Bebelusi de sept-oct 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Daniver, Andorra, si eu cred ca fac saptamana viitoare vaccinul de 6 luni ca l-am tot amanat. Si asa am auzit, dar de curand, nu stiam, ca nu se inteapa deloc copilul dupa vaccin cam 1 luna.
Noi azi avem intalnire in Tineretului, asa ca mergem in parc. Si ma tot chinui sa ma gandesc ce fac cu mesele. Eu nu i-am dat niciodata sa pape in deplasare, mai ales ca se murdareste, varsa....nu stiu cum sa fac. I-am dat lapte acum dimineata, dar la 10,30 cand ar trebui sa-i dau fructele avem intalnirea. Asa ca vreau sa-i dau pe la 9 jumate, dar daca doarme sau nu vrea ce fac? Ca fructe in parc mi-e greu sa-i dau, sa-i fac lapte trebuie sa ma car cu cutia, apa....of, nu stiu zau...
Vedem noi, oricum va doresc tuturor o duminica frumoasa!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Noi iarasi am avut trezirea la 7.!

Andora poti sa-mi trimiti si mie carticica cu retete ?Te rog.....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

A inceput sa mearga net-ul cum trebuie.... si trebuia sa zic
LA MULTI ANI ! INGERASULUI MEU , IOANEI-ALEXANDRA SI ALEXIEI-ANCA!!!
Sa creasca sanatosi si frumosi si destepti si sa ne umple viata de fericire ca pana acum!!! HIhi, e duminica la fel ca exact acum 6 lunisoare...
Pufymic, multumim de urare, ti-am trimis retetele de papica pe Hotmail, sper sa nu le fi avut deja .
Aissa, plimbarica placuta, si noi mergem azi in Herastrau ca n-am fost niciodata .. Despre laptic, noi ne luam bibi gata facut de acasa, bineinteles sa nu treaca mai mult de 3 ore sa nu se strice.. Iti poti lua un bibi mai mare cu apa si sa-l faci instant..in orice caz masa la iarba verde e mereu la noi mult mai gustoasa ca acasa!
Noi plecam in turneu acum, asa ca duminica placuta tuturor! Pupici!!!

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele!
La multi ani puiutilor sarbatoriti azi!
noi am dormit bine s-a trezit odata pe la 5 cred a papat niste titi si la somn.
ana, draguta, eu i-am mai dat eurespal si cand a fost mai mica, nu prea am avut probleme sa-l dau, doar ca ieri de ori mi-a dat peste mana si am patat si patul si pe ea si pijamaua mea, pana n-a venit ta-su sa o tina de maini nu am reusit sa-l dau.
acum ii dau de 3 ori pe zi cate juma de lingurita.
aseara am pus-o la ea in pat si a deschis gura singura n-am avut probleme. eu ii mai dau cate o gura de apa plata sau niste suc in biberon dupa ce ii dau medicamente.
Oana, multa sanatate lui Dani. cred ca cel mai bine intrebi pediatru, cred ca mai bine faceti desfundarea canalului inainte de vaccin sa nu cumva sa trebuiasca vreo intepatura si sa nu puteti face.
as vrea si eu retetele va rog
mada282001@yahoo.com
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mada, ti-am trimis eu retetele, vezi ca le-am trimis cred de 2 ori....

babirusa fiecare copil e in felul lui, e bine sa asculti de pediatru daca ai incredere in el.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ana si eu vreau retetele te rog la georgiana.david@xnet.ro Multumesc

Vaccin?? Offf si noi il facem joi si mi-e asa de teama de el, desi pana acum nu am avut probleme la nici unul mi-e frica sa nu-mi faca figura tocmai acum cand o sa am treaba (sambata imi serbez ziua de nastere deci ar fi bine sa nu fie marait ca sa-mi pot face pregatirile cum trebuie)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI pt piticii de astazi sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.

Noi inca suntem cu tuse care e si mai accentuata si chiar m-am saturat ca nu ii mai trece de o luna tot asa o tinem speram ca pana la vaccin sa dispara.

Asa stiu si eu ca nu se inteapa o luna dupa ca asa ne-am chinuit ca sa ii pot face gauri si chiar tipa care mi le-a facut mi-a zis.

Cred ca o sa iesim si noi putin afara dar nu mult ca ne e teama.

Va pupicim si va dorim o duminica placuta .

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Am fost la plimbare, a fost ok totul. Aveam laptele la mine, nepreparat. Habar nu am cat putem sa-l tinem preparat fara sa fie probleme? Ca mi-e frica de burta...Oricum, una din fete avea apa calda la ea. Dar nu i-am dat sa pape. Ii dadusem fructe inainte de a pleca, si i-am dat putin ceai.
Acum am venit, a papat legumele si lapte si mi-a adormit cu biberonul in gura. Era rupta de somn si de la soare, e rosie toata in obraji. A fost asa cald...eu o imbracasem cu geaca, caciula...si am tot inceput sa dam jos. A stat si in capul gol, apoi i-am pus baticul ca prea batea soarele si mi-a fost teama sa nu faca insolatie...Oricum, trebuie sa o imbrac mai subtire ca transpira in partea de sus a corpului, mai ales la ceafa daca are o geaca cu gluga si ii sta aia sub cap.
Sunt si eu obosita, dar am stat sa pun pozele pe net sa le descarce si fetele cu care am fost. Ai mei sforaie acum unul mai tare ca altul si mie imi chioraie matele ca n-am apucat sa papam si noi.
Va pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty mamici si pitici..se vede treaba ca a venit vara..e tare liniste pe aici...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI: RAZVAN, MARA, IOANA ALEXANDRA,ALEXIA ANCA SI RALUCA MARIA!!!! mama ce de tot virtual papam azi..yamiii

Aissa-v-am vazut pozele....super intalnirea....De abia astept sa ne intalnim saptamana viitoare.

Am fost si noi azi pe afara..doamne cat de cald a fost...si am inteles ca maine va fi si mai cald. Ina mea se bronzeaza tot mai rau cu suzi..are un botic alb, iar obrajorii sunt rosii ca racul..e tare nostima.
Azi am probat pentru prima oara scaunelul de masa...Ina a fost tare incantata.Sta foarte bine in el.
Am mai pus cateva poze cu noul scaunel...sper sa va placa

Gata...ne pregatim de o noua iesire pe afara...

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Anielas, si Alexandra e bronzata cu suzeta. Si eu vad ca sunt rosie pe maini si pe gat, chiar ma gandesc sa nu o usture fata, desi nu pare. Dupa ce s-a trezit am mai iesit 2 ore, sunt rupta de picioare, dar vad ca ea e vesela, deci i-a placut asa in plimbare.
Saptamana viitoare sper sa merg din nou, as vrea si eu sa vin la Babyexpo, dar depinde in ce zi stabiliti intalnirea ca eu fara Tony as ajunge greu, neavand masina. Azi m-am intalnit cu o parte din fetele de la subiectul cu adoptiile. Ati vazut ce copii frumosi avem? Si Alexandra mea a fost singura intre 4 baieti sa-si aleaga petitori.
Fetelor, toate sunteti plimbarete, se vede ca e frumos afara ca nu scrie nimeni pe aici.

A, am vazut si scaunul Inei, foarte bine sta in el....sa-l stapaniti sanatoase! Trebuie sa o mai pun si eu pe piticot ca ei nu prea ii convine pozitia si eu tot rau stau cand ii dau sa pape.

Mergi la inceput