Ma santajeaza sentimental!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
daniela_mariana spune:
daii, tocmai am citit un mesaj de-al tau de prin noiembrie, in care f. fericita intrebai despre logodna, urma sa va logoditi de sf, valentin
scuze daca sunt atat de indiscreta, dar pareai atat de fericita.
in cateva luni, cum s-au schimbat atatea?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
daii spune:
"Pupici de la o viitoare mamica" este semnatura mea si este cea mai mare dorinta a mea. Nu are nici o legatura cu omul acesta. De care incep sa cred ca csap. Mi-am schimbat nr. de mobil, insa continua sa ma sune la seriviu si sa ma ameninte ca nu voi scapa in veci de el. Incep sa cred ca e obsedat, poate chiar bolnav, de durere, dar bolnav.
Mi-a spus cuvinte foarte grele la tel. Ma bucur din suflet ca am scapat de el.
pupici multi de la o viitoare mamica
danyelana spune:
Eu nu pot sa-ti spun decat curaj si sa ai puterea sa te tii de hotariri.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
natydea spune:
Daii nu vreau sa fiu indiscreta dar la fel ca si daniela_mariana am citit azi un mesaj de al tau din noiembrie in care intrebai ce se face la o logodna. Erai foarte fericita si spuneai ca s-a amanat de ziua indragostitilor. Erai in al 9-lea cer. Cum se poate ca in 3 luni sa ti se schimbe sentimentele la 180 de grade?
Plus ca pana acum o saptamana ai scris frecvent la miresici de 2006 si spuneai la toata lumea ce fericita esti?!
Dea
leyla spune:
Credeam ca poate din cauza asta s-ar fi simtit asa cum se simte...
Atunci e OK, nu are nici un drept sa te hartuiasca. Ma bucur ca incet incet lucrurile intra pe un drum normal. Cat despre schimbarea situatiei, de ce nu? Cunosc un caz in care au divortat dupa o luna de la casatorie. Poate ca mai bine ca s-a intamplat acuma decat mai tarziu...
Cat despre dorinta ta, iti doresc sa ti se intample cat mai curand si cu omul potrivit. Mult noroc.
quote:
Originally posted by daii
"Pupici de la o viitoare mamica" este semnatura mea si este cea mai mare dorinta a mea. Nu are nici o legatura cu omul acesta. De care incep sa cred ca csap. Mi-am schimbat nr. de mobil, insa continua sa ma sune la seriviu si sa ma ameninte ca nu voi scapa in veci de el. Incep sa cred ca e obsedat, poate chiar bolnav, de durere, dar bolnav.
Mi-a spus cuvinte foarte grele la tel. Ma bucur din suflet ca am scapat de el.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Poate ca nu procedezi corect, numai tu stii asta, dar daca nu poti sa-i curmi suferinta cu un glont in cap, nu mai sta de vorba 5 ore cu el ca sa ai de ce te plange. Corect sau nu, este dreptul tau sa pleci. Cum o faci este insa de discutat. Asadar, fii corecta.
http://community.webshots.com/user/tora97
emma27 spune:
ma scuzi,caci opinia mea chiar nu e oportuna,data fiind situatia in care te afli.dar nu ar fi fost altul scenariul,daca stia ca nu l-ai parasit pentru altcineva??dc ceva nu mergea,de ce ai asteptat sa apara fat-frumos?e normal sa se simta tradat si sa reactioneze.
mai mult,spuneai ca vrei sa devii mamica,eu nu cred ca e cazul ca la inceputul relatiei sa faci un pas atat de imp.cum poti sa-ti dai seama ca e persoana potrivita atat de repede?e vb de un copil,nu doar de fericirea ta.
Ema
daii spune:
Asa este fetelor, tb sa ne logodim si am si facut-o, dar mai mult fortata.
Eu am o situatie financiara buna, mai bine zis parintii mei, iar el a incercat cat a putut sa profite de asta.
Lucrurile s-au schimbat brusc intre noi datorita comportamentului sau mizerabil de dupa logodna. Ma jignea, nu ma mai respecta, ma simteam folosita.
Ma bucr ca am scapat de acest om, si mai ales ca am facut-o acum si nu cand era prea tarziu.
Va multumesc pentru sfaturi si mai ales ca m-ati ascultat.
ramonai spune:
Daii, in aceeasi situatie am fost si eu in urma cu doi ani si ceva. Aveam o relatie de trei ani si jumatate si nu mai mergea deloc, simteam ca il tarasc in spate si pe el si relatia aia, ma simteam obosita sa lupt cu toate certurile pe care le aveam cu el, dar nu avem destul curaj sa ii pun capat. Credeam ca il mai iubesc, ma gandeam la cat ma ajutase de-a lungul timpului, la ce ar zice maica-sa, stiam ca el ma iubeste si ca ar suferi, etc.
Pana intr-o zi cand mi-am dat seama ca ma atrage in mod iremediabil alt barbat. Am decis sa ies cu acel cineva, si in aceeasi seara am pus capat relatiei cu cel cu care fusesem atata timp. M-am gandit ca orice s-ar intampla cu mine, cu relatia care tocmai incepuse, ca oricat as suferi, nu ar fi contat, pentru ca nu mai puteam sta legata in relatia aia care ma seca de energie. Nu am avut rabdare nici sa ma intalnesc cu el, i-am spus-o la telefon, atat de mult doream sa se termine totul!
Prima reactie a fostului a fost sa ma injure si sa ma ameninte ca ma bate (desi inainte nu imi spusese nici macar o vorba urata, chiar daca ne certam des), pentru ca eu as fi fost doar a lui. Pentru prima data mi-a fost frica de el, era prima data cand imi vorbea asa. La cateva ore adoptase o alta strategie, a venit la mine implorandu-ma, rugandu-ma sa ma gandesc la copiii pe care i-am fi putut avea, plangand. Dar m-am tinut tare, mi se rupea sufletul din cauza lui, dar nu puteam merge mai departe cu el si gata!
Relatia cu celalat a mers extraordinar, acum suntem casatoriti, fiecare zi cu el e ceva extraordinar, casnicia mea e mai frumoasa decat as fi sperat vreodata.
La 2-3 luni am vorbit la tel cu fostul, care mi-a povestit de prietena lui cu care se potriveste atat de bine. Concluzia lui a fost in final ca despartirea a fost cel mai bun lucru pentru amandoi.
Daca ai hotarat sa te desparti de el, nu te uita inapoi. Cat ti-ar fi de greu, cat de mult ai suferi, daca tu esti sigura ca nu vrei sa mai fiti impreuna, mergi inainte pe drumul tau! O relatie nu trebuie sa continue din mila sau compromisuri, ti-ai face rau si tie si lui.
Si daca oamenii te judeca spunand ca nu ai procedat corect, asculta ce-ti spune inima pentru ca nu exista un tipar pentru toate in viata.
Curaj!
PS: ce coincidenta! relatia noastra tot trei ani si jumatate avea, iar eu tot 22 de ani.