Mamici de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
lucas spune:
Mickyy ai dreptate, daca e urgenta nu te intreaba nimeni. dar, ma gindeam ca nu va fi cazul. iar de analize, eu mai mult le iau pentru medicul anestezist. cezariana sau naturala tot faci anestezie, si eu pe linga analize am si fisa de la doctorul ginecolog, cu toate consultatiile si bolile. si atunci e mai usor. nu mai stau sa raspund la intrebari ce boli, accidente, alte anestezii etc.
daca nu aveti aceasta fisa de la doctor, faceti o copie de pe fisa lui, cind va duceti la ultima consultatie. chiar daca nasteti cu doctorul vostru, poate va trebuie la anestezist sau neonato.
Iar in ceeea ce priveste biserica, cununia etc. iarasi sunt de acord cu Mickky. Dumnezeu este oriunde, important este ce simti si ce faci, ca degeaba te duci in fiecare zi la biserica daca in viata de zi cu zi faci numai pacate. eu am facut cununia religioasa in prima simbata din post. postul craciunului. si pina acum nu s-a intimplat nimic. e bine sa fim buni crestini si nu habotnici.
Luluku spune:
Gabitza firma varsa banii astia la casa de sanatate unde este doctorul tau de familie...nu se arunca banii oriunde.....vorbeste cu doctorul tau de familie si vezi unde esti arondata
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
gabitzam spune:
Raluca, la noi intreprinderea vireaza banii la casa de asigurari a transporturilor, nu ne-a intrebat nimeni daca si unde avem medicul de familie la care sintem arondati.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cloreta spune:
hahaha, ce tare esti Gabitza:))
Eu azi am sa intreb contabila ce si cum. Casa de asigurari cred ca e una singura pt toata capitala si doar inauntru sunt probabil ghisee pe sectoare.
Eu sa o rog pe o tipa de la contabilitate sa se duce, ele tot se duc acolo cu diverse declaratii.
Ideea e daca pot sa o am vizata de luna asta de exemplu, tinanc cont ca o sa nasc luna viitoare....
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
sperantza nu moare spune:
in primul rand n-am pomenit de cununia religioasa
nu vreau sa starnesc nici un fel de disputa religioasa, credinta o purtamn in suflet si se reflecta in faptele noastre.
nu contest sarbatorile, dar asta din alte puncte de vedere si nu intru in detalii. insa nu exista dovezi palpabile ale existentei lui Iisus, noi trebuie sa credem in esenta lui nu in existenta lui. daca ati fost la o slujba de Inviere cred ca ati observat si voi ca de fapt lumea se duce pentru ca e o moda, o traditie, iar nu din credinta profunda, si asta pentru ca ne spun preotii ca ni se iarta pacatele, iar noi pacatosii credem
nu e nimeni fara pacat, si mai ales preotii care speculeaza aceste traditii, iar dintotdeauna notiunea de biserica s-a asociat cu lupta pentru putere, influenta, pentru ca pur si simplu ideea pura de credinta e prea mult pentru noi muritorii.
m-am oprit
numai bine
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
gabitzam spune:
Hai ca am facut capitol nou, continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46900" target="_blank"> Mamici de mai-iunie 2005 .
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
crissu spune:
Buna la Burtici,
Sperantza, pai cum vrei sa lipseasca doamna soacra de la cea mai mare distractie pentru varsta a treia sau a patra, cine mai stie, si care este o inmormantare sau o pomana...........asta pentru ele e bairam nu alta.
O tuica fiarta,o barfa mica sau mai mare............asta e distractia lor. Nu ii mai da importanta ca nu ai ce-i face.
Andreea.a tie iti face Radoi eco? I-ai cerut tu sau el s-a oferit sa-ti faca? Te intreb, pentru ca eu l-am intrebat daca imi face el eco de trimestrul III si mi-a zis ca in nici un caz si m-a trimis la Iosup. Astept cu nerabdare sa-mi povestesti.
Mickyy chiar ma intrebam pentru ce dracu se face molifta aia de 6 saptamanai despre care am fost si eu pusa in tema, ghici de cine? Deci despre asta e vorba.............ai putea sa faci nebunii cu sotul dupa sase saptamani si sa nu cumva sa fie fara acordul lui Doamne Doamne. Asta e.
Criss si
30 saptamani
Cloreta spune:
Eu sunt inscrisa de mama la doctora de familie de cateva luni dar nu am ajuns acolo pana ieri.
Am fost sa imi vizeze medicalul si ma intreba asistenta de ce nu am venit si la ele daca sunt insracinata.
Pai ce fac domne, bat tot Bucurestiul?
Ca noi suntem la parc la Crangasi, ginecologul la Titan si doctora de familie in Berceni. Nu ma ia nebunia?
Si a fost super drafguta, a spus ca data viitoare poate sa ii duca mama medicalul sa il vizeze sa nu mai bat eu atata drum.
Ziceti ca trebuie si de acolo trimitere? Deci tot voi ajunge la un moment dat, aproape de nastere acolo.
Banii de asigurari sociale merg intr-un singur loc la stat, asta e clar, indiferent de locul tau de munca. Sunt conturi de CASS pt toate sectoarele, ei te au oricum in evidenta.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
mikka spune:
Hello, fetelor, si bine v-am regasit!
Am ajuns si eu pe linga un computer, sper can nu m-ati uitat...
Noi suntem ok, fara probleme mari, doar cele inerente. Saptamina viitoare mergem la echo + analize.
Acuma, am o intrebare care ma cam framinta... voi cum faceti cu epilatul? Ma refer la cel inghinal. Ca am auzit ca poate provoca contractii. Eu m-am epilat cu ceara acum vreo 2 saptamini si n-am avut nici o problema, dar nici nu am intrat foarte adanc, numai partea care se vede, intelegeti voi. Dar acum, la medic, urmeaza sa-mi ia si secretie vaginala, si e cam aiurea sa ma prezint cu ditamai 'cultura'...
DPN 15 mai
lucas spune:
Gabitzam, stampilata de casa de care apartine compania, nu are legatura medicul de familie. dar nu trebuie sa te duci tu ci D-na de la Personal. sfatul meu este sa te duci la personal si sa le ceri adeverinta ptr. spital stampilata, si sa se descurce. pe aceasta adeverinta trebe sa apara ca esti angajata, ca s-au platit asigurarile pe luna anterioara internarii si cit concediu medical ti-ai luat in anul respectiv. vezi ca e formular tip. s-ar putea ca pentru companiile de stat sa nu fie nevoie de stampila, da mai bine intreaba.nu te speria e o chestie simpla.
eu vreau sa le fac imediat dupa paste, sa le am in dosar, si adeverinta si trimiterea de la doctor. ca daca e cu 2 sapt. ianinte nu are nici o importanta.