Garderoba pentru cununia civila
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Floarea de colt, iubita, incearca la Unirii sau in Cocor la Carol. Am vazut cateva costumase foarte dragute pe roz (rochita plus un sacouas tare dragut).. Eu mi-am luat rochita din Cocor dar nu stiu sa-ti spun exact raionul... oricum era ultima pe roz, mai aveau si pe vernil dar spunea tanti ca nu mai aduc. Au fost doua 2 rochite primite de la un distribuitor cu care nu mai lucreaza! hai ca trebuie sa gasesti!!!! Trebuie sa cauti mult!
Iti tin pumnii!!! Si sa ne anunti daca ai gasit ceva!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
irinuca_81 spune:
Buna!
Bibirox iubita...sa nu ma injuri dar am fost ieri prin Cocor sa imi caut si eu rochita dinaia ca a ta...
M-am bucurat cand am vazut ca mai aveau pe vernil ca eu chiar culoarea aia mi-o doresc.
Dar bineinteles ca nu am gasit raionul cu rochita si am plecat acasa cu coada intre picioare...
Asta este...o sa mai caut...dar voiam sa te rog ceva, poti sa pui si tu o poza cu rochita ta sa vad si eu modelul pliiiizzzzz
Mercic mult de tot
Nici un barbat sau femeie in lumea asta nu merita lacrimile tale,
iar acela care le merita, nu te va face sa plangi.
Steluta spune:
quote:
Originally posted by floarea de colt
bibyrox mama...vreau si ioooooo rochita rozzzzz sau cu roz....
si din ce povestesti rochita ta tre sa fie superba....
Floare de colt am vazut aseara 2 modele de rochite pe roz la Agnes Toma in Unirii. Acum depinde daca iti va placea si modelul. Trebuie sa te duci sa le vezi!
Sa fiti iubite!
Steluta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by irinuca_81
Buna!
Bibirox iubita...sa nu ma injuridar am fost ieri prin Cocor sa imi caut si eu rochita dinaia ca a ta...
M-am bucurat cand am vazut ca mai aveau pe vernil ca eu chiar culoarea aia mi-o doresc.
Dar bineinteles ca nu am gasit raionul cu rochita si am plecat acasa cu coada intre picioare...
Asta este...o sa mai caut...dar voiam sa te rog ceva, poti sa pui si tu o poza cu rochita ta sa vad si eu modelul pliiiizzzzz
Mercic mult de tot
![](icon_smile_sad.gif)
![](bang.gif)
Dar Steluta are dreptate: la Agnes Toma au bagat modele noi, puteti incerca. Nasa mea si-a gasit o rochita superba acolo.
Mult succes!
![](floare.gif)
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
dilaural spune:
Fetelor iubitelor...
dati-mi si mie o idee "artistica".
Pentru cununia civila am un costumas culoarea piersicii (adica nici roz nici portocaliu). E o culoare foarte dulce dar si pretentioasa...
Nu prea stiu ce culoare de pantofi si poseta sa-i asortez ca nu vreau nici "clasicul negru" sau maro...
As face asa o combinatie mai traznita... cu o geanta si niste pantofi bleu de exemplu si la gat sa-mi pun niste zdranganele d-astea cum se poarta acum de efect tot aceeasi culoare...
Ce ziceti? Ma inspirati si pe mine din capusoarele voastre???
Pupucei
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12
Hirondella spune:
>>Nu prea stiu ce culoare de pantofi si poseta sa-i asortez ca nu vreau nici "clasicul negru" sau maro... >>
Si bine faci ca nu vrei ...eu ador cremul si cred ca s-ar potrivi foarte bine si la costumasul tau ...acum depinde si de gustul fiecaruia . Eu am si cununia si nunta in aceeasi zi iar la cununie vreau o rochita aurie cu corset si fusta lunga ...sper sa gasesc ceva prin magazine daca nu mi-o fac pe comanda ca modelul deja il am
Cunoaste-te pe tine insuti !
pisu_miau spune:
eu mi-am luat taft bleumarin si brocart bleu. Am dat deja comanda pentru o rochita si pardesiu. Rochita va fi strapless mulata pana sub bazin si apoi mai ampla (va avea jupoane de tulle pe dedesubt), iar ca lungime, la fi pana la jumatatea genunchilor...pardesiul va fi pe brocart, croit pe langa bust, si evazat in jos, cat rochita de lung. Il voi prinde la mijloc cu o brosa albastra. La acesea voi purta pantofi de tafta satinata in aceeasi nuanta cu rochita,cu bot rotund si toc cui, facuti pe comanda la un atelier. Parul va fi ori in bucle a la marilin monrowe ori coc spaniol si o floare albastra in coc. Buchetul cred ca il voi face din crizanteme olandeze bleu si albastre, prins cu panglica de saten asortata.
Nu vreau gentuta...cred ca geanta ar fi in plus, oricum mie in general nu prea imi place sa car chestii dupa mine, dar parca un saculet din acelasi material cu pardesiul sau rochita tot ar merge...hmmmzzz...nush.
Cat despre culoarea pantofilor pentru costumasul piersicuta, eu cred ca ar merge oranj sau tot piersicuta, adika ori aceeasi nuanta, ori un a mai tare ca intensitate...nuah zic si eu...
va doresc la toate sa fiti caci veti face
din plin si sa ramaneti doar cu amintiri frumoase
Pisu_Miau
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floarea_sp_de_sp_colt/floarea_sp_de_sp_colt.jpg)
floarea de colt spune:
quote:
Originally posted by Stelutaquote:
Originally posted by floarea de colt
bibyrox mama...vreau si ioooooo rochita rozzzzz sau cu roz....
si din ce povestesti rochita ta tre sa fie superba....
Floare de colt am vazut aseara 2 modele de rochite pe roz la Agnes Toma in Unirii. Acum depinde daca iti va placea si modelul. Trebuie sa te duci sa le vezi!
Sa fiti iubite!
Steluta.
multumesc frumos pentru indicatii...am fost la agnes toma..intr-adevar era o rochita roz cu tull pe dedesubt..super frumoasa...dar si super scumpa...cred ca era vreo 5 mil...si mai avea un model...care tot mi-a placut dar costa vreo 8 mil...si am renuntat...totusi...nu e rochita de mireasa...
![](bang.gif)
am gasit in schimb o fustita roz cu tull pe dedesubt si..acum caut bluza asortata....pana vineri ....24 iunie...cand e cununia...sper ca voi gasi ceva..
![](bang.gif)
merci mult pt ideii...
![](inlove.gif)
![](dual.gif)
pupezica spune:
eu mi-am luat o rochita di voal , pe langa corp in bretelute, pana la genunchi.e pe nuante de galben, crem , portocaliu, si are un trandafir portocaliu intr-o parte.
nu am vrut ceva prea pretentios , gen tafta, pt ca vom face cununia dimineata la 9.20
rochita e de la irina schrotter si am dat 6 mil pe ea, cam mult , dar n-am gasit nimic altceva
anemone spune:
dilaural pt cununia civila daca culoarea e numai piersicuta, dupa parerea mea conservatoare as zice sa optezi pt pantofi tot piersicuta.
daca ai si alte culori pe costumas poti sa optezi pt una dintre aceste culori pt pantofi
Oricum in alegerea pe care o faci tine cont de felul tau de a fi - dca vrei doar de data asta sa fii indrazneata in tinuta mai bine renunta - poti risca sa nu simti bine in propria piele :)
Rochita mea de cununie civila e tot o combinatie de piersicuta intre voal uni si voal imprimat. Eu mi-am luat pantofi exact aceasi culoare cu rochita de la Musette, am mai vazut la un magazin in plaza visavi de puma niste pantofi piersicuta care aveau si o gentuta simpatica asortata.
Eu nu stiu ce sa fac cu palaria. La casa Venus cat dureaza sa ti-o faca?