Ma santajeaza sentimental!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mergi pe drumul ales de tine si fii curajoasa.
NU TE LASA INTIMIDATA.
Ai o singura viata si e pacat sa nu ai grija de ea.Te pup si sa fii fericita!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Finuta mea a trecut prin asa ceva.
Cu ani in urma s-a chinuit sa scape de un tip care o chinuia.
De fiecare data se intorcea inapoi.
Si-a schimbat adresa,telefonul...
El o gasea si o ameninta iar.
Ii spunea ca se va sinucide si ea nu va putea fi niciodata fericita din cauza asta.
Odata,dupa ce ea se rezistase tuturor presiunilor si nu se intorsese,a sunat mama lui sa-i spuna ca el a innebunit,ca l-au dus la spital,ca nu mai gindeste,doar se uita pe pereti si intreaba de ea.
S-a intors inapoi.
Mai tirziu el s-a laudat cum a aranjat totul cu un prieten al lui care lucra la spital si cum o pacalise chiar si pe mama lui cu acest "teatru".
Povestea a durat ani de zile!
Chiar si dupa ce il cunoscuse pe cel care avea sa-i devina sot (si mie fin),el tot o urmarea,il batea pe el,o jignea pe ea...
Dar ei si-au aparat iubirea si azi sunt fericiti...
Iti doresc sa ai puterea sa treci peste toate si sa faci cea mai buna alegere pentru tine.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Buna dimineata. Ma simt datoare sa dau cateva lamuriri!
Nu am asteptat sa apara Fat Frumos ca sa pun capat relatiei pe care o aveam si nici nu ma gandesc la un bebe, acum la inceputul unei noi relatii. Un bebe este dorinta mea pentru viitor, in general.
Fostul nu a mai aparut in peisaj, asta pentru ca am pus capat oricarei cai de comunicare. Nu stiu ce face, cum se simte, si nici nu ma intereseaza.
Eu ma simt in sfarsit apreciata, respectata si mai ales iubita, si savurez incet cu maxima intensitate orice moment.
Va multumesc din suflet ca m-ati ascultat, ca m-ati ajutat cu sfaturi, si va doresc sa fiti fericite si iubite.

pupici multi de la o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

bravo,daii!!!!
imi cer scuze,caci asa intelesesem eu,ca te-ai despartit de fostul,cand a aparut actualul iubit.
sincer,iti urez multa fericire si sa nu mai dai peste baieti rai!!!!

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by daii

Buna dimineata. Ma simt datoare sa dau cateva lamuriri!
Nu am asteptat sa apara Fat Frumos ca sa pun capat relatiei pe care o aveam si nici nu ma gandesc la un bebe, acum la inceputul unei noi relatii. Un bebe este dorinta mea pentru viitor, in general.
Fostul nu a mai aparut in peisaj, asta pentru ca am pus capat oricarei cai de comunicare. Nu stiu ce face, cum se simte, si nici nu ma intereseaza.
Eu ma simt in sfarsit apreciata, respectata si mai ales iubita, si savurez incet cu maxima intensitate orice moment.
Va multumesc din suflet ca m-ati ascultat, ca m-ati ajutat cu sfaturi, si va doresc sa fiti fericite si iubite.

pupici multi de la o viitoare mamica

Draga mea felicitari pentru curajul pentru care l-ai avut sa pui capat relatziei.Am patzit shi eu acelashi lucru in urma cu aproape 2 ani shi acum iata-ma o viitoare miresica.Sunt mai mult decat fericita in relatzia de acum.Mi-am gasit jumatatea.
De la fostul tot asha am primit shi eu amenintzari dar nu multa vreme.S-au calmat spiritele foarte repede.Shi inca ceva.Nu trebuie sa dai nimanui explicatzii pentru modul in care a sfarshit relatzia.E viatza ta.Itzi zic asta pentru ca la mine toata lumea ishi dadea cu parerea ca ar fi fost mai bine daca nu shtiu ce ash fi facut shi uite asha erau multzi binevoitori.Cert e ca asha s-au cernut shi prietenii shi am ramas cu putzini dar buni.
Itzi doresc multa fericire alaturi de iubitul tau shi de ce nu, sa auzim cat de curand de nunta shi mai apoi shi de bblush .
Itzi repet shi la mine s-a derulat totul foarte repede.Ne-am cunoscut, iar dupa cateva luni ne-am hotarat sa ne casatorim.Shi suntem foarte siguri de ceea ce facem shi nu e o decizie pripita.
O sa mai revin cand am timp.Acum trebuioe sa fug la cursuri.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Aceasta, este hotararea ta si cum ai precizat si tu, ai mare dreptate ! DREPTUL LA VIATA!

Mergi la inceput