Copilasi iunie-iulie 2003 (49)

Copilasi iunie-iulie 2003 (49) | Autor: bychi

Link direct la acest mesaj

Continuarea de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46115&whichpage=1" target="_blank">Copilasi iunie-iulie 2003 (48)

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
06 iulie Denisa si mami Addiana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
24 iulie Briana Gabriela si mami ana_radu
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

Bychi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

alexandrueduard: Nu se culca la 8 seara ci pe la 12 noaptea, dar aseara erau terminati de oboseala dupa plimbarea de afara.

Andra: Am retinut cind il putem vedea pe Luca. Sa vad cum fac. Azi am avut program de smotru. Am data cu aspiratorul, am spalat geamurile si mai am de spalat jaluzele, plus sa ma ocup de copii, asa ca nu cred ca o sa mai am energie sa ies afara azi. Dar soacra ta sta doar in parc cu Luca? Nu se plimba deloc? Ca eu daca nu merg , mai ales, daca nu intru intr-un magazin sa-mi iau ceva dulce nu sint sanatoasa.

Romana_74: Felicitari pentru bebe2 baiat. O sa se bucure Matei si va fi bine pentru ei ca vor avea aceleasi preocupari. Eu nu stiu sexul si ma gindesc sa nu-l aflu decit cind o sa nasc. Oricum intre timp ma tot gindesc ce prenume o sa-i punem daca iese iarasi baiat. Si mi se pare atit de greu, mai ales ca nu ajung la un consens cu sotul. Asa ca sper pentru linistea mea sa iasa fata ca atunci e Maria.

Calina73: La mine faptul ca am trecut la bebe3 nu e curaj, e inconstienta , dar sper sa ne descurcam, sper sa iasa sanatos si al treilea si sa fie niste copii cuminti cind or fi mari.

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 16 saptamini

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

uurraaa...ce bine ca ne mai vedem si noi..asa cu sosirea primaverii..ne inmultim!
felicitari pentru propozitii lui Luca! ca banuiesc ca tu nu ai nici un merit!
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Pojo, o sa ma uit acasa unde am scris ce e cu testul Elisa (parca mi-am notat). Iar "chestia" de bagat in fundulet e o bagheta pentru amprenta anala (depistarea oxiurilor). O iei de la laborator si iti spun ei cum o folosesti.

Cornelia e bine dar inca nu are conexiune la net. spera sa se rezolve, de la o zi la alta.

Abia astept sa ne vedem maine.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Bine v-am regasit mamici.
Noi sintem bine ,chiar f vesele,ca a venit primavara si la noi in suflete
Am pozat-o pe mindra mea cu web camera daca doriti sa o vedeti e pe albumul mireasa .Din pacate am facut delete la celelalte albume de cind cu problemele pe internet
Asta mica sta numai linga mine vreau si eu sa respir putin ,nu pot fetelor e tot timpul linga mine (secundul meu).
Martta imi pare sincer rau ptr tot ce ai suferit ,sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere si vei reusi cu vointa lui.
Romana te admir sincer ca esti o mamica model.
Eu sint mai lenesa nici macar in parc nu mai iesim deocamdataca nisipul inca nu e asa cum il dorim
Crisa ce face Tudor ?Da-i pupici de la Cindy
Va pup pe toate si promit sa revin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Ajutoor! Sunt distrusa si disperata....tocmai mi-am descoperit al doilea fir de par alb.
Ma rog, trecand peste jalea mea in fata oglinzii (apropo, si eu ma tot gandesc la creme antirid dar nu imi fac curaj sa ma apuc de ele), am intrat sa va intreb cum va faceti voi copiii sa manance salata. Matei cum vede ceva verde in lingurita se stramba si intoarce nasul. Nu a vrut niciodata sa guste macar. Iar altfel nu e deloc mofturos.
Altfel noi ne alergam in continuare la ora de culcare - tocmai l-am dus in pat pentru a-5-a oara (alaltaieri am trecut de 20). Tocmai cand zici ca a adormit te trezesti cu el lipaind in picioarele goale, ciufulit, cu ochii carpiti si cu gura pana la urechi. Incerc sa fiu sobra si plicticoasa cand il duc inapoi in pat, dar recunosc ca ma umfla rasul si imi vine sa-l pupicesc.

pe curand,
madishor angoasat de-un firishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

madishor: sa stii ca am auzit si prin parc la mai multe mamici ca spuneau de refuzul copilasilor de a manca ceva....verde. E un copilas care chiar spune ca nu papa ca e verde. Eu nu i-am dat inca lui Alex salata verde ca nu stiu cum sa i-o prepar ca sa fie apetisanta. I-am facut doar ciorba din ea si a mancat. Tu cum ai facut-o?
catan: frumusica pitica ta. Si mi-ai dat o idee sa vad daca a mea camera web face poze. De fapt cred ca face; sa vad daca sunt eu in stare sa nimeresc.
romana74: felicitari pentu bb2-baietel! Ma bucur ca sunteti bine sanatosi.
Ce o mai face Pufulet? Nu a mai scris de foarte mult timp. Si nici Crixia. Amik, chiar nu mai ai nimic de spus? Nici Maria m-m nu mai da vesti. Sau ne priviti dn umbra?

Magda si Alex(1 anisor si 8 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mai madishor mai, citesc eu primele cuvinte si ma intreb: doamne, ce a mai patit fata? si dupa aia citesc ce ai scris, vopseste-te, efect garantat(eu am doar un singur fir alb da' merge)

va pupam

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fetele,

a venit andi acasa. tuns! e atat de dragut! baietel in toata regula. si s-a mai ingrasat, normal, si e un dulce!
atata doar ca in seara asta am observat niste bubite pe spate, insa cumva pe partea superioara, mai mult spre ceafa. si o bubita pe picior. sa ma duc cu el la doctor maine. val zice ca e de la pietricelele pe care si le mai baga pe sub haine in parc...
si andi are un inceput timid de propozitii, si mai ales chef de vorba la greu!

martta - acum am citit ce ti s-a intamplat. imi pare tare rau, stiu ca e o suferinta enorma. am trecut si eu prin asa ceva cand am facut o intrerupere de sarcina inainte de andi cu vreo 2 ani. eram in aproape 3 luni si dr aia s-a gandit sa imi faca interventia prin aspiratie! eu habar nu aveam ce se intampla pe acolo. iar val imi zicea ca a iesit in secretariat si le spunea copiilor ei la telefon ca vine cat se poate de repede acasa sa le faca cartofi prajiti! chiar asa! iar pe mine m-a lasat cu jumatate de sarcina in mine. crunt.
trebuie sa treci peste asta si sa te concentrzi asupra lui vladutz. te pup.

bychi - da, hai sa ne intalnim... fi-miu o stie pe aia cu "tequila!"

calina 73 - nu eu, ci sotul meu e din pucioasa. iar cabana unde vrem sa facem se numeste "cerbul" de la moroieni in sus. cunosti zona? e super!

vin si eu maine la intalnire, insa voi ajunge mai tarziu. de abia astept sa va vad!

noapte buna

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

magdutza, aici mi-s!citesc cand apuc, avem pb cu cablul, sunt on dial-up pe laptop

am descoperit si eu primul fir de par alb in capul lui razvan si mi-e asa de draaag de eeeel!de fapt, mi-e drag de tot!nu stiu, poate primavara asta care in sfarsit se zareste...poate altceva...ideea este ca sunt extraordinar de indragostita si fericita si ma simt absolut minunat. sa nu ne fie de deochi!

alexandra este o scumpa, dar trece printr-o perioada destul de ciudata. nu, nu si iar nu!orice o rog, orice ii spun, orice e NU!am ajuns sa fac alergie cand aud vorba asta.a inceput sa se catere pe toate alea, pe birou, ar vrea chiar pe calculator.imi insira parfumurile in toata casa, esarfele, imi fura chilotii-si nu oricare, are o preferinta pentru bikinii rosii- si ii imbraca.totul e o lupta. la masa parca e titirez,sus-jos-sus-jos.nu sta si ea cumminte sa manance, doamne fereste!doar cand ii dau lingurita si se straduieste sa manance singurica uita de altele.

azi am iesit afara pentru prima oara cu caruciorul de papusi.avem un carucior cam nasparliu, dar ideea conteaza.era asa de dulce, imi venea sa plang de emotie.nici nu imi vine sa cred ce mare s-a facut.

am si eu o intrebare:copiii vostri cum stau cu grija sa nu se piarda/indeparteze de voi in aglomeratie? fata mea nu are nici o treaba.in piata pleaca de langa mine, in tineretului ieri i-am dat cativa banuti sa o distrez si o vad ca imi face cu mana spunandu-mi ca se duce sa isi ia danao!e haioasa, dar nu-i de gluma.aaa, si cu cainii e belea.nu are teama deloc; ieri se dusese la un boxer fioros si eu nu stiam cum sa ma apropii mai pe sest de alexandra si sa nu sperii cainele.

romana, mai ai putere?cum ai reusit sa spali geamuri, sa faci curat cu baietii intre picioarele tale?sau isi fac de lucru impreuna?

andra, cand ti-am vazut numele am avut o tresarire.numele meu inainte de casatorie era alexandra moraru.

ma duc la culcare acum ca sunt moarta de oboseala!
pupici!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna mamici! Ce zi frumoasa!!!

Fetelor am fost si noi aseara in Cora sa-i iau domne si eu tricicleta din aia de care vezi pe toate drumurile, ca nu era chip sa iesim afara sa nu traga de toate tricicletele pe care le intalneam pe drum si cu tipete si tranteli pe jos. Ei si azi dimineata cand a vazut-o nici macar nu s-a apropiat de ea, doar asa intr-un tarziu a catadicsit sa se duca sa-i rupa etichetele lipite pe ea...mai de interes au fost niste sticle de plastic goale pe care le pregatisem noi de aruncat....

Catan, stai linistita ca si Razvan e la fel, parca am un elastic lipit de picior, cand sunt acasa, tooot timpul dupa mine si cand ma duc la baie sta pe jos langa usa pana ies de acolo, macar nu mai plange, cand era mic, plangea pana ieseam din baie.
Amik, sa-ti povestesc faza, ieri cand eram pe afara si mergeam noi pe trotuar cu gatul stramb uitandu-se dupa masini, mai nou ocupatia favorita se propteste asa in garduletul de la trotuar si se tooot uitaaaa dupa masini, asaaaaa boooon si la un moment dat eram pe langa o statie de autobuz si autobuzul in statie si numai ce-l vad deodata ca tasneste spre autobuz sa se urce in el, bai dar nu s-a uitat o clipa la mine sa vada daca vin si eu sau ceva, pur si simplu el pleca asa singur...chestia e ca asa face mereu, nu-l intereseaza daca sunt si eu prin apropiere sau nu, el isi vede de interesele lui Si cu cainii la fel, n-are nici o treaba, mai degraba mi-e frica mie

Madishor al meu mananca salata dar numai daca-i combin cu ceva, cu pireu de ex, daca o simte goala o scuipa.

ne vedem diseara

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput