina mea,caci eu i-am pus sotului ca,dat fiind ca e mai mult plecat,nu are voie a tipe la ea sau sa-i dea vreo plamuta.eu sunt singura care are dreptul la accese de nervozitate.daria probabil speculeaza chestia asta.iar in public,face scandal (nu f des),caci stie ca nu o sa-i dau la fund de fata cu altcineva,cel mult o cert.

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulya spune:

Buna fetelor!

Sunt noua pe aici, dar imi place la nebunie sa va citesc " pataniile". Nu stiu exact cum se procedeaza sau daca nu cumva e prea tarziu , dar as vrea sa-mi inregistrez si eu "galusca". Poate ma ajutati cu un sfat.

Va multumesc! si multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Armand Adrian
Sa cresti sanatos si voios !
Felicitari, PITI ! Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !

Dragos
Sa cresti sanatos si voios !
Felicitari, alina_morostes ! Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucrie !

Elena, hai ca sunteti pe drumul cel bun !
Emma, sa vezi aici ce impartite sunt parerile, cui seamana Cristina ! Unii spun ca e toata tati, altii ca e toata mami. Concluzia: seamana bine cu fiecare in parte !
Parul l-a avut de la nastere mai maricel si cum nu protesteaza la pieptanat si legat(chiar ea cere 2 codite impletite ) il putem mentine lung, cum il au si verisoarelele ei, mami si matusile chiar.
Lucia, sa ne povestesti cum a fost cu Liviu la gradinita, prima zi !
Fetelor, si Cristina, mai degraba asculta de un strain decat de noi. Eu incerc sa fiu autoritara cand trebuie si ma mai asculta, dar la tati...mai degraba plange, decat sa il asculte. Iar pe mama mea, nu o asculta, defel, cu ea face ce vrea.
Cand e incapatanata si vrea neaparat ceva, gasim o cale de mijloc sa fiu si eu impacata, si ea.
Am avut 2 zile de weekend, superbe ! In sfarsit, am reusit sa o fac pe Cristina sa renunte la hainele si incaltamintea pt. sezon de iarna. Numai afara vroia sa stea, nu-i mai trebuia altceva. In casa, cat a stat, a facut puzzle, s-a jucat cu papusile si vasele ei de bucatarie si s-a uitat la desenele ei preferate de pe cartoon.
Dimineata a mers cu placere la gradinita. Sper sa o tina tot asa !
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaIulia spune:

Nu stiu daca aici dar am sa o adaug si eu pe fetita mea Iulia Elena si daca reusesc poate puteti vedea si cateva poze cu ea.

http://community.webshots.com/user/mirelaiulia

Ups!Am uitat este nascuta pe 06.06.2002,o vorbareata care uneori te lasa fara cuvinte,foarte "descurcareata"(face la oala singurica,la modul ca isi aduce oala si hartia igienica,se sterge si isi duce si oala la loc,incepand de la 1 an si 3 luni,cand am renuntat definitiv la pampers).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

nina,esti fericita !!!macar stii ca s-au luptat genele tale cu ale tatei.si mamei ii placea la nebunie parul lung,dar eu am amintiri destul de urate despre asta,caci ma trezea cu noaptea in cap sa-mi faca tot felul de cozi,plus ca ma durea tot timpul capul.am zis ca dc am o fata ,nu o sa fac asa.insa,gena....am ghinionul de a nu nimeri acelasi cal de bataie,caci daria urla numai cand o pieptan si cu greu accepta sa-i prind niste clamite.
bine ai venit,iulya!asteptam si pataniile odorului tau.doar tu sa ai ce citi?

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by Iulya

Buna fetelor!

Sunt noua pe aici, dar imi place la nebunie sa va citesc " pataniile". Nu stiu exact cum se procedeaza sau daca nu cumva e prea tarziu , dar as vrea sa-mi inregistrez si eu "galusca". Poate ma ajutati cu un sfat.

Va multumesc! si multi pupici!

Buna, Iulya !
Daca "galusca" ta este din 2002, este de ajuns sa ii scri aici datele si va voi trece si pe voi pe lista.
Hai, vino la povesti cu noi !
Emma, daca eram toate fetele in jurul ei cu parul scurt, probabil ca asa il vroia si ea.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Elena felicitari pentru George! Hai ca putin cate putin se da pe brazda, ceea ce nu pot spune si despre Liviu in ce priveste dependentza de mami.Iulia bine ai venit, sa iti traiasca fetita sanatoasa!Liviu al meu, ajuns la gradinita a inceput: 'nu vreau la calculator, stau cu mami" Nu vreau aia, vreau la mama in brate. Si plangea din orice banalitate. A stat la un moment dat pe scaunel si a privit cum m-am jucat cu copilasii cu baloanele, apoi nervos a inceput sa tranteasca nu stiu ce pe jos si sa planga in gura mare ca sa plecam. S-a mai si ciondanit cu copiii pe masinuta pe care o luase la el, apoi a inceput iar sa urle in gura mare speriat de niste copii cu masti pe fata, au mai fost si reprize de liniste in care a desenat, sau s-a mai jucat putin cu cate un copilasi dar repeta mereu "plecam, plecam!"A fost foarte intors pe dos si marait, am stat de la 10.30 pana la 13 acolo, a si mancat la masa cu copilasii dar bineinteles ca a trebuit sa ii dau eu sa pape, si tot asa. L-am intrebat daca mai vrea sa venim si a zis ca da. Nu stiu de ce a zis ca da, ca mie mi s-a parut tare nefericit. Si sa nu mai punem la socoteala ca am stat si eu acolo. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca va sta lipit de mine, poate s-a temut ca plec, nu stiu ce e in capul lui. O sa mai mergem peste o saptamana sa vedem daca evolueaza spre bine.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulya spune:

Buna fetele!

Va multumesc pentru urarile de " bun venit".
Nina , merci pt informatie. Iti scriu in continuare datele fetitei si ale mele:
Eu : iulya, 28 ani, bucuresti
"Gargarita" : Andra - Delia Vasilescu, data nasterii 15.02.2002, bucuresti
Aa si inca ceva... sunt in luna a sasea (24 sapt.). Asta am spus-o asa ca sa va impartasesc si voua bucuria noastra (a intregii familii).

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Am progrese cu bebe destul de evidente, ma laud mereu! Nu credeam ca pot ajunge asa de departe asa de repede! Insa vad ce face de luni cand merge la tara iar!
Lucia, e rau si cu dependenta asta, dar se dezvata dupa ce merge de cateva ori! Si apoi poate ca te-a vazut acolo si de aia a facut asa!
Iulia, felicitari pentru tot: mai ales ca vei avea al doilea bebe!
va pup si fug la bebe, e cu "cutiuta muzicala"!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput