Bebelusi de sept-oct 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele!
e un scump Dami cu ochi frumosi... eu sunt convinsa ca ii vor ramane asa albastri pt ca e destula de clara culoarea
noi am fost la dr ieri, dupa cum v-am spus si are un pic de rosu in gat, pt care am primit Eurespal si vit C, fara antibiotic deci
asta ma bucura
aaa si sa nu uit a luat 300 gr in aproape 2 saptamani, ma bucur tare
va pup si we placut

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Sper din tot sufletul si sa ramana cu ochii asa ca tare's faini (lipsit de modestie pot spune)

Pufymic operatia Ioanei a fost usoara, a durat numa' 5 minute numa ca dupa aceaa a dormit mai toata ziua si seara cand s-a trezit era un pic maraita si avea un pic de febra dar cu un novocalmin a trecut iar acum este foarte bine numa' ca abia astepta ziua de luni sa poata iesi afara, Dr. a zis sa nu o scoatem afara o saptamana asa ca....

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mada sa imi spui si mie cum reusesti sa-i dai Eurespalul pentru ca e foarte amar si al meu nu il vrea, cand am mai incercat sa-i dau la sfatul medicului mi-l arunca tot afara! Daca ii ajungea un sfert in stomacel era super! Si ce doza ii dai? de cate ori pe zi?
Si ce fel de vitamina C? sub ce forma?
Eu luni merg cu el la control sa vedem daca mai avem sau nu rosu in gat dupa tratament, amoxicilina ni se termina duminica seara, si nu stiu cat mai continui cu ambroxol si albastru de metil.

Eu nu l-am cantarit de mult pe Stefan chiar am sa-l cantaresc sa vad cat a mai crescut....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noi ne-am cantarit si masurat ieri la fix 6 luni:
8950 gr, 70 cm, 45 cm PC, 47 cm PT......deci suntem marisori!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Cand se deschide Baby Expo?
Unde?

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

roandre, mersi de sfat, o sa incep sa-i dau inainte pireutul, sper sa reusesc...
dupa cate zile sa introduc piureul de pere cu mar? poate provoca diaree? La multi ani sarbatoritilor!

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

babirusa para intradevar poate duce la un kk mai moale, dar nu cred ca diaree, daca bb e constipat te ajuta, daca nu, eu zic sa mai astepti cu para daca abia ai inceput diversificarea.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

ana_a, pediatrul mi-a spus sa incep diversificarea cu para, pt. ca morcovul ii dadea crampe....

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna dimineata fetelor...in sfarsit reusesc sa mai intru si eu...Acum Danny este mai bine ,nu mai are febra mare si cu dintisorii am gasit o rezolvare,zic eu mai buna,glicerina boraxata cu anestezic(o prepara la farmacie)si nu costa mult(cca 20 000 lei)Noua ne-a recomandat-o o prietena care a trecut prin perioada asta cu baiatul ei si am intrebat si doctora pediatra si mi-a spus ca este oki dar sa nu dau mai mult de 5 ori.(nici nu este nevoie).Asa ca acum a fost mai linistit Danny.
Mai are putin in gurita ...stomatita dar ne-a prescris pediatra noastra o solutie super ...au disparut a adoua zi (dar mamai de tembela nu a continuat tratamentul mai multe zile si a reaparut asa ca ...acum o sa tin tratamentul cel putin 5 zile)
Aissa multumim mult de tot ca te-ai interesat de noi.Si la toate fetele ptr urarii.
Pentru listutele cu diversificarea bb-lor pe luni-super ideea si de foarte mare folos lumii!!!!!!!!Ma inscriu si eu pentru.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ZILELE ASTEA!!!!!!
Roandre.....drum bun.
Babirusa eu i-am dat piureul de morvov si a fost oki.
Pufymic...ce mari sunte-ti.Bravo!!!!
Ana si Georgiana...multa sanatate...si multi pupici.
Doamne si dupa saptamana asta care m-a terminat ...vine vaccinul saptamana viitoare si urmatoarea trebuie sa mergem cu ochisorul la OFTAPRO ptr desfundarea canalului lacrimo-nazal.Oare daca face vaccinul de 6 luni il pot duce la oftalmologie?Stiu ca nu trebuie facuta nici o intepatura dupa vaccin asa este????Acum va las ca ma cheama Danny...noi tot programul ala de trezire noaptea il avem....m-am obijnuit.....
Va pup dulce si ...o noapte somnoroasa si linistita ptr bebici nostri si Doamne Ajuta sa iasa mai repede dintisorii la bebici sa nu se mai chinuie atat.

Oana si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor, mi-era dor de voi !
Sanatate si luni multe sarbatoritilor acestor zile! Mie nu mi-a mai mers net-ul de vreo 3 zile si acum merge fff incet....
V-am vazut pozicile, aveti niste piticutzi mari si frumosi si ochiosi si destepti , sper sa fie si sanatosi toti! II pupam si abia asteptam sa ii vedem duminica viitoare!
Ca sa ma bag si eu nitel, am vazut ca vorbeati de retete de diversificare.. Eu sunt noua pe aici, nu stiu ce schimburi ati facut pana acum, insa am de la o mamica un fel de carticica cu retete pe luni, daca o aveti imi cer scuze pt nestiinta, daca nu v-o trimit.
Noi in rest suntem maraite si fonfaite noptile (ca de-aia stau la 4 pe net ) si nelinistite rau ziua, am vazut c-asa e moda si-am zis sa nu spargem tocmai noi gashca de plangaciosi... Stam la plimbare 6-8 ore si abia asteptam vaccinul de sapt asta. A propos, se fac doua la 6 luni? Noi le facem pe cele de la policlinica, deci gratuit.
Acum mami merge sa prinda niste nani.. pupici multi!!!!!!

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput