Mamici de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46900" target="_blank"> Mamici de mai-iunie 2005 .

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzsam - iti tb adeverinta de salariat din care sa reiasa ca institutia, firma unde lucrezi e la zi cu cotizatiile
De catva timp aprox 2-3 luni numai este necesara cel putin la mine in judet stampila casei de asigurari de sanatate de pe aceasta adeverinta prin care se certifica intradevar ca firma x si a platit datoriile.Vezi la voi cum este.
Oricum era aberant sa se ceara aceasta certificare atata timp cat firmele nu mai vireaza la sanatate contributiile ci la finante, dar asta e.
In alta ordine de idei exista ceva ordonanta de urgenta sau lege prin care se stipuleaza ca nasterea se considera urgenta deci este gratuita pentru oricine.
In final daca citesti tot iti vei da seama ca se c am bat cap in cap ceea ce ti am scris dar asta e pentru noi se cere adeverinta de salriat pentru altele care sunt casnice nu (in special cele de etnie roma ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzsam - iti tb adeverinta de salariat din care sa reiasa ca institutia, firma unde lucrezi e la zi cu cotizatiile
De catva timp aprox 2-3 luni numai este necesara cel putin la mine in judet stampila casei de asigurari de sanatate de pe aceasta adeverinta prin care se certifica intradevar ca firma x si a platit datoriile.Vezi la voi cum este.
Oricum era aberant sa se ceara aceasta certificare atata timp cat firmele nu mai vireaza la sanatate contributiile ci la finante, dar asta e.
In alta ordine de idei exista ceva ordonanta de urgenta sau lege prin care se stipuleaza ca nasterea se considera urgenta deci este gratuita pentru oricine.
In final daca citesti tot iti vei da seama ca se c am bat cap in cap ceea ce ti am scris dar asta e pentru noi se cere adeverinta de salriat pentru altele care sunt casnice nu (in special cele de etnie roma ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by andreea.a

Eu impartasesc parerea Sperantei. Adica si eu am impresia ca preotii nostri au vederi destul de inguste. Spre exemplu, noi am intampinat o problema pt ca Andrei e catolic iar ca sa ne putem cununa in biserica ortodoxa trebuia sa-l botez pe el ortodox cu o zi inainte (parca nu era botezat tot crestin, pana la urma!??!). De asta am si facut cununia la catolici, unde am gasit un parinte minunat si acolo o sa facem si botezul. Nu contest ca exista si la noi preoti "deschisi", dar am impresia ca la catolici sunt mult mai "intelegatori". Parerea mea!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Andreea, nici sotul meu nu e ortodox si totusi ne-am cununat ortodox fara probleme. Stiai ca la catolici nu e acceptata o a doua casatorie ? Mai mult, o data divortat, nu mai ai voie sa primesti impartasania ? (in schimb ti se retine din salariu taxa catre biserica).
O familie prietena - el reformat, ea catolica - au fost cununati catolic cu conditia in scris de a-si boteza copiii catolic.
Nu e critica, fiecare biserica are regulile ei, uneori invechite, dar sa nu uitam ca au fost infiintate in urma cu 2000 de ani.

Maria

Mergi la inceput